Filmele și serialele cu Greg Germann

 • Greg Germann

  Greg Germann

  64 de ani
  Data nașterii: 26.02.1958
  Locul nașterii: Houston, Texas, USA
 • Scenariul: Francesca Delbanco, Nicholas Stoller
  9 1
  6.9
 • Someone Marry Barry (2014)

  O soție pentru Barry

  Trei prieteni complotează pentru a scăpa de prietenul lor al carui comportament in societate este necorespunzător. Ei vor sa ii găseasca o soție, dar atunci când întâlnește o femeie exact ca el, problemele lor se dublează.

  Regia: Rob Pearlstein
  4 0
  5.8
 • Regia: James Manera
  6 0
  4.3
 • The Little Rascals revin într-un nou film! Alăturăte lui Spanky, Alfalfa, Darla, Buckwheat, cățelului Petey și restului găștii, căci ei sunt gata de noi năzbâtii. De data aceasta, grupul va face orice e nevoie pentru a salva brutăria bunicii lor...

  Regia: Alex Zamm
  1 0
  5.1
 • Here Comes the Boom (2012)

  Categoria grea în acțiune

  Un profesor de biologie dintr-un liceu viseaza sa ajunga un luptator renumit de arte martiale pentru a putea strange bani ca sa salveze programul de muzica al scolii.

  Regia: Frank Coraci
  7 0
  6.4
 • Group Sex (2010)

  Sex în grup

  Un bărbat singuratic descoperă că dependența de sex nu e atât de incitantă pe cât pare. Când bărbatul o urmărește pe o frumoasă femeie, el descoperă un grup de tratament pentru oamenii care nu sunt în stare să funcționeze fără plăceri fizice.

  Regia: Lawrence Trilling
  1 0
  5.0
 • Quarantine (2008)

  Carantina

  Angela, reporter de televiziune, si cameramanul ei, primesc sarcina de a petrece o noapte cu departamentul de pompieri din Los Angeles. Cand un apel la 911 anunta ca o femeie in varsta a ramas prizoniera intr-o mansarda a unei cladiri

  Regia: John Erick Dowdle
  7 1
  5.9
 • Bolt (2008)

  Înarmat doar cu convingerea că toate faptele sale nemaipomenite sunt în același timp și reale și însoțit de doi improbabil companioni (o pisică de casă și un hamster), Bolt va descoperi că nu are nevoie de super-puteri pentru a fi erou.

  Regia: Byron Howard, Chris Williams
  8 0
  6.8
 • Friends with Money (2006)

  Prieteni cu bani

  Povestea a patru bune prietene ale căror vieţi sunt date peste cap de realităţile vârstei de mijloc, care tocmai se instalează. Filmul pictează un portret dureros de hilar al vieţii moderne în vestul Los Angeles-ului, sensibilă la ideea de clasă.

  Regia: Nicole Holofcener
  8 0
  5.8
 • Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)

  Talladega Nights: Balada lui Ricky Bobby

  Atunci cand soferul de Formula Unu Jean Girard ii provoaca pe "Shake" si "Bake" pentru suprematia curselor NASCAR, Ricky Bobby trebuie sa-si invinga demonii si sa se lupte cu Girard pentru dreptul de a fi cunoscut drept cel mai tare sofer de curse.

  Regia: Adam McKay
  7 1
  6.6
 • Family Plan (2005)

  Un soț de împrumut

  Deoarece noul ei şef apreciază cel mai mult virtuţiile familiei, Charlie McKenzie, până în acel moment o "fată-singură-şi-încântată-de-această-situaţie", o "împrumută" pe fiica celei mai bune prietene şi angajează un actor şomer pentru rolul de soţ.

  Regia: David S. Cass Sr.
  1 0
  5.4
 • Down and Derby (2005)

  Cursă periculoasă

  Down and Derby este o comedie de familie, despre o competitie a oraselului Pinewood, care transforma un grup obisnuit de tati, intr-o haita de competitori feroce...

  Regia: Eric Hendershot
  0 0
  5.5
 • Joe Somebody (2001)

  Joe vrea să fie cineva

  Cand Joe isi aduce fiica la serviciu, in traditionala zi in care angajatii fac asta, spera ca acele clipe sa fie unele speciale, iar el sa apara ca un erou. Dar acest lucru nu doar ca nu se intampla, dar imaginea sa sufera o vatamare ireparabila.

  Regia: John Pasquin
  2 0
  5.5
 • Down to Earth (2001)

  Din nou pe Pământ

  Comicul de culoare Lance (Chris Rock) știe ce înseamnă să moară pe scenă. Dar când viața lui ia o întorsătură neașteptată, ajungând în Rai, Lance e asigurat că se va reîntoarce la viață, dar în trupul îmbătrânit al unui miliardar lipsit de scrupule.

  Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
  8 1
  5.5
 • Sweet November (2001)

  Dulcele Noiembrie

  În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puțin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună și să trăiască după regulile ei, ideile ei și visurile ei.

  Regia: Pat O'Connor
  29 4
  6.7