Filmele cu Harris Yulin

  • Harris Yulin

    Harris Yulin

    86 de ani
    Data nașterii: 05.11.1937
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • All Square (2018)

    Totul clar

    John Zbikowski e un agent de pariuri ghinionist, dintr-un orășel, căruia îi e greu să acopere niște datorii impresionante. După o aventură de o noapte cu o fostă iubită, John leagă o prietenie neașteptată cu Brian, fiul ei de 12 ani. De asemenea,...

    Regia: John Hyams
    3 2
    6.1
  • Norman (2016)

    Norman Oppenheimer se împrietenește cu un politician. După trei ani, când politicianul devine un influent lider mondial, viața lui Norman se schimbă radical.

    Regia: Joseph Cedar
    12 2
    6.1
  • The Family Fang (2016)

    Familia Fang

    Frații Baxter și Anna se întorc în casa familiei lor ca să-și caute părinții care au dispărut în condiții misterioase.

    Regia: Jason Bateman
    4 4
    6.1
  • Când partenerul lui Chevrolet Paczynski este prins într-o schema de șantaj care sfarseste rău, Paczynski se alătură căutării unei schite care i-a apartinut geniului enigmatic Nikola Tesla.

    Regia: Jenna Ricker
    5 1
    4.9
  • Loving Leah (2009)

    Iubind-o pe Leah

    O poveste de dragoste ciudată, din preajma nunţii neaşteptate şi vieţii nonconformiste a unei văduve în vârstă de 26 de ani şi fratele defunctului său soţ, un cardiolog în vârstă de 30 de ani

    Regia: Jeff Bleckner
    8 2
    7.0
  • Plasata la sfarsitul anilor 1950, actiunea filmului o aduce

    Regia: Steven Shainberg
    6 0
    6.3
  • Game 6 (2005)

    Meciul al 6-lea

    În centrul filmului este memorabila competiţie de baseball din 1986 şi o zi din viaţă unui autor de piese de teatru care ratează premiera celei mai importante piese pentru a viziona un meci important din competiţie.

    Regia: Michael Hoffman
    0 0
    5.7
  • The Emperor's Club (2002)

    Clubul împăraților

    Lumea unui profesor de literatură este zguduită când Sedgewick intră în sala lui de curs. Ceea ce începe ca o bătălie a orgoliilor deschide treptat drumul spre o relaţie profesor-elev foarte apropiată, rezultatul fiind o adevărată lecţie de viaţă.

    Regia: Michael Hoffman
    6 1
    6.9
  • American Outlaws (2001)

    Nelegiuiții Vestului Sălbatic

    Filmul spune povestea unuia dintre cei mai populari banditi ai Vestului Salbatic: Jesse James, eroul fermierilor, cel care a gasit razbunarea ideala fata de un proprietar de cai ferate care ii fortase pe oameni sa-si vanda pamanturile.

    Regia: Les Mayfield
    25 1
    5.9
  • Rush Hour 2 (2001)

    Ora de vârf 2

    Inspectorul șef Lee, din cadrul Royal Hong Kong Police, (JACKIE CHAN) și detectivul de la LAPD, James Carter (CHRIS TUCKER), sosesc în Hong Kong pentru o vacanță. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Brett Ratner
    66 0
    6.7
  • Training Day (2001)

    Zi de instrucție

    În fiecare zi, este dus un adevărat război pe străzile orașelor americane - un război între locuitori, traficanții de droguri și funcționarii statului obligați să-i apere pe primii împotriva celorlalți. Acest război își are victimele sale...

    Regia: Antoine Fuqua
    Oscar-uri:
    65 4
    7.7
  • The Hurricane (1999)

    Uraganul

    Povestea lui Rubin „Uraganul” Carter, un boxer întemnițat pe nedrept pentru crimă, și a oamenilor care l-au ajutat să-și dovedească nevinovăția.

    Regia: Norman Jewison
    26 1
    7.6
  • Murder at 1600 (1997)

    Crimă la nr. 1600

    Detectivul Harlan Regis este chemat la Casa Alba, dupa ce o tanara femeie a fost gasita moarta chiar acolo. Regis isi da seama ca nu va fi o investigatie obisnuita, mai ales ca cercetarile ii sunt impiedicate de Serviciul Secret.

    Regia: Dwight H. Little
    30 0
    6.1
  • Bean (1997)

    Bean: O comedie dezastru

    In toamna anului 1997, un foarte bogat si bine intentionat domn (Burt Reynolds) doneaza galeriei Grierson din California suma de 50.000.000 de dolari pentru achizitionarea celui mai vestit tablou al Americii,

    Regia: Mel Smith
    35 0
    6.5
  • Multiplicity (1996)

    Un bărbat multiplicat

    In aceasta comedie scrantita, Michael Keaton e Doug Kinney, un barbat cu prea multe pe cap si prea putin timp. De fiecare data cand simte ca e pe cale sa clacheze din cauza tensiunii, temperamentul sau explodeaza cu rezultate dezastruoase.

    Regia: Harold Ramis
    3 0
    6.1