Filmele cu Frank McRae

  • Frank McRae

    Frank McRae

    Data nașterii: 03.06.1942
    Decedat: 29.04.2021 (78 de ani)
  • Love's Abiding Joy (2006)

    Bucuria renaște din iubire

    Familia LaHaye - Missie, Willie si cei 3 copii ai lor - s-a stabilit într-un orasel din Vestul Salbatic. Sosirea tatalui lui Missie aduce o mare bucurie, dar aceasta e de scurta durata, caci o tragedie pune în pericol însasi temelia familiei lor.

    Regia: Michael Landon Jr.
    4 0
    6.8
  • Love's Long Journey (2005)

    Lungul drum al dragostei

    In asteptarea primului copil, Missie si Willie LaHaye isi iau la revedere de la familiile lor si se indreapta spre vest pentru a incepe o noua viata impreuna si a pune bazele propriei familii. Dar nelinistea din indepartatele inaltimi montane ale...

    Regia: Michael Landon Jr.
    5 2
    7.1
  • Lightning Jack (1994)

    Jack Fulgeratorul

    Pentru a-şi asigura o bătrâneţe liniştită, Lighting Jack, un bandit, trăgător de elită, doreşte să dea o ultimă lovitură. Dar pentru a reuşi, are nevoie de un asociat. Cel pe care-l găseşte este Ben Doyle, un tânăr de culoare, surdo-mut, fără...

    Regia: Simon Wincer
    12 0
    5.5
  • Loaded Weapon 1 (1993)

    Alarmă de gradul -1

    Un deteciv din LA este ucis pentru ca are un microfilm cu reteta pentru prajituri cu cocaina. O parodie dupa „Lethal Weapon”, unde un cuplu de detectivi incearca sa opreasca dezastrul.

    Regia: Gene Quintano
    21 1
    6.2
  • Last Action Hero (1993)

    Ultima aventură

    Jack Slater (Schwarzenegger) e cel mai popular erou al marelui ecran. Un adevărat supra-om care scapă din cele mai dificile situații. Cu toate astea, eroul este total dat peste cap când în universul lui fictiv aterizează pe nepusă masă micuțul Danny

    Regia: John McTiernan
    40 1
    6.5
  • Farewell to the King (1989)

    Adio regelui

    Learloyd (Nick Nolte) este un soldat ce lupta in cel de-al doilea razboi mondial, pe frontul de est. Atunci cand japonezii preiau controlul asupra unei mari parti din zona respectiva, el dezerteaza pentru a-si salva viata. Ajunge la un trib langa...

    Regia: John Milius
    12 2
    6.2
  • Lock Up (1989)

    După gratii

    Cu 6 luni inainte de a fi eliberat, Leone e transferat la o alta inchisoare. Directorul, Drumgoole, e hotarat sa-i faca viata imposibila. Ar face orice pentru a-l "ajuta" pe Leone sa calce stramb, pentru a-i asigura apoi o sedere definitivă acolo.

    Regia: John Flynn
    38 1
    6.4
  • Licence to Kill (1989)

    Permis de ucis

    Aflat in vacanta in Florida Keys, agentul 007 urmeaza sa fie cavaler de onoare la nunta unui fost coleg din C.I.A.. In drum spre biserica, Bond e informat de catre paza de coasta ca teroristul Franz Sanchez se afla in Bahamas.

    Regia: John Glen
    40 1
    6.7
  • *batteries not included (1987)

    Prieteni de departe

    Filmul spune povestea unui grup de chiriasi din zona de est a orasului New York, care doresc din tot sufletul sa opreasca demolarea cladirii unde locuiesc. Locatarii sunt incintati de aparitia unor “oaspeti” extraterestri care vor sa-i ajute.

    Regia: Matthew Robbins
    7 1
    6.6
  • National Lampoon's Vacation (1983)

    Vacanța ridicolă

    Familia Griswold o face din nou lata in aceasta comedie absolut nebuna, a carei actiune se petrece pe intinderea a mai multor state din SUA. Cea mai trasnita familie americana se duce intr-o vacanta in care, inevitabil, lucrurile vor iesi pe dos.

    Regia: Harold Ramis
    22 2
    7.3
  • 48 Hrs. (1982)

    48 de ore

    Nick Nolte este politist. Eddie Murphy este un delicvent inchis in spatele gratiilor. Nu se plac, dar au nevoie unul de celalalt pentru a rezolva un caz. Sunt de aceeasi parte a baricadei si trebuie sa lucreze impreuna timp de 48 de ore!

    Regia: Walter Hill
    56 1
    6.9
  • Cannery Row (1982)

    Ulița fabricii de conserve

    O regiune mohorâta din Monterey, California, cunoscută sub numele de Uliţa fabricii de conserve, este fundalul acestei comedii romantice despre cel mai nepotrivit cuplu... de pe uliţă. Doc este un bilog marin singuratic, care distribuie specii...

    Regia: David S. Ward
    9 0
    6.6
  • Used Cars (1980)

    Masini uzate

    Regia: Robert Zemeckis
    8 1
    6.7
  • Rocky II (1979)

    După meciul cu Apollo Creed, Rocky hotărâse să ducă o existenţă paşnică, împreună cu soţia sa. Din păcate, foarte curând cei doi rămân fără bani, astfel încât Rocky se vede nevoit să accepte meciul-revanşă după care tânjeşte Creed.

    Regia: Sylvester Stallone
    46 1
    7.3
  • Paradise Alley (1978)

    Aleea Paradisului

    In anii 40, trei frati spera sa scape de viata mizera pe care o duc. Pentru ca unul dinre ei este deosebit de bun boxeur, ei decid sa incerce sa se imbogateasca prin participarea acestuia la o competitie periculoasa.

    Regia: Sylvester Stallone
    10 0
    5.7