Filmele și serialele cu Faye Dunaway

  • Faye Dunaway

    Faye Dunaway

    83 de ani
    Data nașterii: 14.01.1941
    Locul nașterii: Bascom, Florida, USA
    Oscaruri:
  • Un jurnalist de investigaţie, ateu convins, îşi ia misiunea de a dovedi că Dumnezeu nu există după ce soţia lui devine creştină practicantă.

    Regia: Jon Gunn
    33 11
    6.3
  • Inconceivable (2017)

    Dorință mortală

    Angela și Brian si Cora Morgan formează o frumoasă familie. Viața lor se împletește la un moment dat cu cea a lui Katie, o mamă singură care încearcă să-și crească fiica, pe Maddie.

    Regia: Jonathan Baker
    61 18
    5.2
  • The Bye Bye Man (2017)

    Bye Bye Man: Numele nerostit

    Când trei studenţi dau peste locaţia unei identităţi malefice, îşi dau seama că nu există decât un mod de a se salva: „nu-i spune numele, nu te gândi la el!”. Însă odată instalată în conştiinţă, această identitate preia controlul.

    Regia: Stacy Title
    33 5
    4.3
  • A Family Thanksgiving (2010)

    Ziua Recunoștinței în familie

    O avocata de succes primeste un caz in care il reprezinta pe un industrias care vrea sa demoleze un parc pentru a construi o otelarie. In timpul procesului, o cunoaste pe Gina care vrea sa ii dea o lectie de morala si o conduce intr-o lume paralela.

    Regia: Neill Fearnley
    2 0
    6.3
  • Midnight Bayou (2009)

    Golful de la miezul nopții

    Declan cumpără casa Manet Hall. Legenda spune că e bântuită. După ce se mută în ea, începe să audă voci și să simtă prezențe. Declan e atras de Lena. Cu ajutorul bunicii ei, cei doi realizează ca sunt legați de Manet Hall și descoperă un secret.

    Regia: Ralph Hemecker
    6 4
    5.7
  • Pandemic (2007)

    Pandemia

    In Los Angeles izbucneste o epidemie de gripa aviara; un doctor din oras porneste intr-o cursa contra cronometru pentru gasirea unui antidot.

    1 1
    5.3
  • The Gene Generation (2007)

    ADN ucigaș

    Intr-o lume futuristica, Michelle isi duce traiul luptand impotriva gruparilor de hackeri ai ADN-ului, indivizi care-si folosesc abilitatile pentru a patrunde in corpurile oamenilor cu intentii criminale...

    Regia: Pearry Reginald Teo
    6 2
    4.2
  • The Rules of Attraction (2002)

    Regulile atracției

    Filmul ne introduce în atmosfera colegiului de stiinte umaniste Camden, undeva în New England. Aici, întâlnim trei studenti deosebiti: Sean Bateman (JAMES VAN DER BEEK), un tânăr uimitor cu sentimente trecătoare care, croindu-si un drum nu tocmai...

    Regia: Roger Avary
    6 3
    6.6
  • The Yards (2000)

    Legea tăcerii

    După ce a stat la închisoare o vreme, Leo vrea o viață normală. Se angajează la unchiul lui, Frank, și îi regăsește pe Willie și pe iubita lui, Erica. Dar în atelierele metroului, unde unchiul lui trage sforile, numai în siguranță nu se trăiește.

    Regia: James Gray
    14 1
    6.4
  • The Thomas Crown Affair (1999)

    Aventura în doi

    Frumos si plin de bani, Thomas e nefericit. El cauta aventura. Când dispare un tablou de Monet, politia incepe cercetarile. Catherine isi da seama ca rezultatul cercetarilor sale va fi un fiasco, pentru ca se indragosteste de principalul sau suspect.

    Regia: John McTiernan
    29 1
    6.8
  • Gia (1998)

    Filmul urmareste povestea scurtei ascensiuni si tragicului ei sfarsit, al Giei Caragi (Angelica Jolie), fotomodelul care a dominat lumea modei la sfarsitul anilor 1970.

    Regia: Michael Cristofer
    24 4
    6.9
  • Scenariul: Elizabeth Hirschhorn
    1 0
    8.3
  • Regia: Manuel Lombardero
    1 1
    6.2
  • Albino Alligator (1996)

    Stratagema

    Trei hoti dau o spargere, sau mai bine zis incearca sa dea pentru ca sunt surprinsi de politie. Fug si se refugiaza intr-un bar unde ii iau ostateci pe cei aflati acolo. Sfarsitul de-a dreptul surprinzator schimba toate calculele ce se pot face.

    Regia: Kevin Spacey
    7 1
    6.1
  • The Chamber (1996)

    Camera Morții

    Dupa ani de zile de detentie, un barbat asteapta in celula mortii sa fie executat. Un tanar avocat lupta sa obtina anularea sentintei, desi nu s-a indoit nici o clipa de vinovatia clientului sau. Dar intre avocat si client exista o legatura speciala.

    Regia: James Foley
    14 2
    6.0