Filmele și serialele cu Hope Davis

 • Hope Davis

  Hope Davis

  58 de ani
  Data nașterii: 23.03.1964
  Locul nașterii: Englewood, New Jersey, USA
 • Your Honor (2020)

  Your Hono

  Judecătorul Michael Desiato este nevoit să-și reevalueze principiile după ce băiatul său provoacă un accident mortal. Pentru că victima accidentului este fiul unui temut șef al crimei organizate, Michael are de făcut alegeri imposibile.

  Scenariul: Peter Moffat
  124 8
  7.6
 • Love Life (2020)

  Anna Kendrick joacă într-un nou serial despre călătoria de la prima dragoste la dragostea care rezistă timpului și despre cum oamenii din jurul nostru ne transformă în cine suntem atunci când în sfârșit avem pe cineva pentru totdeauna.

  Scenariul: Sam Boyd
  7 1
  7.5
 • Rebel in the Rye (2017)

  Rebelul din lanul de secară

  Rebel in the Rye (2017) urmărește viața celebrului și retrasului autor, J.D. Salinger, care și-a câștigat faima la nivel mondial prin publicarea romanului său, „The Catcher in the Rye”.

  Regia: Danny Strong
  12 1
  6.6
 • Wayward Pines (2015)

  Dispăruți în Wayward Pines

  Wayward Pines orășelul perfect, case frumoase, peluze îngrijite, copii care se joaca in siguranța afara. Dar din care nimeni nu poate pleca, nimeni nu poate comunica cu restul lumii și toată lumea este supraveghata.

  Scenariul: Chad Hodge
  25 2
  7.3
 • Allegiance (2015)

  7 0
  7.1
 • Wild Card (2015)

  Joc periculos

  Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când orașul e mort și deprimant... O fată bătută și plină de sânge e aruncată din maşină și lăsată să moară. Dar ea se încăpățânează să ajungă la spital

  Regia: Simon West
  41 3
  5.6
 • Louder Than Words (2013)

  Mai presus de cuvinte

  Filmul are la bază o întâmplare reală. John și Brenda se străduiesc să depășească cea mai grea încercare din viața lor. Maria, fiica celor doi, tocmai a murit. Deși sunt sfâșiați de durere, ei reușesc totuși să găsească o cale de a merge mai departe.

  Regia: Anthony Fabian
  1 0
  5.9
 • Disconnect (2012)

  Deconectarea

  Necunoscuți, vecini sau colegi, poveștile personajelor se intersectează în acest thriller dramatic despre oameni obișnuiți care încearcă să se apropie în această lume ciudată

  Regia: Henry Alex Rubin
  9 0
  7.5
 • The Family Tree (2011)

  Merită să lupți

  Regia: Vivi Friedman
  2 0
  5.4
 • Real Steel (2011)

  Pumni de oțel

  O dramă despre box, plasată într-un viitor apropiat, în care roboți de o tonă cu aspect umanoid luptă pentru distracția oamenilor

  Regia: Shawn Levy
  53 0
  7.0
 • The Special Relationship (2010)

  O relație specială

  Tony Blair merge în SUA și este impresionat de viziunea președintelui Bill Clinton, pe care o folosește să-și restructureze partidul. Astfel începe așa-zisa "relație specială" dintre cei doi, care va da semne de deteriorare câțiva ani mai târziu.

  Regia: Richard Loncraine
  1 0
  6.7
 • The Lodger (2009)

  Chiriașul

  Un cuplu inchiriaza o camera unui tanar misterios, care ar putea fi vinovat de o serie de crime oribile care s-au petrecut in ultimul timp in cartier. Inspirat din aceeasi carte ca The Lodger din 1927 in regia lui Alfred Hitchcock.

  Regia: David Ondaatje
  4 0
  5.7
 • A Summer in Genoa (2008)

  Genova

  Joe, un bărbat văduv, se mută împreună cu cele două fiice ale sale în Italia, unde speră să ia viața de la capăt după ce moartea soției sale l-a lăsat secătuit de puteri. Orașul italian Genova îi schimbă pe toți trei, iar necazurile încep când...

  Regia: Michael Winterbottom
  2 0
  6.0
 • Oamenii ca tine sunt motivul pentru care oamenii ca mine au nevoie de medicamente Inscris la un liceu obisnuit dupa o serie de probleme de natura legala, Charlie, un adolescent putred de bogat, devine psihiatrul auto-numit al corpului de elevi...

  Regia: Jon Poll
  7 0
  7.0
 • The Nines (2007)

  9

  Gary/Gavin/Gabriel. Care e cel adevarat? Care e realitatea? Care e scaparea? "Cauta nouarii!" Ce sunt nouarii? Ei au creat totul. 3 filme scurte in care apare acelasi actor in roluri diferite dar uneori intercalate.

  Regia: John August
  4 2
  6.2