Filmele și serialele cu Frank Oz

  • Frank Oz

    Frank Oz

    79 de ani
    Data nașterii: 25.05.1944
    Locul nașterii: Hereford, Herefordshire, England, UK
  • Being Elmo: A Puppeteer's Journey (2011)

    Păpușarul din spatele lui Elmo

    Whoopi Goldberg spune povestea remarcabilă a creatorului lui Elmo, Kevin Clash, începând cu cartierul muncitoresc din Baltimore până la emisiunea de copii „Strada Sesam”.

    Regia: Constance Marks, Philip Shane
    0 0
    7.6
  • Zathura: A Space Adventure (2005)

    Zathura: O aventură spațială

    ZATHURA: O Aventură Spațială este povestea a doi frați certăreți care sunt împinși în cel mai îndepărtat și întunecat loc din spațiul cosmic în timp ce se jucau un joc misterios, pe care îl descoperiseră în pivniță casei

    Regia: Jon Favreau
    19 0
    6.3
  • Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

    Războiul stelelor - Episodul III: Răzbunarea Lorzilor Sith

    Spectatorii vor asista la transformarea Cancelarului Palpatine, initial intelept si cu intentii pacifiste, in temutul dictator al Imperiului Galactic si vor afla conditiile in care Luke Skywalker si Printesa Leia Organa au fost despartiti.

    Regia: George Lucas
    151 3
    7.6
  • Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)

    Războiul stelelor - Episodul II: Atacul clonelor

    Obi-Wan si Anakin Skywalker descopera ca atentatul esuat la viata Reginei Amidala a fost doar o diversiune. Intre timp, Lord-ul Sith pune la cale un razboi intre fortele binelui si raului care spera ca ii vor aduce in cele din urma controlul galaxiei

    Regia: George Lucas
    154 6
    6.6
  • Monsters, Inc. (2001)

    Compania monștrilor

    In Monstropolis, isi are sediul o companie unde lucreaza monstruleti de toate formele si marimile. James P. Sullivan si bunul sau prieten Mike lucreaza si ei la aceasta companie ale carei resurse principale sunt tipetele copiilor speriati.

    Regia: Pete Docter, Lee Unkrich, David Silverman
    Oscar-uri:
    26 0
    8.1
  • Muppets from Space (1999)

    Măpuși din spațiu

    Gonzo, eroul principal in acest film, incepe sa fie bantuit de mesaje din spatiu. Incearca sa spuna si celorlalti de ceea ce pateste, dar, evident va fi considerat ca fiind "putin surmenat".

    Regia: Tim Hill
    2 0
    6.2
  • Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)

    Războiul stelelor - Episodul I: Amenințarea fantomei

    La 22 de ani de la primul film din seria Razboiul stelelor, George Lucas mai adauga un episod fascinantei sale epopei intergalactice - Amenintarea fantomei care prezinta povestea primilor cavaleri Jedi precum si inceputurile Fortei.

    Regia: George Lucas
    169 7
    6.5
  • De curand eliberat din inchisoare, Elwood, pe vremuri membru intr-un grup muzical cunoscut sub numele de „Blues Brother”, nu are decat un vis: sa-i reuneasca pe fostii membri ai grupului si sa castige impreuna marele premiu de la New Orleans.

    Regia: John Landis
    7 0
    4.9
  • Regia: Brian Henson, David Lane
    3 0
    6.9
  • The Muppet Christmas Carol (1992)

    Colinda de Crăciun a măpușilor

    Vicleanul Costăchel își asumă riscul de a fi bătut și apoi arestat pentru a crea un scandal care să-l impună în atenția conducerii politice a statului, obiectiv pe care îl realizează în final.

    Regia: Brian Henson
    13 0
    7.8
  • Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)

    Războiul stelelor - Episodul VI: Întoarcerea lui Jedi

    Imperiul se pregătește să distrugă Rebeliunea cu o navă Steaua Morții și mai puternică. În timp ce flota rebelilor duce un atac masiv asupra stației spațiale, Luke Skywalker îl confruntă pe tatăl său într-un duel final.

    Regia: Richard Marquand
    127 2
    8.3
  • The Dark Crystal (1982)

    Cristalul întunecat

    Cu omie de ani în urma, Cristalul întunecat a fost deteriorat si astfel a început o era a haosului. Acum, momentul conjuncției celor trei sori se apropie. Daca cristalul nu este vindecat, stapânirea maleficilor skeks va dura vesnic.

    Regia: Frank Oz, Jim Henson
    14 2
    7.1
  • Regia: Jim Henson
    2 0
    7.1
  • The Blues Brothers (1980)

    Frații Blues

    Dupa ce sunt eliberati din inchisoare, Jake si fratele lui Elwood se duc sa viziteze vechea manastire care le-a tinut loc de casa de mici. Aici afla de la sora Mary ca biserica nu mai le oferea calugaritelor nici un fel de ajutor, că a fost demolată

    Regia: John Landis
    32 0
    7.9