Filmele și serialele cu Gregg Henry

  • Gregg Henry

    Gregg Henry

    71 de ani
    Data nașterii: 06.05.1952
    Locul nașterii: Lakewood, Colorado, USA
  • Hit and Run (2021)

    Fuga după adevăr

    Fuga după adevăr este un mister captivant, clădit în jurul iubirii necondiționate a unui bărbat pentru soția sa ucisă și a misiunii sale de descoperi adevărul din spatele morții ei, indiferent de prețul pe care va trebui să-l plătească.

    Scenariul: Lior Raz, Avi Issacharoff, Dawn Prestwich
    27 1
    7.0
  • Regia: Lin Oeding
    17 5
    5.7
  • Tara Markov este o fată care are putere asupra pământului și a pietrei; este, de asemenea, mai mult decât pare. Este cel mai nou Teen Titan un aliat sau o amenințare? Și care sunt planurile mercenarului Deathstroke pentru Titani?

    Regia: Sam Liu
    31 2
    7.0
  • The Belko Experiment (2016)

    Experimentul Belko

    Ca urmare a unui experiment social ciudat, un grup de 80 de americani este blocat în clădirea unei mari corporații din Bogotá. Auzind doar o voce necunoscută venită din sistemul de interfon al companiei, sunt obligați să participe la un joc mortal.

    Regia: Greg McLean
    43 3
    6.2
  • CSI: Cyber (2015)

    Echipa FBI, condusă de Avery Ryan (Patricia Arquette), lucrează la rezolvarea unor cazuri complicate ce au legătură cu internetul (furturi cyber, infracţiuni sexuale, şantaje şi alte infracţiuni)

    Scenariul: Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
    27 0
    5.5
  • Lizzie Borden Took an Ax (2014)

    Povestea lui Lizzie Borden

    Într-o zi călduroasă de vară, în 1892, în Fall River, Lizzie se întoarce la casa în care locuiește cu tatăl ei, Andrew, mama vitregă, Abby, și sora ei, Emma. Spre deosebire de o zi normală, Lizzie găsește o scenă a crimei: părinții ei au fost uciși.

    Regia: Nick Gomez
    0 0
    5.8
  • The Reunion (2011)

    Ultima dorință

    După moartea tatălui său, Nina (fiica) e însărcinată cu misiunea de a îndeplini ultima dorință a acestuia, de a-i reuni pe cei trei fii ai săi... Sam (John Cena), polițist suspendat, Leo, un arogant, și Douglas, un hoț frumușel în vârstă de 20 de ani

    Regia: Michael Pavone
    6 0
    5.1
  • Super (2010)

    După ce soția lui cade sub influența unui traficant de droguri, un tip obișnuit se transformă în Crimson Bolt, un super-erou cu cele mai bune intenții, deși el nu are aptitudini de erou.

    Regia: James Gunn
    2 2
    6.7
  • Hung (2009)

    Bine dotat

    Cu ani în urmă, pe vremea liceului, Ray Drecker era atletic, popular şi destinat unei cariere de succes. Acum, profesor la acelaşi liceu şi antrenor de baschet, e prost plătit, neasigurat şi amărât că soţia sa de 20 de ani l-a părăsit.

    Scenariul: Dmitry Lipkin, Colette Burson
    7 0
    7.2
  • The Riches (2007)

    Scenariul: Dmitry Lipkin
    0 0
    7.8
  • Regia: Brian Helgeland
    20 0
    7.4
  • Slither (2006)

    Târâtoarea

    Un orășel este afectat de un virus de origine extraterestră care îi tranformă pe locuitori în tot soiul de monștri mutanți.

    Regia: James Gunn
    5 1
    6.5
  • Silent Partner (2005)

    Partener silențios

    Gordon Patrick (Nick Moran), un agent special care lucreaza pentru CIA, este trimis sa investigheze misterioasa moarte a unui important om politic din Rusia. Imediat dupa ce ajunge la Moscova, Patrick o cunoaste pe Dina (Tara Reid), o tanara cu un...

    Regia: James D. Deck
    1 0
    4.5
  • Sin (2003)

    Păcatul

    Eddie Burns este un fost politist care s-a retras la o ferma, unde duce o viata linistita. Insa acest calm este spulberat pentru totdeauna in momentul in care sora lui mai mica, Kassie, este atacata si violata de catre un grup de trei barbati.

    Regia: Michael Stevens
    1 0
    4.5
  • Purgatory Flats (2003)

    Atracție infernală

    Sunny ar face orice sa scape din oraselul Purgatory Flats. Orice pentru a scapa de sotul sau abuziv si de restul familiei acestuia. Orice, chiar si crima. Cand un personaj misterios apare in oras, Sunny planuieste sa il foloseasca. Numele...

    Regia: Harris Done
    0 0
    5.4