Filmele și serialele cu Felicity Jones

  • Felicity Jones

    Felicity Jones

    40 de ani
    Data nașterii: 17.10.1983
    Locul nașterii: Birmingham, West Midlands, England, UK
  • The Last Letter from Your Lover (2021)

    Ultima scrisoare de dragoste

    Când o jurnalistă (Felicity Jones) găsește o serie de scrisori de dragoste secrete, descoperă povestea de dragoste interzisă a unui cuplu din anii '60 (Shailene Woodley și Callum Turner). O adaptare după romanul de dragoste al autoarei Jojo Moyes.

    Regia: Augustine Frizzell
    24 7
    6.7
  • Dragon Rider (2020)

    Călărețul dragonilor

    Regia: Tomer Eshed
    1 0
    5.7
  • The Midnight Sky (2020)

    Cerul de la miezul nopții

    Plasat într-o lume post-apocaliptică, The Midnight Sky urmărește aventurile lui Augustine, un om de știință din Arctica, și ale unui astronaut aflat la bordul navei spațiale Aether, care încearcă să revină pe Terra.

    Regia: George Clooney
    65 11
    5.7
  • The Aeronauts (2019)

    Aeronauții

    Anii 1860. Pilotul de baloane cu aer cald Amelia Wren și cercetătorul James Glaisher pornesc într-o călătorie științifică și sfârșesc luptând viețile lor când zborul la mari înălțimi începe să le pună probleme mai mari decât sperau.

    Regia: Tom Harper
    154 15
    6.6
  • On the Basis of Sex (2018)

    Lupta pentru egalitate

    Acest film prezintă povestea lui Ruth Bader Ginsburg, luptele ei pentru drepturi egale, precum și tot ceea ce a trebuit să depășească pentru a deveni un judecător al Curții Supreme din S.UA.

    Regia: Mimi Leder
    23 5
    7.1
  • A Monster Calls (2016)

    Copacul cu povești

    Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „Copacul cu povești” este povestea emoționantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei sale și vizitele nocturne ale unui monstru milenar.

    Regia: J. A. Bayona
    69 10
    7.4
  • Collide (2016)

    Coliziunea

    Casey, un tânăr excursionist american, se îndrăgosteşte de Juliette, o colegă împreună cu care călătoreşte prin Europa. Când ea este diagnosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l prade pe un gangster german, pentru a face rost de bani.

    Regia: Eran Creevy
    31 6
    5.7
  • Rogue One: A Star Wars Story (2016)

    Rogue One: O poveste Star Wars

    Jyn e pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei. Mon Mothma o trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, a unui spadasin și a forțelor non-aliate, Jyn va realiza că are o misiune mai grea decât își închipuise.

    Regia: Gareth Edwards
    371 27
    7.8
  • Inferno (2016)

    Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este din nou atras într-un mister aproape imposibil de dezlegat şi într-o cursă contracronometru pentru salvarea întregii lumi.

    Regia: Ron Howard
    95 6
    6.2
  • True Story (2015)

    Poveste adevărată

    Acest thriller psihologic, bazat pe fapte reale, spune povestea unui jurnalist care este implicat într-un joc periculos cu un criminal care i-a furat identitatea.

    Regia: Rupert Goold
    15 0
    6.3
  • Salting the Battlefield (2014)

    Săruirea câmpului de luptă

    Regia: David Hare
    6 1
    6.6
  • The Theory of Everything (2014)

    Teoria întregului

    Teoria întregului descrie relația dintre Hawking și soția sa. Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenți la Cambridge, în anii '60, exact în vremea în care viitorul mare om de știință începea să sufere consecințele afecțiunii care l-a paralizat.

    Regia: James Marsh
    Oscar-uri:
    24 1
    7.7
  • The Amazing Spider-Man 2 (2014)

    Uimitorul Om-Păianjen 2

    La un an de la lupta sa cu Șopârla, Peter Parker are o viață plină pe care și-o împarte între eliminarea infractorilor și timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen.

    Regia: Marc Webb
    76 2
    6.6
  • Breathe In (2013)

    Pasiune inocentă

    Keith şi Megan Reynolds sunt părinţii unei adolescente, Lauren, şi au o locuinţă frumoasă în apropiere de New York. Însă fericirea şi liniştea familiei sunt puse la încercare atunci când Sophie, o tânără de 18 ani, vine să locuiască cu ei.

    Regia: Drake Doremus
    7 1
    6.3
  • The Invisible Woman (2013)

    Femeia invizibilă

    The Invisible Woman, de Ralph Fiennes (al cărui Coriolan a avut premiera la Berlin în 2011), este povestea amantei secrete a scriitorului Charles Dickens

    Regia: Ralph Fiennes
    9 2
    6.1