Filmele și serialele cu Frank Langella

  • Frank Langella

    Frank Langella

    86 de ani
    Data nașterii: 01.01.1938
    Locul nașterii: Bayonne, New Jersey, USA
  • The Trial of the Chicago 7 (2020)

    Procesul celor șapte din Chicago

    Filmul urmărește povestea demonstranților care au întrerupt în 1968 convenția democraților cu o manifestație “anti-Vietnam”. Demonstranții au aruncat cu cărămizi, poliția a răspuns cu gaz lacrimogen, centrul orașului Chicago a fost cuprins de flăcări

    Regia: Aaron Sorkin
    45 2
    7.7
  • Kidding (2018)

    Glumeam!

    Jeff, supranumit și domnul Pickles, e o celebritate a emisiunilor TV pentru copii și șeful unui imperiu de milioane de dolari. Când familia lui începe să aibă probleme, Jeff nu găsește niciun basm, nicio fabulă sau marionetă care să-l scoată la liman

    Scenariul: Dave Holstein
    12 2
    8.0
  • All the Way (2016)

    Până la capăt

    Filmul prezintă primul an al președinției lui Lyndon Johnson. După moartea lui Kennedy, Lyndon Johnson depune jurământul, se confruntă cu urmările războiului din Vietnam și încearcă să lanseze proiectul său de lege despre drepturile civile.

    Regia: Jay Roach
    8 3
    7.3
  • The Prophet (2014)

    Profetul

    The Prophet este produs de Salma Hayek și regizat de Roger Allers, și a adus laolaltă nouă dintre cei mai apreciați animatori din lume pentru a realiza episoade inspirate de "Profetul" cunoscutului Kahlil Gibran

    Regia: Gaëtan Brizzi, Paul Brizzi, Roger Allers
    2 0
    7.0
  • Draft Day (2014)

    Ziua decisiva

    Dupa ce a incercat sa il aduca in echipa pe cel mai bun jucator, Sonny, directorul general al Cleveland Browns, trebuie sa faca o miscare indrazneata. Fie sa aleaga un jucator cu un trecut indoielnic, fie unul celebru, insa cu un viitor discutabil...

    Regia: Ivan Reitman
    3 0
    6.8
  • Grace of Monaco (2014)

    Grace de Monaco

    6 ani au trecut de la nunta care a transformat-o dintr-o regină a Hollywood-ului în membra uneia dintre cele mai iubite familii regale ale Europei. Dar încep să se adune norii când principatul devine ţinta atacurilor liderului Franţei.

    Regia: Olivier Dahan
    5 1
    5.7
  • Povestea filmului are loc în timp ce o pandemie decimeaza populația planetei. În această atmosferă sumbră, trei cupluri se confrunta cu evenimente cutremuratoare si in acelasi timp trebuie să ia decizii care le vor schimba viața.

    Regia: Brian Horiuchi
    1 0
    4.3
  • Regia: Nenad Cicin-Sain
    1 0
    5.5
  • Robot & Frank (2012)

    Robotul și Frank

    Într-un viitor nu prea îndepărtat, un fost hoț de bijuterii primește un cadou din partea fiului său: un robot majordom programat să aibă grijă de el. Dar, foarte curând, cei doi "parteneri" își vor încerca norocul în mici jafuri

    Regia: Jake Schreier
    12 1
    7.0
  • Unknown (2011)

    Necunoscutul

    Un bărbat se trezeşte din comă şi descoperă că identitatea i-a fost furată. Nimeni, nici măcar soţia sa, nu îl crede. Cu ajutorul unui tânăr, eroul încearcă să dezlege misterul şi să dovedească sieşi şi lumii întregi că nu şi-a pierdut minţile.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    61 1
    6.8
  • All Good Things (2010)

    Un cuplu perfect

    O poveste bazată pe cel mai notoriu caz de crimă nerezolvat din istoria New York-ului. Scenariul original folosește constatări nou descoperite, mărturii și speculații pentru a crea o poveste tulburătoare despre familie, obsesie, dragoste și pierdere.

    Regia: Andrew Jarecki
    16 2
    6.3
  • Wall Street: Money Never Sleeps (2010)

    Strada Zidului: Banii sunt făcuți să circule

    În continuarea dramei din 1987, Michael Douglas revine pentru a-l interpreta pe Gordon Gekko, care iese din închisoare pentru a încerca să-și spele reputația. Drumul lui se va încrucișa cu cel al mult mai tânărului Jacob (Shia LaBeouf)

    Regia: Oliver Stone
    11 1
    6.2
  • The Box (2009)

    Cutia

    Norma şi Arthur primesc o cutie de lemn ce va conduce la consecinţe fatale. Pe biletul care însoţeşte cutia scrie că dacă apasă pe aceasta, vor primi 1 milion de dolari. Dar ceea ce nu ştiu ei este că vor cauza moartea unei persone.

    Regia: Richard Kelly
    13 1
    5.6
  • The Caller (2008)

    Interlocutorul

    Directorul general al unei companii de energie electrică este asistat de un investigator privat, care încearcă să scoată la iveală practicile corupte ale corporației.

    Regia: Richard Ledes
    0 0
    5.4