Filmele și serialele cu Freddie Highmore

  • Freddie Highmore

    Freddie Highmore

    32 de ani
    Data nașterii: 14.02.1992
    Locul nașterii: London, England, UK
  • Leonardo (2021)

    Scenariul: Frank Spotnitz, Stephen Thompson
    51 2
    7.2
  • The Vault (2021)

    Jaful secolului

    Cel mai îndrăzneț jaf în cel mai bine păzit loc, Banca Spaniei, unde se ascunde una din cele mai valoroase comori care au fascinat de secole. Thom, un geniu al ingineriei, e hotărât să afle secretele seifului, și să pătrundă în adâncurile băncii.

    Regia: Jaume Balagueró
    134 18
    6.4
  • Dragon Rider (2020)

    Călărețul dragonilor

    Regia: Tomer Eshed
    1 0
    5.7
  • The Good Doctor (2017)

    Doctorul cel bun

    Shaun are autism și inteligența unui savant. A visat de mic să fie doctor. Odată ajuns la prestigiosul spital St. Bonaventure va avea însă de luptat cu scepticismul și prejudecățile colegilor și membrilor consiliului de administrație.

    Scenariul: David Shore
    1352 18
    8.0
  • Almost Friends (2016)

    Aproape prieteni

    Charlie este un tanar nemotivat, la vârsta de 20 si ceva de ani, care încă trăiește acasă cu mama și tatăl său vitreg. El se îndrăgostește de o tânără care are un prieten serios.

    Regia: Jake Goldberger
    6 0
    5.8
  • Justin and the Knights of Valour (2013)

    Justin și cavalerii

    O poveste animată despre prietenie, onoare şi curaj "Justin şi cavalerii" urmăreşte un băiat în aventura sa de a deveni cavaler.

    Regia: Manuel Sicilia
    5 1
    6.0
  • Bates Motel (2013)

    Motelul Bates

    Bates Motel oferă o privire de ansamblu în trecutul lui Norman Bates și ne dezvăluie întâmplări terifiante din timpul adolescenței lui, în urma cărora psihicul lui începe să se destrame.

    Scenariul: Carlton Cuse, Kerry Ehrin, Anthony Cipriano
    79 1
    8.1
  • The Art of Getting By (2011)

    Prietenia

    George este un tânăr singuratic care a făcut totul până în anul de absolvire, mai puțin o zi reală de muncă. El se împrietenește cu Sally, o fată populară dar complicată, care recunoaște în el un spirit înrudit

    Regia: Gavin Wiesen
    10 0
    6.5
  • Arthur and the Revenge of Maltazard (2009)

    Arthur și răzbunarea lui Maltazard

    Aventurile lui Arthur, simpaticul și curajosul băiețel de 12 ani continuă și în "Arthur și răzbunarea lui Maltazard". Scenariul scris de Luc Besson după cartea lui, vândută în peste 3 milioane de exemplare, ne transportă din nou în lumea...

    Regia: Luc Besson
    12 0
    5.2
  • Astro Boy (2009)

    În Metro City, un oraș din viitor, omul de știință Tenma creează un robot cu puteri supranaturale. După pierderea prematură a propriului fiu, robotul Astro Boy devine un înlocuitor al acestuia, bătrânul împrumutându-i cât mai multe trăsături umane.

    Regia: David Bowers
    6 0
    6.2
  • The Spiderwick Chronicles (2008)

    Cronicile Spiderwick

    Jared si Simon, frati gemeni, insotiti de sora lor Mallory si mama lor, habar nu au ca in conacul unchiului lor, unde tocmai s-au mutat, se intampla lucruri ciudate. Copiii ajung curand sa-si dea seama ca au acces la o lume plina creaturi magice.

    Regia: Mark Waters
    21 0
    6.5
  • August Rush (2007)

    Graba din August

    Un copil de 11 ani dintr-un orfelinat viseaza ca-si va intalni parintii si de aceea pleaca in cautarea lor. Simte ca are o anumita conexiune cu muzica...

    Regia: Kirsten Sheridan
    19 0
    7.4
  • The Golden Compass (2007)

    Busola de Aur

    Biserica face infioratoare experimente asupra lui in tinuturile inghetate de la Polul Nord, avand drept cobai copii rapiti. Lyra calatoreste spre tinuturile inghetate pentru a-si salva cel mai bun prieten.

    Regia: Chris Weitz
    Oscar-uri:
    36 4
    6.1
  • Arthur and the Invisibles (2006)

    Arthur și Minimoys

    Arthur locuieste cu bunica sa la ferma in perioada recesiunii in America. Parintii lui sunt la oras in cautarea unei slujbe, iar bunicul a disparut de pe fata pamantului. Bunica ii povesteste lui Arthur despre tribul Minimoys si cel al...

    Regia: Luc Besson
    10 0
    6.0
  • A Good Year (2006)

    Un an bun

    Max (Russell Crowe) este un bancher londonez care mosteneste de la unchiul sau o vie in Provence. Nehotarat daca sa pastreze sau nu via, Max se decide in momentul in care Christie (Abbie Cornish), o femeie din SUA, pretinde ca e fiica unchiului sau.

    Regia: Ridley Scott
    30 5
    6.9