Filmele și serialele cu Greg Germann

  • Greg Germann

    Greg Germann

    66 de ani
    Data nașterii: 26.02.1958
    Locul nașterii: Houston, Texas, USA
  • 57 Seconds (2023)

    57 Secunde

    Franklin Fox (Josh Hutcherson), un tânăr blogger pasionat de tehnologie, reușește să obțină un interviu cu Anton Burrell (Morgan Freeman), un guru al tehnologiei. Mai mult decât atât, îi salvează viața când acesta este atacat. În urma acestor...

    Regia: Rusty Cundieff
    96 15
    5.4
  • Scenariul: Francesca Delbanco, Nicholas Stoller
    9 1
    6.9
  • Someone Marry Barry (2014)

    O soție pentru Barry

    Trei prieteni complotează pentru a scăpa de prietenul lor al carui comportament in societate este necorespunzător. Ei vor sa ii găseasca o soție, dar atunci când întâlnește o femeie exact ca el, problemele lor se dublează.

    Regia: Rob Pearlstein
    5 0
    5.8
  • Regia: James Manera
    7 0
    4.3
  • The Little Rascals Save the Day (2014)

    Micuții șmecheri salvează situația

    The Little Rascals revin într-un nou film! Alăturăte lui Spanky, Alfalfa, Darla, Buckwheat, cățelului Petey și restului găștii, căci ei sunt gata de noi năzbâtii. De data aceasta, grupul va face orice e nevoie pentru a salva brutăria bunicii lor...

    Regia: Alex Zamm
    1 0
    5.1
  • Here Comes the Boom (2012)

    Categoria grea în acțiune

    Un profesor de biologie dintr-un liceu viseaza sa ajunga un luptator renumit de arte martiale pentru a putea strange bani ca sa salveze programul de muzica al scolii.

    Regia: Frank Coraci
    9 0
    6.4
  • Group Sex (2010)

    Sex în grup

    Un bărbat singuratic descoperă că dependența de sex nu e atât de incitantă pe cât pare. Când bărbatul o urmărește pe o frumoasă femeie, el descoperă un grup de tratament pentru oamenii care nu sunt în stare să funcționeze fără plăceri fizice.

    Regia: Lawrence Trilling
    1 0
    5.0
  • Quarantine (2008)

    Carantina

    Angela, reporter de televiziune, si cameramanul ei, primesc sarcina de a petrece o noapte cu departamentul de pompieri din Los Angeles. Cand un apel la 911 anunta ca o femeie in varsta a ramas prizoniera intr-o mansarda a unei cladiri

    Regia: John Erick Dowdle
    10 1
    5.9
  • Bolt (2008)

    Înarmat doar cu convingerea că toate faptele sale nemaipomenite sunt în același timp și reale și însoțit de doi improbabil companioni (o pisică de casă și un hamster), Bolt va descoperi că nu are nevoie de super-puteri pentru a fi erou.

    Regia: Byron Howard, Chris Williams
    10 1
    6.8
  • Friends with Money (2006)

    Prieteni cu bani

    Povestea a patru bune prietene ale căror vieţi sunt date peste cap de realităţile vârstei de mijloc, care tocmai se instalează. Filmul pictează un portret dureros de hilar al vieţii moderne în vestul Los Angeles-ului, sensibilă la ideea de clasă.

    Regia: Nicole Holofcener
    8 0
    5.8
  • Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)

    Talladega Nights: Balada lui Ricky Bobby

    Atunci cand soferul de Formula Unu Jean Girard ii provoaca pe "Shake" si "Bake" pentru suprematia curselor NASCAR, Ricky Bobby trebuie sa-si invinga demonii si sa se lupte cu Girard pentru dreptul de a fi cunoscut drept cel mai tare sofer de curse.

    Regia: Adam McKay
    10 1
    6.6
  • Family Plan (2005)

    Un soț de împrumut

    Deoarece noul ei şef apreciază cel mai mult virtuţiile familiei, Charlie McKenzie, până în acel moment o "fată-singură-şi-încântată-de-această-situaţie", o "împrumută" pe fiica celei mai bune prietene şi angajează un actor şomer pentru rolul de soţ.

    Regia: David S. Cass Sr.
    1 0
    5.4
  • Down and Derby (2005)

    Cursă periculoasă

    Down and Derby este o comedie de familie, despre o competitie a oraselului Pinewood, care transforma un grup obisnuit de tati, intr-o haita de competitori feroce...

    Regia: Eric Hendershot
    0 0
    5.5
  • Joe Somebody (2001)

    Joe vrea să fie cineva

    Cand Joe isi aduce fiica la serviciu, in traditionala zi in care angajatii fac asta, spera ca acele clipe sa fie unele speciale, iar el sa apara ca un erou. Dar acest lucru nu doar ca nu se intampla, dar imaginea sa sufera o vatamare ireparabila.

    Regia: John Pasquin
    2 1
    5.5
  • Down to Earth (2001)

    Din nou pe Pământ

    Comicul de culoare Lance (Chris Rock) știe ce înseamnă să moară pe scenă. Dar când viața lui ia o întorsătură neașteptată, ajungând în Rai, Lance e asigurat că se va reîntoarce la viață, dar în trupul îmbătrânit al unui miliardar lipsit de scrupule.

    Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
    10 1
    5.4