Filmele și serialele cu Geena Davis

  • Geena Davis

    Geena Davis

    68 de ani
    Data nașterii: 21.01.1956
    Locul nașterii: Wareham, Massachusetts, USA
    Oscaruri:
  • Ava (2020)

    Frumoasa Ava este o asasină de temut. Lucrează pentru o organizație secretă și străbate globul pentru a lichida ținte din cele mai înalte cercuri. După ce ultima misiune eșuează, Ava devine ea însăși țintă și trebuie să lupte pentru propria viață.

    Regia: Tate Taylor
    241 26
    5.5
  • Regia: Michael Almereyda
    23 11
    6.3
  • The Exorcist (2016)

    Angela are coșmaruri îngrozitoare, soțul ei își pierde mințile, fiica cea mare stă mereu închisă în camera ei, iar cea mică aude sunete ciudate. Doi preoți își fac apariția, iar viețile tuturor se împletesc într-o luptă cu forțe malefice necunoscute.

    Scenariul: Jeremy Slater
    88 3
    7.9
  • In a World... (2013)

    Într-o lume...

    O antrenoare de voce ajunge să concureze pentru dublajul trailerului unui film împotriva tatălui ei arogant și a protejatului acestuia.

    Regia: Lake Bell
    7 0
    6.7
  • Coma (2012)

    Coma: Diagnostic letal

    O tânără studentă în medicină descoperă că ceva sinistru se întâmplă în spital, după ce mai mulți pacienți aparent sănătoși intra in coma pe masa de operație.

    3 0
    5.8
  • Accidents Happen (2009)

    Se mai întâmplă!

    Regia: Andrew Lancaster
    3 1
    6.0
  • Stuart Little 3: Call of the Wild (2005)

    Șoricelul familiei 3: Chemarea sălbăticiei

    In aceasta aventura animata pasionanta familia Little se avanta in necunoscut atunci cand decide sa faca o excursie undeva departe de oras. La un singur lucru nu se asteptau: la o bestie mare care se presupune ca locuieste in padure!

    Regia: Audu Paden
    2 0
    4.3
  • Stuart Little 2 (2002)

    Șoricelul familiei 2

    În timp ce se întorcea de la școală, Stuart (voce Michael J. Fox) salvează o vrabiuță rănită, Margalo (voce Melanie Griffith), din ghearele unui șoim și o aduce cu el acasă, la familia Little. În scurt timp, Margalo și Stuart devin buni prieteni.

    Regia: Rob Minkoff
    9 0
    5.5
  • Stuart Little (1999)

    Șoricelul familiei

    Doamna Little (Geena Davis), domnul Little (Hugh Laurie) si fiul lor George merg la un orfelinat pentru a adopta un fratior pentru George. In timpul intalnirilor cu copiii de aici, atentia le este atrasa de un soarece pe nume Stuart.

    Regia: Rob Minkoff
    11 0
    6.0
  • The Long Kiss Goodnight (1996)

    Sărutul dulce al răzbunării

    Samantha (Geena Davis) e o profesoara, care isi creste singura copilul. Ea are amintiri vagi despre lucruri pe care crede ca nu le-a trait. Află că ocupatia sa anterioara a fost de ucigasa profesionista, inclusa intr-un program guvernamental secret.

    Regia: Renny Harlin
    50 2
    6.8
  • Cutthroat Island (1995)

    Insula secretelor

    Morgan Adams (Geena Davis) primeşte ca moştenire de la tatăl său aflat pe moarte nava lui de pirat şi o bucată dintr-o hartă inscripţionată pe scalpul lui.

    Regia: Renny Harlin
    51 1
    5.7
  • Speechless (1994)

    Fără vorbe

    Julia şi Kevin fac cunostinţă fără să ştie că sunt adversari. Ea scrie discursurile candidatului democrat, iar el discursurile candidatului republican în campania electorală. Deşi fiecare descoperă ocupaţia celuilalt, atracţia e la fel de puternică.

    Regia: Ron Underwood
    7 1
    5.8
  • Hero (1992)

    Erou din întâmplare

    O poveste tragicomica despre un detinut care salveaza vieti cand da in cale peste un avion prabusit, ca apoi sa-si negocieze faima de erou incognito cu o ziarista si un impostor - Leonard Maltin - 1999 (Movie and Video Guide)

    Regia: Stephen Frears
    18 0
    6.5
  • A League of Their Own (1992)

    Liga feminină de baseball

    In timp ce al Doilea Razboi Mondial era in plina desfasurare, unul dintre putinii barbati neincorporati, Jimmy Dugan, cam betivan, dar cu un suflet mare, pune pe picioare o echipa de baseball formata numai din femei, asumandu-si functia de manager.

    Regia: Penny Marshall
    16 0
    7.3
  • Thelma & Louise (1991)

    Thelma și Louise

    Louise e chelnerită într-un fast-food și e supărată din cauza prietenului ei, Jimmy, care este mereu pe drumuri, plecat în concerte în zone îndepărtate ale țării. Thelma este căsătorită cu Darryl, căruia i-ar plăcea ca soția sa să stea la cratiță.

    Regia: Ridley Scott
    Oscar-uri:
    32 1
    7.6