Filmele și serialele cu Fisher Stevens

  • Fisher Stevens

    Fisher Stevens

    60 de ani
    Data nașterii: 27.11.1963
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Motherless Brooklyn (2019)

    Orfani in Brooklyn

    Un detectiv particular afectat de sindromul Tourette, Lionel Essrog (Edward Norton), încearcă să dezlege misterul asasinării mentorului și singurului său prieten, Frank Minna (Bruce Willis).

    Regia: Edward Norton
    88 7
    6.8
  • Dirty Money (2018)

    Bani murdari

    De la credite oprimante și până la mașini care „fură” la testele de emisii, acest serial de investigație divulgă oripilanta lăcomie și corupție a marilor corporații.

    Scenariul: Josh Adler
    19 2
    8.1
  • Mission Blue (2014)

    Regia: Fisher Stevens, Robert Nixon
    2 0
    7.9
  • One for the Money (2012)

    Face toți banii

    Şomera şi proaspăt divorţata Stephanie Plum (Katherine Heigl) primeşte o slujbă în firma de cauţiuni pe datorie a vărului ei, unde prima ei sarcină o pune pe urmele unui poliţist local căutat

    Regia: Julie Anne Robinson
    18 2
    5.3
  • Un grup de straini din diferite tari ajung pe plajele senzuale din Rio. Cautand implinirea de sine, ei cauta raspunsuri la intrebari existentiale. Cu toate acestea, ei incep sa inteleaga de ce au venit.

    Regia: Jonathan Nossiter
    2 0
    4.7
  • Henry's Crime (2010)

    Crima lui Henry

    Proaspăt ieșit din închisoare, unde a fost trimis pe nedrept pentru a fi jefuit o bancă, Henry Torne pune ochii chiar pe banca pentru al cărei jaf a fost judecat și încarcerat.

    Regia: Malcolm Venville
    18 2
    5.9
  • The Experiment (2010)

    Experimentul

    Remake al thriller-ul Das Experiment, actiunea filmului se axeaza pe un grup de oameni obisnuiti recrutati sa-si asume rolurile de gardieni si prizonieri, ca parte a unui studiu de cercetare pentru a analiza modul in care sunt afectati participantii.

    Regia: Paul T. Scheuring
    9 1
    6.4
  • Awake (2007)

    Sub anestezie

    Un bărbat își dă seama pe masa de operație că este imun la anestezice. În timpul unei intervenții pe cord deschis, el simte fiecare incizie a bisturiului, dar este paralizat și nu poate cere ajutor nimănui.

    Regia: Joby Harold
    18 1
    6.5
  • Kettle of Fish (2006)

    Dragoste în ape tulburi

    Mel e un muzician care se mută cu prietena lui. Așadar, închiriază apartamentul său lui Ginger. Dar Mel se îndrăgosteşte de mireasa la nunta căreia cântă. Bărbatul se desparte de prietenă și e acum nevoit să împartă apartamentul cu Ginger.

    Regia: Claudia Myers
    0 0
    5.2
  • Factotum (2005)

    Un om bun la toate

    Henry lucreaza in fabrici si depozite pentru a isi intretine adevaratele sale "pasiuni": sa bea, sa parieze pe cai, si sa se intalneasca cu femei cu aceleasi preocupari, si mai mult decat atat, sa scrie povesti pe care nimeni nu vrea sa le publice.

    Regia: Bent Hamer
    4 1
    6.6
  • Undiscovered (2005)

    Reîntâlnirea

    Doi tineri talentati pleaca in cautarea faimei la California si pe drum gasesc adevarata iubire. Cu cateva zile inainte de a pleca din New York, Luke (Steven Strait), vede o femeie frumoasa, care ii daruieste un zambet larg si ii ramane in...

    Regia: Meiert Avis
    2 0
    4.2
  • Anything Else (2003)

    Orice altceva

    Când un tânăr care se visează scriitor se îndrăgosteste până peste cap de o femeie liberă si lipsită de prejudecăti, el îsi dă seama destul de curând că trebuie să-si dea de două ori mai mult silinta ca relatia dintre ei să meargă.

    Regia: Woody Allen
    9 3
    6.3
  • Undisputed (2002)

    Necontestatul

    În urmă cu zece ani, Monroe era un boxer în ascensiune. Într-o noapte, într-un acces de furie, comite o crimă care-i aduce închisoarea pe viață. Bărbatul continuă să boxeze în închisori, cu un record de 67 de victorii și nicio înfrângere.

    Regia: Walter Hill
    38 2
    6.1
  • Early Edition (1996)

    Viitorul începe azi

    Ce ai face dacă ai primi ziarul de mâine astăzi? Dacă ai știi că vei muri? Să fi fericit în dragoste, ghinionist în viață? Asta trebuie să se întrebe Gary Hobson zilnic.

    Scenariul: Ian Abrams, Bob Brush, Patrick Q. Page
    11 1
    7.6