Filmele și serialele cu Gemma Jones

  • Gemma Jones

    Gemma Jones

    81 de ani
    Data nașterii: 04.12.1942
    Locul nașterii: Marylebone, London, England, UK
  • Emily (2022)

    Regia: Frances O'Connor
    8 5
    6.8
  • Ammonite (2020)

    Amonit

    Mary Anning, o vânătoare de fosile din secolul XIX, trebuie să colaboreze cu tânăra Charlotte Murchison. Pe drum, adevărata natură a relației lor iese la iveală.

    Regia: Francis Lee
    9 11
    6.5
  • Rocketman (2019)

    Peliculă inspirată din viața legendarului muzician Elton John, „Rocketman” este o odisee muzicală la confluența fanteziei cu realitatea, care îmbină lumea muzicii, celebrității și a modei.

    Regia: Dexter Fletcher
    Oscar-uri:
    47 12
    7.3
  • Gentleman Jack (2019)

    Domnul Jack

    Serialul spune povestea Annei Lister, o proprietară de pământuri din Yorkshire, renumită pentru jurnalul ei de patru milioane de cuvinte, care a documentat relația ei lesbiană, călătoriile și eforturile de salvare a casei familiei sale.

    Scenariul: Sally Wainwright
    46 5
    8.2
  • God's Own Country (2017)

    Tărâmul binecuvântat

    Primăvară. Yorkshire. Tânărul fermier Johnny îşi îneacă frustrările cu beţii straşnice şi sex la întâmplare. Asta până când apariţia unui zilier român venit pentru sezonul mieilor iniţiază o relaţie intensă ce-l aruncă pe Johnny pe un nou drum.

    Regia: Francis Lee
    14 2
    7.6
  • Bridget Jones's Baby (2016)

    Bridget Jones însărcinată

    Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului capitol din BRIDGET JONES ÎNSĂRCINATĂ, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond.

    Regia: Sharon Maguire
    22 3
    6.5
  • Marvellous (2014)

    Regia: Julian Farino
    0 0
    7.8
  • Hysteria (2011)

    Isterie

    Tanarul doctor Granville (Hugh Dancy) ajunge asistentul unui medic specialist in problemele femeilor. Granville e cel care ajunge sa inventeze vibratorul undeva prin anii 1880, in Anglia Victoriana.

    Regia: Tanya Wexler
    12 4
    6.7
  • You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

    Vei întâlni străinul din visele tale

    Unei femei singure i se prezice o întâlnire cu un brunet înalt, iar acest mișmaș al destinului va pune în mișcare o serie întreagă de iubiri, întâlniri pentru sex, trădări și... râsete.

    Regia: Woody Allen
    9 3
    6.3
  • Good (2008)

    Principiul răului

    In perioada fortificarii National-Socialismului in Germania, John Halder este un profesor de literatura cu o familie plina de probleme: o sotie nevrotica, doi copii cu o multime de nevoi si o mama bolnava de dementa...

    Regia: Vicente Amorim
    3 0
    6.1
  • Ballet Shoes (2007)

    Pantofii de balet

    Povestea a trei fete orfane (Pauline, Petrova and Posy Fossil), adoptate de un explorator excentric (Gum), si crescute de nepoata acestuia, Sylvia, in Londra anilor 1930. Filmul descrie lupta fiecarei fete pentru a-si implini visurile.

    Regia: Sandra Goldbacher
    3 0
    6.6
  • The Contractor (2007)

    Agentul

    Fost trăgător de elită, acum retras din activitate, James este urmărit de faptul că a eșuat în tentativa de eliminare a unuia dintre cei mai temuți teroriști din lume. El este abordat de foștii săi angajatori pentru a-și finaliza misiunea în Londra.

    Regia: Josef Rusnak
    29 1
    5.4
  • Fragile (2005)

    Oase Fragile

    Spitalul de copii Mercy Falls este pe punctul de a-si inchide portile definitiv dupa un secol in serviciul public. Asistenta Amy (Calista Flockhart) are grija de ultimii copii ramasi in spital, care sunt ingroziti de o prezenta malefica, pe care o...

    Regia: Jaume Balagueró
    9 4
    6.0
  • Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)

    Bridget Jones: Marginea rațiunii

    Filmul reia povestea de la o lună după finalul din Jurnalul lui Bridget Jones. Pe langa ca barbatul visurilor ei voteaza cu Partidul Conservator, Bridget nu e in apele ei, mai ales ca află că trebuie să-și împartă spațiul cu cioneva.

    Regia: Beeban Kidron
    18 0
    6.0
  • Bridget Jones's Diary (2001)

    Jurnalul lui Bridget Jones

    "BRIDGET JONES'S DIARY" a aparut in 1995 ca o rubrica in ziarul britanic Independent, creata de jurnalista Helen Fielding. Rubrica, plina de umor, era o relatare saptamanala a vietii unei femei de 30 de ani, singura, in cautarea dragostei.

    Regia: Sharon Maguire
    35 1
    6.8