Filmele și serialele cu Heath Ledger

  • Heath Ledger

    Heath Ledger

    Data nașterii: 04.04.1979
    Decedat: 22.01.2008 (28 de ani)
    Oscaruri:
  • The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

    Doctorul Parnassus

    Doctorul Parnassus, care pe vremuri a câștigat un pariu cu însuși Diavolul, are darul de a controla imaginația altora. După ce s-a jucat o dată cu soarta, doctorul are curajul de a-și încerca încă o dată norocul și tot cu forțele întunecate.

    Regia: Terry Gilliam
    15 1
    6.8
  • The Dark Knight (2008)

    Cavalerul negru

    Cu ajutorul locotenentului Gordon și al procurorului Dent, Batman vrea să curețe orașul de criminali. Eroul trebuie să lupte cu Joker, care aruncă orașul în anarhie. Speranțele locuitorilor se află doar în Batman, dar va reuși acesta să izbândeasca?

    Regia: Christopher Nolan
    Oscar-uri:
    144 4
    9.0
  • I'm Not There (2007)

    Nu sunt acolo

    Cu titlul inițial "I'm Not There: Suppositions on a Film Concerning Dylan", filmul lui Todd Haynes urmărește destinele a șase personaje, personificări a șase etape/aspecte din viața și cariera lui Bob Dylan.

    Regia: Todd Haynes
    10 3
    6.8
  • Brokeback Mountain (2006)

    O iubire secretă

    Brokeback Mountain este o poveste de dragoste americană. În peisajul încântător al statelor Wyoming și Texas, filmul spune povestea a doi tineri - Ennis Del Mar (Heath Ledger) și Jack Twist (Jake Gyllenhaal) - care se întâlnesc în vara anului...

    Regia: Ang Lee
    Oscar-uri:
    25 1
    7.7
  • Candy (2006)

    Iubire și dependență

    Candy este o tanara si frumoasa pictorita, ce descopera impreuna cu iubitul ei Dan, poet, ce este dragostea. Dar cum ei vor sa-si intensifice senzatiile, apeleaza la heroina si astfel viitorul lor impreuna pare invincibil.

    Regia: Neil Armfield
    12 0
    7.2
  • Lords of Dogtown (2005)

    Lorzii din Dogtown

    LORDS OF DOGTOWN infatisaza povestea adevarata a trei surferi adolescenti care practica acest sport pe plajele din Venice, California si care duc skateboard-ul la extrem, schimband astfel lumea sporturilor pentru totdeauna.

    Regia: Catherine Hardwicke
    3 0
    7.1
  • Casanova (2005)

    Este cel mai cunoscut seducator al lumii. Se spune ca nici o femeie nu poate rezista farmecului sau. Pana acum. Pentru prima oara in viata, Casanova (Heath Ledger) se vede refuzat, de o frumoasa venetianca, pe nume Francesca (Siena Miller).

    Regia: Lasse Hallström
    13 2
    6.5
  • The Brothers Grimm (2005)

    Frații Grimm

    Culegători de folclor și maeștri farsori, frații Jake și Will Grimm, călătoresc din sat în sat sub pretextul că protejază oamenii de creaturi magice și fac ritualuri de exorcism. Ei sunt puși la încercare când întâlnesc un blestem adevărat

    Regia: Terry Gilliam
    34 4
    5.9
  • Ned Kelly (2003)

    Persecutat de poliţie şi hăituit, Ned Kelly a fost omul pe al cărui cap s-a pus cea mai mare recompensă din lume. Obligat să se ascundă în timp ce familia şi prietenii erau întemniţaţi pe nedrept, Ned şi banda lui devin în scurt timp o legendă vie.

    Regia: Gregor Jordan
    19 4
    6.4
  • The Order (2003)

    Devoratorul de păcate

    De secole, în cadrul Bisericii există un ordin secret al preoților. Un părinte renegat, Alex Bernier (Heath Ledger), este trimis la Roma pentru a investiga moartea unuia dintre cei mai marcanți membri ai Ordinului.

    Regia: Brian Helgeland
    7 0
    5.1
  • The Four Feathers (2002)

    Cele patru pene

    Continuând traditia filmelor Braveheart si Pacientul Englez, această poveste combină aventura, romantismul si secventele de luptă. Heath Ledger joacă în rolul lui Harry Feversham

    Regia: Shekhar Kapur
    29 1
    6.5
  • Monster's Ball (2001)

    Puterea Dragostei

    Film despre vieti ce se intersecteaza, in care personajele se transforma unul pe altul atat de profund, incat in timp ce artificiile par a porni chiar de sub pamant, exploziile lor isi gasesc ecoul in inimile si in mintile noastre.

    Regia: Marc Forster
    Oscar-uri:
    25 5
    7.1
  • A Knight's Tale (2001)

    Povestea unui cavaler

    Pentru William, de origine modestă, fiul unui meşter de acoperişuri din stuf, i se pare imposibil să-şi ducă vreodată la bun sfârşit visul de a deveni într-o zi cavaler.

    Regia: Brian Helgeland
    25 2
    7.0
  • The Patriot (2000)

    Patriotul

    Carolina de Sud - 1776. Benjamin Martin (Mel Gibson), fost erou al războiului franco-indian, a renunţat definitiv la luptă pentru a avea grijă de familia sa în pace.

    Regia: Roland Emmerich
    55 0
    7.2
  • Roar (1999)

    Roar: Legenda lui Conor

    0 0
    7.2