Filmele și serialele cu Gary Sinise

  • Gary Sinise

    Gary Sinise

    69 de ani
    Data nașterii: 17.03.1955
    Locul nașterii: Blue Island, Illinois, USA
  • Joe Bell (2021)

    Un bărbat vede cum fiul său homosexual este hărțuit fără cruțare și decide să plece într-o misiune de sporire a gradului de conștientizare a consecințelor prejudecăților.

    Regia: Reinaldo Marcus Green
    13 7
    6.2
  • I Still Believe (2020)

    Mereu împreună

    De la producătorii fimului „I Can Only Imagine” vine o poveste de dragoste inspirată după o poveste adevărată. Redescoperă puterea dragostei în filmul „Mereu împreună”, bazat pe povestea din viața reală a cântărețului Jeremy Camp.

    Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
    57 6
    6.5
  • Criminal Minds: Beyond Borders (2016)

    Minți criminale: Dincolo de hotare

    Scenariul: Erica Messer, Erica Meredith
    46 3
    6.1
  • WWII in HD (2009)

    Filmul prezintă - dintr-o perspectivă cu totul nouă - vieţile soldaţilor care au luptat în al Doilea Război Mondial.

    1 0
    8.7
  • Open Season (2006)

    Năzdrăvanii din pădure

    Boog, un urs grizzly fără instincte de supraviețuire, se trezește că viața îi este dată peste cap de întâlnirea cu Elliot, un cerb vorbăreț. Acesta îl convinge să își părăsească viața de vis pentru a „trăi în libertate, în mijlocul naturii".

    Regia: Roger Allers, Jill Culton, Anthony Stacchi
    15 0
    6.1
  • CSI: NY (2004)

    CSI: New York - Criminaliștii

    CSI: New York - Criminalistii (2004) este cel mai nou produs al francizei tv CSI - dupa serialele CSI: Miami (2002) si CSI: Vegas (2000) - , care are in centru o echipa de detectivi criminalisti.

    Scenariul: Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
    33 0
    6.9
  • The Forgotten (2004)

    Cei uitați

    Telly (Julianne Moore) e bântuită de amintirea morții fiului ei, într-un accident de avion. Dar e informată de psihiatrul ei că suferă de închipuiri, că fiul ei n-a existat niciodată și că-și fabrică amintirile. Șocată, încearcă să găsească dovezi.

    Regia: Joseph Ruben
    13 3
    5.8
  • The Big Bounce (2004)

    Lovitura

    Surferul Jack ajunge în Hawaii şi se angajează pentru Walter Crewes. Aici începe o relaţie cu o femeie frumoasă, iubită a unui om de afaceri foarte influent. Ryan se vede în postura de a alege între amantă, bani sau o altă cale onorabilă.

    Regia: George Armitage
    15 1
    4.9
  • The Human Stain (2003)

    Pata umană

    Filmul spune povestea lui Coleman Silk (Hopkins), un profesor dintr-un mic oras din New England. Silk ascunde un secret teribil, care este pe cale sa-i distruga viata linistita.

    Regia: Robert Benton
    24 3
    6.2
  • Impostor (2001)

    Impostorul

    Anul 2079. De peste 10 ani, pamantul se afla in razboi cu fortele extraterestre. Spencer Olham este un savant apreciat aflat in slujba guvernului, a carui ultima inventie este in masura sa salveze planeta.

    Regia: Gary Fleder
    20 1
    6.1
  • Mission to Mars (2000)

    Misiunea către Marte

    Pusi pe jar de mesajul primit de la echipa de pe Marte, cei de la NASA pregătesc în grabă o misiune de salvare care să meargă la fata locului pentru investigatii si care să-i aducă înapoi pe eventualii supravietuitori.

    Regia: Brian De Palma
    26 1
    5.7
  • Reindeer Games (2000)

    Jocurile renilor

    Rudy și Nick sunt doi deținuti de drept comun care, după cinci ani de închisoare, așteaptă cu nerăbdare ziua eliberării, fiecare promițând că-și va schimba viața. Rudy speră să-și regăsească familia, iar Nick abia așteaptă.

    Regia: John Frankenheimer
    34 1
    5.8
  • Snake Eyes (1998)

    Ochii de șarpe

    Nicolas Cage e un detectiv din Atlantic City (energia sa exploziva si hainele stridente fac parte din tonul filmului) care trebuie sa faca o ancheta la varf.

    Regia: Brian De Palma
    16 1
    6.1
  • The Quick and the Dead (1998)

    Mai iute ca moartea

    Povestea se invarte in jurul unui concurs intre pistolari din Vestul Salbatic la care participă Ellen (Sharon Stone), misterioasa si atragatoare, smecherasul The Kid (Di Caprio), pacifistul Cort (Russel Crowe) si Herod, infamul primar al oraselului.

    Regia: Sam Raimi
    66 4
    6.5