Filmele și serialele cu Gabriel Macht

  • Gabriel Macht

    Gabriel Macht

    52 de ani
    Data nașterii: 22.01.1972
    Locul nașterii: The Bronx, New York, USA
  • 0 0
  • Regia: Brian Crano
    1 0
    6.6
  • Suits (2011)

    Costume

    După ce impresionează cu mintea sa ascuțită un avocat de top, un student primește mult-dorita funcție de asociat, deși nu are niciun fel de competențe juridice.

    Scenariul: Aaron Korsh
    859 13
    8.4
  • S.W.A.T.: Firefight (2011)

    S.W.A.T.: Focuri în sălbăticie

    Primarul orașului Los Angeles si Securitatea Națională recomandă primăriei din Detroit ca echipa S.W.A.T. a orașului să fie adusă la zi cu noile tehnici de salvare FBI, metodele moderne de codificare si metodele Quantico.

    Regia: Benny Boom
    15 1
    5.3
  • Love & Other Drugs (2010)

    Dragoste și alte dependențe

    Comedia romantică explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii '90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii și idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambițios și o artistă rebelă.

    Regia: Edward Zwick
    43 2
    6.7
  • Middle Men (2009)

    Rețeaua de sexualizare

    Un om de afaceri construiește prima companie de facturare online, ce se ocupă exclusiv cu divertismentul pentru adulți. Personajul se găsește aflat în mijlocul unui vârtej plin de starlete, gangsteri ruși, agenți federali și teroriști internaționali.

    Regia: George Gallo
    7 0
    6.8
  • Whiteout (2009)

    Coșmarul alb

    Poliţista Carrie Stetko descoperă prima crimă comisă în Antarctica şi trebuie să ia urma criminalului înainte ca lunga noapte polară să pună stăpânire pe nesfârşitele întinderi de zăpadă.

    Regia: Dominic Sena
    23 1
    5.5
  • The Spirit (2008)

    Spiritul

    Personaj principal al unor benzi desenate celebre în anii '40, The Spirit este un justițiar mascat care își înscenează moartea pentru a lupta mai eficient împotriva criminalilor din Central City.

    Regia: Frank Miller
    14 1
    4.7
  • Because I Said So (2007)

    Pentru că așa am zis eu

    O mama prea protectoare (Diane Keaton) incearca sa-i gaseasca fiicei ei (Mandy Moore) un barbat potrivit. Solutia este publicarea unui anunt matrimonial pe un site, ceea ce va arunca totul in aer.

    Regia: Michael Lehmann
    6 0
    5.6
  • Archangel (2005)

    Arhanghel

    Arhangel urmăește încercările lui Fluke Kelso de a descoperi misterele din spatele unor jurnale ale lui Stalin. Acțiunea se desfășoară în Moscova zilelor noastre și în înghețatul orășel Arhangel, rememorând pasaje importante din istoria Rusiei.

    Regia: Jon Jones
    6 0
    6.4
  • A Love Song for Bobby Long (2004)

    Cântec de iubire

    Locuind într-un cartier retras al New Orleans-ului, Purslane, o adolescentă cam ciudată, se întoarce în orașul în care a copilărit, după ce află de moartea mamei sale, așteptându-se să găsească locuința acesteia abandonată...

    Regia: Shainee Gabel
    19 1
    7.1
  • Grand Theft Parsons (2003)

    Marea rapire

    “Marea Rapire” este un film a carui actiune se petrece mai mult pe sosea. Un mort, doi barbati si doua femei sunt protagonistii acestui film... si ei nu sunt chiar prieteni.

    Regia: David Caffrey
    2 0
    6.0
  • The Recruit (2003)

    Recrutul

    James Clayton este cel mai destept absolvent de studii superioare din tarã, iar Walter Burke îl vrea pentru CIA. Dar pînã sã devinã un adevãrat ofiter de informatii, "recrutul" trebuie sã supravietuiascã unor metode drãcesti de antrenament.

    Regia: Roger Donaldson
    40 0
    6.6
  • Bad Company (2002)

    Compania rea

    Cand un agent CIA aflat in misiune este asasinat chiar inainte de a termina o ancheta legata de trafic de arme nucleare, CIA-ul se vede nevoit sa-i gaseasca un inlocuitor. Singura speranta ar fi fratele geaman al agentului asasinat.

    Regia: Joel Schumacher
    47 4
    5.6
  • American Outlaws (2001)

    Nelegiuiții Vestului Sălbatic

    Filmul spune povestea unuia dintre cei mai populari banditi ai Vestului Salbatic: Jesse James, eroul fermierilor, cel care a gasit razbunarea ideala fata de un proprietar de cai ferate care ii fortase pe oameni sa-si vanda pamanturile.

    Regia: Les Mayfield
    25 1
    5.9