Filmele și serialele cu Ian McDiarmid

 • Ian McDiarmid

  Ian McDiarmid

  79 de ani
  Data nașterii: 11.08.1944
  Locul nașterii: Carnoustie, Tayside, Scotland, UK
 • Scenariul: Dave Filoni
  12 0
  8.2
 • The Lost City of Z (2016)

  Orașul pierdut Z

  Povestea exploratorului britanic Percy Fawcett, care incerca sa gaseasca asa-numitul City of Z, in 1925, moment in care a disparut, impreuna cu intreaga sa echipa. In urmatorii 70 de ani, numerosi exploratori au incercat sa recreeze pasii lui Fawcett

  Regia: James Gray
  135 23
  6.6
 • 37 Days (2014)

  37 de zile: Drumul către Primul Război Mondial

  Această serie captivantă, a cărei acțiune se desfășoară pe coridoarele puterilor cu sediul în Londra și Berlin, urmărește evoluția crizei prin ochii liderilor politici și a funcționarilor civili care se zbat să împiedice primul război global din lume

  1 0
  8.1
 • City of Vice (2008)

  Orașul viciului

  1 0
  7.5
 • Star Wars: A Musical Journey (2005)

  Războaiele stelare: O călătorie muzicală

  Regia: Tippy Bushkin
  0 0
  8.6
 • Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

  Războiul stelelor - Episodul III: Răzbunarea Lorzilor Sith

  Spectatorii vor asista la transformarea Cancelarului Palpatine, initial intelept si cu intentii pacifiste, in temutul dictator al Imperiului Galactic si vor afla conditiile in care Luke Skywalker si Printesa Leia Organa au fost despartiti.

  Regia: George Lucas
  153 3
  7.6
 • Regia: Julian Jarrold
  0 0
  7.3
 • Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)

  Războiul stelelor - Episodul II: Atacul clonelor

  Obi-Wan si Anakin Skywalker descopera ca atentatul esuat la viata Reginei Amidala a fost doar o diversiune. Intre timp, Lord-ul Sith pune la cale un razboi intre fortele binelui si raului care spera ca ii vor aduce in cele din urma controlul galaxiei

  Regia: George Lucas
  156 6
  6.6
 • Sleepy Hollow (1999)

  Legenda călărețului fără cap

  Ichabod Crane (Johnny Depp) este polițist în New York. El trebuie să rezolve misterul unor crime îngrozitoare. Trebuie să-l găsească pe Călărețul fără cap.

  Regia: Tim Burton
  Oscar-uri:
  44 2
  7.3
 • Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)

  Războiul stelelor - Episodul I: Amenințarea fantomei

  La 22 de ani de la primul film din seria Razboiul stelelor, George Lucas mai adauga un episod fascinantei sale epopei intergalactice - Amenintarea fantomei care prezinta povestea primilor cavaleri Jedi precum si inceputurile Fortei.

  Regia: George Lucas
  170 7
  6.5
 • Restoration (1996)

  Restaurație

  Robert Merivel, un tânăr medic, este invitat să se alăture curții regelui Charles al II-lea. Însă, totul se va schimba, după ce regele îi ordonă lui Merivel să se căsătorească cu amanta lui, iar tânărul ajunge să se îndrăgostească de ea.

  Regia: Michael Hoffman
  Oscar-uri:
  8 2
  6.6
 • Dirty Rotten Scoundrels (1988)

  Ticăloșii

  Un escroc stilat si un marunt artist american specializat in inselatorii fac un pariu. Cel care reuseste sa stoarca 50.000 de dolari de la prima femeie pe care o intalnesc, castiga, iar celalalt trebuie sa paraseasca orasul.

  Regia: Frank Oz
  32 1
  7.4
 • Gorky Park (1983)

  Parcul Gorki

  Rusia anilor ’80, in plina perioada comunista. In parcul Gorki din Moscova sunt gasite trei cadavre. Una dintre victime este din America. KGB-ul declanseaza o ancheta, condusa de Arkadi Renko. Acesta descopera o adevarata conspiratie.

  Regia: Michael Apted
  26 1
  6.7
 • Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)

  Războiul stelelor - Episodul VI: Întoarcerea lui Jedi

  Imperiul se pregătește să distrugă Rebeliunea cu o navă Steaua Morții și mai puternică. În timp ce flota rebelilor duce un atac masiv asupra stației spațiale, Luke Skywalker îl confruntă pe tatăl său într-un duel final.

  Regia: Richard Marquand
  129 2
  8.3
 • Dragonslayer (1981)

  Vânătorul de dragoni

  Regizat de Matthew Robbins și avându-l în rol principal pe Peter MacNicol, Dragonslayer spune povestea unui învățăcel în ale vrăjitoriei care este trimis într-un regat apropiat pentru a răpune un dragon care și-a făcut un obicei din a devora...

  Regia: Matthew Robbins
  5 1
  6.6