Filmele cu Gailard Sartain

  • Gailard Sartain

    Gailard Sartain

    77 de ani
    Data nașterii: 18.09.1946
    Locul nașterii: Tulsa, Oklahoma, USA
  • Elizabethtown (2005)

    O fabula comica, surprinzatoare si sincera despre viata si moarte, Elizabethtown este calatoria unui tanar barbat intr-o directie necunoscuta si a unei femei care il ajuta sa-si limpezeasca conceptiile despre lumea ce il inconjoara.

    Regia: Cameron Crowe
    15 5
    6.3
  • Pirates of Silicon Valley (1999)

    Pirații Văii Siliciului

    Filmul este un semidocumentar despre oamenii care au pus bazele tehnologiei PC, anii lor de colegiu, primii pasi in fondarea companiilor si actiunilor lor, care au dus la formarea celor doua mari imperii: Apple Computer Corporation si Microsoft Inc..

    Regia: Martyn Burke
    3 0
    7.2
  • The Patriot (1998)

    Teroare nevăzută

    Cand un grup de teroriști contaminează orașul cu un virus mortal, doctorul Wesley McCleren, cel mai mare imunolog al lumii, pornește într-o cursă nebună pentru a găsi un antidot ce reprezintă singura șansă de supraviețuire a locuitorilor.

    Regia: Dean Semler
    23 0
    4.2
  • Speechless (1994)

    Fără vorbe

    Julia şi Kevin fac cunostinţă fără să ştie că sunt adversari. Ea scrie discursurile candidatului democrat, iar el discursurile candidatului republican în campania electorală. Deşi fiecare descoperă ocupaţia celuilalt, atracţia e la fel de puternică.

    Regia: Ron Underwood
    7 1
    5.8
  • Getting Even with Dad (1994)

    Micul santajist

    Un puști găsește rețeta pentru a-și transforma tatăl într-un părinte model: iubire, tandrețe și un pic de șantaj. Ray nu mai vrea găinării. Deschide o patiserie, dar vrea s-o finanțeze cu bani obținuți dintr-o ultimă lovitură. Fiul lui află de plan!

    Regia: Howard Deutch
    5 0
    4.8
  • The Real McCoy (1993)

    Ultima lovitură

    Karen McCoy (Kim Basinger) e o infractoare a carei specialitate e jefuirea bancilor. Eliberata din inchisoare, Karen isi propune sa renunte la aceasta “meserie” si sa duca un trai cinstit. Insa un politist corupt si fostul ei sef vor sa o...

    Regia: Russell Mulcahy
    9 0
    5.5
  • Stop! Or My Mom Will Shoot (1992)

    Stai, că trage mama!

    Sergentul Joe Bomowski e un politist dedicat profesiei. Insa venirea mamei sale Tutti, o femeie energica si acaparatoare, il pune pe Joe in situatii de-a dreptul penibile, pentru ca oriunde se duce si orice caz are de rezolvat, ea e pe urmele sale.

    Regia: Roger Spottiswoode
    24 0
    4.4
  • Guilty by Suspicion (1991)

    Lista neagră

    Este povestea lui David Merrill, un cineast american care, dupa un rasunator succes in Europa, se intoarce la Hollywood, asteptandu-se a fi primit ca un erou national. In schimb, nu gaseste decat un oras subjugat de suspiciune si frica.

    Regia: Irwin Winkler
    11 0
    6.6
  • Fried Green Tomatoes (1991)

    Pătlăgele fripte

    Evelyn Couch are probleme in casnicie, dar nimeni nu pare sa isi dea seama de acest lucru si sa o ia in serios. Aflata in vizita la niste rude, o intalneste pe Ninny Threadgoode, o femeie in varsta, care ii spune povestea unei tinere, Ingie...

    Regia: Jon Avnet
    7 1
    7.7
  • Ernest Goes to Jail (1990)

    Ernest merge la închisoare

    O comedie extraordinara, in genul bine cunoscut al americanilor, in care personajul principal, Ernest, intra in tot felul de buclucuri si face numai trasnai.

    Regia: John Cherry
    3 2
    5.4
  • Blaze (1989)

    Anii ’50. Earl Long (Paul Newman) este Guvernatorul Louisianei. Ne este descris ca un personaj excentric, capabil sa-si riste intreaga cariera politica pentru a face publica relatia lui cu o stripteuza, cu Blaze Star (Lolita Davidovitch). Filmul...

    Regia: Ron Shelton
    8 1
    6.0
  • The Moderns (1988)

    Moderniștii

    Petrecut în Parisul anilor '20, "The Moderns" spune povestea lui Nick Hart, un artist american bătăios, care trăieşte într-o comunitate de expatriaţi...

    Regia: Alan Rudolph
    6 0
    6.6
  • Mississippi Burning (1988)

    Mississippi arzând

    America anilor '60. Doi agenți FBI, cu metode diferite de acțiune, investighează uciderea a 2 apărători ai drepturilor omului. Ajunși într-un mic orășel din sud, ei se confruntă cu o adevărată conspirație a tăcerii. Cine și de ce terorizează ținutul?

    Regia: Alan Parker
    Oscar-uri:
    29 1
    7.8
  • The Big Easy (1987)

    Politisti murdari

    Remy McSwain (Dennis Quaid), politist la omucideri, se confrunta cu ceea ce, la prima vedere, pare a fi un razboi intre bandele din New Orleans. Insa, odata cu sosirea unei avocate blonde din partea procurorului districtual, se convinge ca este...

    Regia: Jim McBride
    9 1
    6.5
  • Regia: Alan Rudolph
    6 1
    6.4