Filmele cu Govardhan Asrani

  • Govardhan Asrani

    Govardhan Asrani

    83 de ani
    Data nașterii: 01.01.1941
    Locul nașterii: Jaipur, Rajasthan, India
  • Mastizaade (2016)

    Regia: Milap Zaveri
    2 1
    2.4
  • R... Rajkumar (2013)

    R e de la Rajkumar

    Romeo Rajkumar (Shahid Kapoor) este un tanar fără rost, care lucrează pentru un baron al drogurilor pe nume Shivraj Gurjar (Sonu Sood). Misiunea lui este sa ucida un dealer rival pe nume Manik Parmar (Ashish Vidyarthi).

    Regia: Prabhu Deva
    1 0
    5.3
  • Brave Man (2013)

    Curajosul

    Un preot este martorul unui asasinat. Acesta este chemat sa depuna marturie la tribunal impotriva unui puternic proprietar de terenuri. Acesta face tot ce-i sta in putinta sa-i distruga reputatia barbatului care l-ar putea trimite in inchisoare.

    Regia: Sajid Khan
    1 1
    1.7
  • Speak Bachchan (2012)

    Minciuni

    Când un copil cade în puțul unui templu, Abbas sparge încuietoarea templului pentru a salva copilul. Când Prithviraj ajunge la fața locului, Ravi nu va da numele arăbesc al lui Abbas, ci va spune Abhishek astfel încât să evite un conflict religios.

    Regia: Rohit Shetty
    0 0
    5.6
  • Bodyguard (2011)

    Bodyguardul

    Bodyguard este un film indian romantic şi de acţiune. Este cel de-al treilea remake al filmului Bodyguard. În rolurile principale îi putem vedea pe Salman Khan şi Kareena Kapoor

    Regia: Siddique
    4 0
    4.7
  • Sour and Sweet (2010)

    Dulce și amar

    Regia: Priyadarshan
    0 0
    5.9
  • Billu (2009)

    Billu bărbierul

    Billu este un frizer sărac care locuiește într-un sat împreună cu soția și cu cei doi copii ai săi. Viața sa este monotonă până când un star de la Bollywood sosește în sat pentru o filmare și Billu spune în treacăt că îl cunoaște.

    Regia: Priyadarshan
    0 0
    6.4
  • Regia: Ajay Kumar
    0 0
    5.9
  • Karzzzz (2008)

    Monty este un star rock din Cape Town, Africa de Sud, fenomenal de popular in intreaga lume. Orfan fiind, Monty a fost infiat de Oberoi, cunoscut om de afaceri, si sotia lui, luandu-l sub aripa lor protectoare. Dar nu din motive altruiste, ci cu...

    Regia: Satish Kaushik
    0 0
    2.3
  • The Maze (2007)

    Răzbunarea fantomei

    Un thriller-comedie captivant despre locuitorii unui orasel care sunt extrem de conservatori si superstitiosi. Oamenii sunt terifiati de fantoma unei femei al carei iubit a fost omorat la ei in sat. Exista si un loc considerat bantuit. O casa ale...

    Regia: Priyadarshan
    3 0
    7.4
  • Dhamaal (2007)

    Patru barbati sunt martorii unui accident de masina. Singurul pasager, mafiotul Bose, le spune cu limba de moarte ca a ingropat intr-o gradina din Goa 100 milioane de rupii, iar daca ii vor gasi sunt liberi sa pastreze impresionanta suma.

    Regia: Indra Kumar
    0 0
    7.5
  • Welcome (2007)

    Bun venit

    Rajiv este un tanar care vrea sa se insoare, iar unchiul sau vrea o fata dintr-o familie curata si nepatata. El se indragosteste de Sanjana, dar inainte de nunta afla ca fratele femeii iubite este mafiot.

    Regia: Anees Bazmee, Mayur K. Barot
    2 0
    7.0
  • Malamaal Weekly (2006)

    Premiul săptămânal

    Lilaram vinde bilete de loterie și un client a lovit jackpotul, dar moare din cauza șocului la aflarea vestii că a câștigat. Acum Lilaram vrea toți banii, la fel și toți cei din jur.

    Regia: Priyadarshan
    0 0
    7.0
  • Running Around (2006)

    Goana după rol

    Champak Chaturvedi conduce o trupă de teatru în India. Trupa primește un contract de 30 zile la Londra, cu condiția să aibă aceeași protagonistă, însă, chiar în ziua plecării, Anjali - eroina spectacololui se supără și hotărăște să nu mai meargă.

    Regia: Priyadarshan
    0 0
    6.6
  • The Blue Elephant (2006)

    Elefănțelul albastru

    Un tânăr elefant merge într-o aventură extraordinară și învață lecții importante despre prietenie, dragoste și curaj.

    Regia: Kompin Kemgumnird, Tod Polson
    0 0
    5.7