Filmele cu Fred Ward

  • Fred Ward

    Fred Ward

    Data nașterii: 30.12.1942
    Decedat: 08.05.2022 (79 de ani)
  • 2 Guns (2013)

    2 pistoale

    Un film de acțiune în care doi agenți, provenind din servicii secrete concurente, trebuie să-și scape pielea fugind împreună. Parteneriatul lor inopinat are o problemă: niciunul dintre cei doi nu știe că celălalt este agent acoperit.

    Regia: Baltasar Kormákur
    65 3
    6.7
  • 30 Minutes or Less (2011)

    Ai 30 de minute sau bum!

    O comedie de acţiune despre 3 bandiţi urmăriţi de poliţie. Ca să obţină fondurile necesare unei dispariţii eficiente din ochii autorităţilor, aceştia iau ostatic un băiat care livrează pizza, îi leagă o bombă de piept şi-l trimit să jefuiască o bancă

    Regia: Ruben Fleischer
    10 1
    6.1
  • Farewell (2009)

    Nume de cod: Farewell

    Regia: Christian Carion
    5 0
    6.9
  • O poveste despre doua fete, CJ și Hanna. CJ trăiește la o fermă, Hanna vine in vizita și decide să fotografieze cai sălbatici pentru un proiect școlar. Fetele descopera un complot care ar putea pune în pericol caii salbatici.

    Regia: Craig Clyde
    4 0
    4.9
  • Armored (2009)

    Transport blindat

    Un grup de angajaţi ai unei firme de securitate îşi riscă vieţile atunci când încep să pună la cale un jaf a cărui victimă să le fie propriul angajator!

    Regia: Nimród Antal
    10 0
    5.7
  • Management (2008)

    Mike, fiul proprietarilor unui motel, e dat peste cap când la recepție apare Sue. O sticlă de vin și un dialog spumos între cei doi tineri se va solda cu o adevărată urmărire de-a lungul și de-a latul țării pentru reîntâlnire.

    Regia: Stephen Belber
    4 0
    5.8
  • Exit Speed (2008)

    Cursă infernală

    Meredith este o dezertoare din armata. Un barbat, angajat al Politiei Militare, este mereu pe urmele ei. In ajunul Craciunului, aceasta ca multi alti calatori, ia o cursa spre Texas. Pe drum o banda de motociclisti îi ataca pe cei din autobuz.

    Regia: Scott Ziehl
    7 0
    5.2
  • Feast of Love (2007)

    Sărbătoarea iubirii

    Caleidoscopica oda la adresa dragostei si-a tot ce are ea mai amuzant, trist, sexy, nebunesc si extraordinar, Feast of Love este o versiune moderna a Visului unei nopti de vara, care erupe intr-un linistit cartier din Oregon cand profesorul Harry...

    Regia: Robert Benton
    23 0
    6.5
  • Funky Monkey (2004)

    O maimuță genială

    Un angajat al unei baze de cercetare guvernamentala vrea sa intrerupa experimentele care au loc pe animale. Cimpanzeii sunt transformati in soldati de lupta kung-fu.

    Regia: Harry Basil, Gene Quintano
    0 1
    3.7
  • The Last Ride (2004)

    Pentru ultima data

    După treizeci de ani de închisoare, Ronnie (Dennis Hopper) își recrutează nepotul pentru a se răzbuna pe Darryl (Fred Ward), polițistul care l-a adus în spatele gratiilor. In calea lor sta fiul lui Ronnie, care a fost crescut chiar de Darryl.

    Regia: Guy Norman Bee
    3 0
    5.1
  • Sweet Home Alabama (2002)

    Casă, dulce casă

    O tanara cu trecutul cam intunecat, isi paraseste sotul si incepe o noua viata in inalta societate din New York. Curand insa va trebui sa se intoarca in orasul natal, Alabama, lucru care va da nastere unui intreg sir de momente comice.

    Regia: Andy Tennant
    19 1
    6.2
  • Abandon (2002)

    O studenta incepe sa aiba viziuni ale fostului iubit, care a disparut in mod misterios in primul său an la colegiu. Mai mult, s-ar parea ca ea este implicata si in disparitia altei persoane...

    Regia: Stephen Gaghan
    3 0
    4.8
  • Enough (2002)

    Destul

    În filmul Destul! - un thriller obsedant, de mare clasă, regizat de Michael Apted, care o are în rolul principal pe JENNIFER LOPEZ - o femeie obișnuită, terorizată de soțul ei posesiv, este nevoită să intre în luptă contra lui

    Regia: Michael Apted
    27 0
    5.8
  • Summer Catch (2001)

    Pasiuni trecătoare

    Această vară poate fi cea mai importantă pentru Ryann, un tânăr care aspiră să devină jucător în Liga Profesionistă de Baseball. În fiecare vară cei mai buni jucători merg la Cape Cod. Dar aici apar tentații care îl vor distrage - o tânără bogată.

    Regia: Michael Tollin
    8 0
    5.1
  • Joe Dirt (2001)

    Aventurile lui Joe Dirt

    Povestea lui Joe incepe in 1975. Avea 8 ani si, preocupat fiind sa exploreze o lada de gunoi, s-a pierdut de parinti. A crescut fara ambitii, lucrand ca baiat de serviciu, dar asta nu inseamna ca Joe nu are un vis: sa-si gaseasca parintii.

    Regia: Dennie Gordon
    7 1
    6.0