Filmele și serialele cu Hank Azaria

  • Hank Azaria

    Hank Azaria

    60 de ani
    Data nașterii: 25.04.1964
    Locul nașterii: Queens, New York, USA
  • The Idol (2023)

    Idolul

    Scenariul: Sam Levinson, The Weeknd, Reza Fahimi
    7 1
    4.4
  • Maggie Simpson in Rogue Not Quite One (2023)

    Maggie Simpson aproape în Rogue One

    În drum spre creșă, Homer o pierde pe Maggie care sare în căruciorul plutitor al lui Grogu și pleacă într-o aventură prin galaxie. În acest scurtmetraj dedicat francizei Războiul Stelelor, Maggie înfruntă o divizie imperială TIE și aduce lupta în...

    Regia: David Silverman
    2 0
    5.6
  • Regia: Neil LaBute
    6 2
    4.4
  • The Simpsons in Plusaversary (2021)

    Familia Simpson în Plusaniversarea

    Simpsonii găzduiesc o petrecere de Ziua Disney+ și toată lumea este pe listă... cu excepția lui Homer. Cu prieteni din toată lumea și muzică potrivită pentru o Prințesă Disney, Aniversarea Disney+ este evenimentul anului.

    Regia: David Silverman
    3 0
    5.1
  • "Familia Simpson" White Christmas Blues (2013)

    White Christmas Blues

    0 0
    6.8
  • The Smurfs: The Legend of Smurfy Hollow (2013)

    Ștrumpfii: O petrecere grozavă

    Când Brainy Smurf este din nou favoritul intrecerii anuale Hunting Smurfberry, Gutsy Smurf își propune să descopere cum câștigă Brainy în fiecare an. Investigația lui Gutsy îl duce în înfricoșătorul Smurfy Hollow.

    Regia: Stephan Franck
    3 2
    6.1
  • Lovelace (2013)

    Dragostea dantelei

    Lovelace spune povestea actriței porno Linda Lovelace (Amanda Seyfried), într-un moment al revoluției sexuale și al nașterii mișcării feministe văzută prin ochii Lindei

    Regia: Rob Epstein, Jeffrey Friedman
    9 2
    6.2
  • The Smurfs 2 (2013)

    Ștrumpfii 2

    Gargamel nu se lasă: ura lui pentru ștrumpfi îl împinge să găsească noi și noi metode pentru a le veni de hac! Vrăjitorul conjură forțele întunericului și îi creează pe.

    Regia: Raja Gosnell
    16 1
    5.3
  • The Smurfs: A Christmas Carol (2011)

    Ștrumpfii: O colindă de Crăciun

    Varianta cu strumfi a povestii "A Christmas Carol", filmul ni-l prezinta pe Grouchy, singurul strumf care nu se bucura de venirea Craciunului si se poarta urat cu toti cei din jurul lui.

    Regia: Troy Quane
    3 0
    6.1
  • The Smurfs (2011)

    Ștrumpfii

    Marele Ştrumf, Ştrumfiţa, Bebe Ştrumf şi ceilalţi consăteni ai lor au din nou probleme cu maleficul vecin, vrăjitorul Gargamel. Ajutat de motanul său, Azrael, dar şi de urâta vrăjitoare Hogartha, Gargamel le bune din nou beţe în roate ştrumfilor.

    Regia: Raja Gosnell
    14 1
    5.4
  • Hop (2011)

    Hop-Țop

    Șomerul Fred O'Hare îl calcă din greșeală cu mașina pe Iepurașul de Paști. Obligat să-l ia pe acesta acasă până se reface, Fred va avea de suportat cel mai incomod oaspete văzut pe fața pământului.

    Regia: Tim Hill
    7 0
    5.4
  • Love & Other Drugs (2010)

    Dragoste și alte dependențe

    Comedia romantică explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii '90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii și idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambițios și o artistă rebelă.

    Regia: Edward Zwick
    43 2
    6.7
  • În a doua parte a poveștii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât nu se putea desfășura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-și salveze foștii prieteni neînsuflețiți.

    Regia: Shawn Levy
    27 0
    6.0
  • Year One (2009)

    Anul unu

    Comedie biblică în stilul caracteristic lui Judd Appatow. Doi pierde-vară hălăduiesc în vremurile imemoriale ale Vechiului Testament și interacționează, în stilul propriu. O viziune ireverențioasă.

    Regia: Harold Ramis
    19 4
    4.9