Filmele și serialele cu Felicity Jones

 • Felicity Jones

  Felicity Jones

  38 de ani
  Data nașterii: 17.10.1983
  Locul nașterii: Birmingham, West Midlands, England, UK
 • The Last Letter from Your Lover (2021)

  Ultima scrisoare de dragoste

  Când o jurnalistă (Felicity Jones) găsește o serie de scrisori de dragoste secrete, descoperă povestea de dragoste interzisă a unui cuplu din anii '60 (Shailene Woodley și Callum Turner). O adaptare după romanul de dragoste al autoarei Jojo Moyes.

  Regia: Augustine Frizzell
  21 7
  6.7
 • The Midnight Sky (2020)

  Cerul de la miezul nopții

  Plasat într-o lume post-apocaliptică, The Midnight Sky urmărește aventurile lui Augustine, un om de știință din Arctica, și ale unui astronaut aflat la bordul navei spațiale Aether, care încearcă să revină pe Terra.

  Regia: George Clooney
  55 10
  5.6
 • The Aeronauts (2019)

  Anii 1860. Pilotul de baloane cu aer cald Amelia Wren și cercetătorul James Glaisher pornesc într-o călătorie științifică și sfârșesc luptând viețile lor când zborul la mari înălțimi începe să le pună probleme mai mari decât sperau.

  Regia: Tom Harper
  146 15
  6.6
 • On the Basis of Sex (2018)

  Lupta pentru egalitate

  Acest film prezintă povestea lui Ruth Bader Ginsburg, luptele ei pentru drepturi egale, precum și tot ceea ce a trebuit să depășească pentru a deveni un judecător al Curții Supreme din S.UA.

  Regia: Mimi Leder
  22 4
  7.1
 • A Monster Calls (2016)

  Copacul cu povești

  Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „Copacul cu povești” este povestea emoționantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei sale și vizitele nocturne ale unui monstru milenar.

  Regia: J. A. Bayona
  69 10
  7.5
 • Collide (2016)

  Coliziunea

  Casey, un tânăr excursionist american, se îndrăgosteşte de Juliette, o colegă împreună cu care călătoreşte prin Europa. Când ea este diagnosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l prade pe un gangster german, pentru a face rost de bani.

  Regia: Eran Creevy
  26 6
  5.7
 • Rogue One: A Star Wars Story (2016)

  Rogue One: O poveste Star Wars

  Jyn e pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei. Mon Mothma o trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, a unui spadasin și a forțelor non-aliate, Jyn va realiza că are o misiune mai grea decât își închipuise.

  Regia: Gareth Edwards
  341 25
  7.8
 • Inferno (2016)

  Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este din nou atras într-un mister aproape imposibil de dezlegat şi într-o cursă contracronometru pentru salvarea întregii lumi.

  Regia: Ron Howard
  79 6
  6.2
 • True Story (2015)

  Poveste adevărată

  Acest thriller psihologic, bazat pe fapte reale, spune povestea unui jurnalist care este implicat într-un joc periculos cu un criminal care i-a furat identitatea.

  Regia: Rupert Goold
  8 0
  6.3
 • The Theory of Everything (2014)

  Teoria întregului

  Teoria întregului descrie relația dintre Hawking și soția sa. Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenți la Cambridge, în anii '60, exact în vremea în care viitorul mare om de știință începea să sufere consecințele afecțiunii care l-a paralizat.

  Regia: James Marsh
  Oscar-uri:
  23 1
  7.7
 • The Amazing Spider-Man 2 (2014)

  Uimitorul Om-Păianjen 2

  La un an de la lupta sa cu Șopârla, Peter Parker are o viață plină pe care și-o împarte între eliminarea infractorilor și timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen.

  Regia: Marc Webb
  61 2
  6.6
 • Breathe In (2013)

  Pasiune inocentă

  Keith şi Megan Reynolds sunt părinţii unei adolescente, Lauren, şi au o locuinţă frumoasă în apropiere de New York. Însă fericirea şi liniştea familiei sunt puse la încercare atunci când Sophie, o tânără de 18 ani, vine să locuiască cu ei.

  Regia: Drake Doremus
  5 0
  6.4
 • The Invisible Woman (2013)

  Femeia invizibilă

  The Invisible Woman, de Ralph Fiennes (al cărui Coriolan a avut premiera la Berlin în 2011), este povestea amantei secrete a scriitorului Charles Dickens

  Regia: Ralph Fiennes
  9 2
  6.2
 • Albatross (2011)

  Beth, o tânără adolescentă, se imprieteneşte cu Emilia, o romancieră aspirantă care tocmai a sosit în oraş. Emilia începe curând o relaţie cu tatăl lui Beth, situaţie care ameninţă să aibă consecinţe devastatoare

  Regia: Niall MacCormick
  4 1
  6.4
 • Hysteria (2011)

  Isterie

  Tanarul doctor Granville (Hugh Dancy) ajunge asistentul unui medic specialist in problemele femeilor. Granville e cel care ajunge sa inventeze vibratorul undeva prin anii 1880, in Anglia Victoriana.

  Regia: Tanya Wexler
  10 3
  6.7