Filmele și serialele cu Hiro Kanagawa

  • Hiro Kanagawa

    Hiro Kanagawa

    60 de ani
    Data nașterii: 13.10.1963
    Locul nașterii: Sapporo, Japan
  • Orphan: First Kill (2022)

    Orfana: Îngerul morții

    După ce a evadat dintr-o unitate de psihiatrie din Estonia, Leena Klammer călătorește în America urmând-o pe Esther, fiica dispărută a unei familii bogate. Dar când masca începe să-i alunece, ea este pusă împotriva unei mame care își va proteja...

    Regia: William Brent Bell
    46 5
    5.9
  • Team Zenko Go (2022)

    Scenariul: Jack C. Thomas
    0 0
    7.1
  • Needle in a Timestack (2021)

    Amintirile și timpul

    Dacă iubirea are forma unui cerc, ce limite ai depăși ca să fii cu sufletul tău pereche? În această poveste de dragoste captivantă, Nick și Janine trăiesc în fericire conjugală, până când fostul soț al lui Janine deformează timpul în încercarea de...

    Regia: John Ridley
    7 6
    5.3
  • Every Breath You Take (2021)

    Îmi aparții

    Thriller psihologic captivant, despre un psihiatru a cărui carieră e în pericol când pacienta lui se sinucide. Când el îl invită pe fratele acesteia în casa sa ca să-i întâlnească soția și fiica, viața lui de familie e, dintr-odată, distrusă.

    Regia: Vaughn Stein
    28 5
    5.3
  • Age of Samurai: Battle for Japan (2021)

    Epoca Samurailor: Bătălia pentru Japonia

    Reconstituiri dinamice și comentarii oferite de experți dau viață istoriei tumultuoase și luptelor pentru putere din Japonia feudală a secolului al XVI-lea.

    29 3
    7.4
  • A Twist of Christmas (2018)

    Încurcătură de Crăciun

    Regia: David Winning
    2 0
    6.4
  • The Age of Adaline (2015)

    Secretul lui Adaline

    Adaline (Blake Lively), o femeie născută la începutul secolului 20, devine nemuritoare după un accident straniu. După ani petrecuți în solitudine, ea întâlnește un bărbat pentru care și-ar putea pierde nemurirea

    Regia: Lee Toland Krieger
    87 2
    7.2
  • Grave Halloween (2013)

    Un Halloween mortal

    Într-o pădure de la baza muntelui Fuji, o figură solitară își ia viața, oferindu-și trupul și spirirul copacilor. După mai mulți ani, Maiko se duce în pădurea sinucigașilor. Ea vrea un ritual de Halloween care speră că va elibera sufletul mamei sale.

    Regia: Steven R. Monroe
    0 3
    4.2
  • Donovan's echo este un film complex, a carui poveste se invarte in jurul personajului principal, Donovan Matheson (interpretat de Danny Glover), ce traieste o serie de experiente deja vu care il obliga sa-si priveasca trecutul pentru a influenta...

    Regia: Jim Cliffe
    7 0
    6.2
  • Earth's Final Hours (2011)

    Ultimele ore ale Terrei

    Când rotația Pământului e afectată de o implozie produsă în spațiu, agenții guvernamentali trebuie să găsească o rețea de sateliți pierdută.

    Regia: W.D. Hogan
    1 0
    3.9
  • Doomsday Prophecy (2011)

    Sfârșitul lumii

    SF

    Când o adevărată epidemie de probleme geologice ameninţă Pământul, se pare că un autor dispărut ar deţine secretul prin care poate prezice dezastrele.

    Regia: Jason Bourque
    4 1
    3.9
  • The King of Fighters (2010)

    Regele luptătorilor

    Inspirat din faimoasa franciză de jocuri video, The King of Fighters este un film de acţiune cu elemente de SF, în care avem ocazia să urmarim nenumărate scene de luptă foarte spectaculoase într-un cadru narativ care se vrea original.

    Regia: Gordon Chan
    6 0
    3.1
  • Caprica (2009)

    Scenariul: Ronald D. Moore, Remi Aubuchon
    16 2
    7.1
  • Hardwired (2009)

    Amnezia

    După un tragic accident - în care soția lui, însărcinată, își pierde viața - Luke devine amnezic. Un nou prototip tehnologic de la Hexx Corporation – un cip – este implantat în creierul lui. Dar Hexx Corporation are planuri sinistre.

    Regia: Ernie Barbarash
    7 2
    4.7