Filmele și serialele cu Fred Willard

  • Fred Willard

    Fred Willard

    Data nașterii: 18.09.1933
    Decedat: 15.05.2020 (86 de ani)
  • Fifty Shades of Black (2016)

    Cincizeci de umbre ale lui Black

    O parodie erotică ce vă poartă printr-un labirint de întâmplări și întâlniri dure și premature pornind din camera de joacă a lui Mr. Black.

    Regia: Michael Tiddes
    16 6
    3.5
  • The Magic of Belle Isle (2012)

    Vals în lumina lunii

    Regia: Rob Reiner
    17 1
    6.9
  • Rob (2012)

    Scenariul: Rob Schneider, Lew Morton
    0 0
    5.5
  • Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur (2011)

    Scooby-Doo și legenda fantosaurului

    Pentru a scăpa de plictiseală, Daphne propune o excursie în orășelul La Serena, la reședinta unchiului ei, profesorul Hubley, unde cu totii se vor afla în mijlocul unui complot.

    Regia: Ethan Spaulding
    6 0
    6.6
  • My Future Boyfriend (2011)

    Iubitul meu din viitor

    Pax, un arheolog din viitor, descopera un roman de dragoste scris in zilele noastre. El devine curios si vrea sa calatoreasca in timp pentru a afla despre acest lucru numit "dragoste" chiar de la autoarea romanului, Elizabeth Barett.

    Regia: Michael Lange
    3 1
    5.4
  • A Valentine's Date (2011)

    Dragoste la a doua vedere

    Laura Conners şi Dylan Hackett decid să divorţeze. Laura, director de bancă ocupat se mută cu fiica ei, Kelsey, la New York, pentru a reporni viaţa lor după separarea de soţul ei, care încă locuieşte în Texas. Laura a fost atât de preocupată de...

    Regia: Michael Feifer
    2 0
    5.4
  • Regia: David A.R. White
    0 0
    4.1
  • Youth in Revolt (2009)

    Tineri și rebeli

    Povestea maturizării lui Nick Twisp, un puști de 16 ani foarte cinic, care se folosește de adolescență pentru a se revolta. Scopul lui este unul singur - să își piardă virginitatea. Pentru asta trebuie să o cucerească pe Sheeni Saunders.

    Regia: Miguel Arteta
    3 0
    6.4
  • Harold (2008)

    Povestea lui Harold, un adolescent cu cateva trasaturi masculine instalate precoce, chelia fiind cea mai accentuata, care se imprieteneste cu omul de serviciul al liceului unde invata...

    Regia: T. Sean Shannon
    0 0
    5.4
  • Wall-E (2008)

    E anul 2700, iar Pământul e acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsând aici mici roboți a căror sarcină este să facă planeta iarăși locuibilă. Micul Wall-E a rămas singurul robot activ.

    Regia: Andrew Stanton
    Oscar-uri:
    53 2
    8.4
  • I Could Never Be Your Woman (2007)

    Nu aș putea să fiu niciodată femeia ta

    Acest film pune fata în fata contrastul dintre povestea de dragoste a unei femei mature si povestea fiicei sale care se îndragosteste pentru prima data în viata. O femeie de cariera (Michelle Pfeiffer) fara prea mult noroc în dragoste îsi gaseste...

    Regia: Amy Heckerling
    12 2
    6.0
  • Epic Movie (2007)

    Film artistic epic

    Parodia Epic Movie spune povestea a patru orfani. In timp ce viziteaza o fabrica de ciocolata, ei cad intr-un dulap magic care-i duce in taramul fermecat Gnarnia. Orfanii vor trebui sa isi uneasca fortele si sa lupte impotriva maleficei White Bitch.

    Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
    15 3
    2.4
  • Date Movie (2006)

    Despre dragoste și alte aiureli

    Acest nou film spune povestea romanticei incurabile Julia Jones (Hannigan), care l-a cunoscut in sfarsit pe barbatul visurilor sale, un tip foarte „British”.

    Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
    3 1
    2.8
  • Monster House (2006)

    Casa monstru

    Trei copii descoperă că vila de peste drum este... vie! Ea practic mănâncă orice ființă care se apropie de ea. Cei trei eroi ai noștri încearcă s-o convingă pe babysitter-ul care stă cu ei, poliția și pe un alt tip ciudat pe nume Skull.

    Regia: Gil Kenan
    9 1
    6.6
  • Lovewrecked (2005)

    Naufragiu pe Insula Dragostei

    Jenny Riley este un mare fan al starului rock Jason Master. Devotiunea ei merge atat de departe, incat fata se decide sa-si ia o slujba de vara in Caraibe, sperand ca idolul ei sa vina sa-si petreaca vacanta acolo. In excursie vine si Ryan, un...

    Regia: Randal Kleiser
    6 3
    4.8