Filmele și serialele cu Ike Barinholtz

  • Ike Barinholtz

    Ike Barinholtz

    47 de ani
    Data nașterii: 18.02.1977
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Orion and the Dark (2024)

    Orion și Întunericul

    Un băiat cu o imaginație bogată își înfruntă fricile într-o aventură prin noapte cu noul său prieten, o creatură gigantică și zâmbitoare pe nume Întunericul.

    Regia: Sean Charmatz
    10 1
    6.4
  • History of the World: Part II (2023)

    Istoria Lumii, Partea a doua

    După mai bine de 40 de ani de așteptare, există, în sfârșit, o continuare a filmului de referință al lui Mel Brooks, „Istoria lumii: Partea I”, fiecare episod prezentând o varietate de secvențe care ne poartă prin diferite perioade ale istoriei...

    17 9
    5.6
  • Scenariul: Jon Barinholtz, Katie Rich, Chris Witaske
    1 1
    5.6
  • Moxie (2021)

    Tupeu

    Sătulă de atmosfera sexistă și toxică de la liceul ei, o tânără timidă de 16 ani se inspiră din trecutul rebel al mamei sale și publică anonim o revistă care declanșează o adevărată revoluție în întreaga școală.

    Regia: Amy Poehler
    11 1
    6.7
  • The Hunt (2020)

    Vânătoarea de oameni

    Câțiva indivizi care nu se cunosc între ei se trezesc într-un loc necunoscut fără să-și poată aminti cum au ajuns acolo. Nu știu nici că au fost aleși pentru un scop foarte precis: să fie vânați.

    Regia: Craig Zobel
    150 27
    6.5
  • Scenariul: Emily Spivey, Christy Stratton
    0 0
    5.8
  • Late Night (2019)

    Talk show de seară

    Filmul o prezinta pe Katherine Newbury (Emma Thompson), singura femeie gazda a unui late night talk show, care afla ca urmeaza sa isi piarda postul in favoarea unui barbat mai tanar, mai amuzant si mai popular.

    Regia: Nisha Ganatra
    34 6
    6.5
  • Blockers (2018)

    Interzis la... sex

    După ce află că intenționează să își piardă virginitatea în seara balului, părinții unor adolescente pornesc într-o misiune ultra-secretă de a le da planurile peste cap, chiar dacă asta presupune să o facă în cel mai rușinos mod posibil.

    Regia: Kay Cannon
    96 24
    6.2
  • Hilarity for Charity (2018)

    Seth Rogen: Veselie și filantropie

    Regia: Ryan Polito
    3 2
    5.0
  • Filmul urmărește povestea lui Mark Felt, un fost agent FBI care a recunoscut că a fost faimoasa sursă anonimă „Deep Throat” care i-a ajutat pe jurnaliștii Bob Woodward și Carl Bernstein să dezvăluie scandalul Watergate în 1974.

    Regia: Peter Landesman
    50 3
    6.4
  • Bright (2017)

    Luminos

    Plasat într-o lume în care creaturi mitice trăiesc alături de oameni, Bright spune povestea lui Daryl Ward, un polițist forțat să lucreze alături de un orc pentru a pune mâna pe o armă extrem de puternică, pe care foarte mulți și-ar dori-o.

    Regia: David Ayer
    371 60
    6.3
  • Snatched (2017)

    Prizoniere de vacanță

    Filmul Prizoniere de vacanţă ni le arată pe Amy Schumer şi Goldie Hawn într-o vacanţă ce nu decurge deloc cum au planificat.

    Regia: Jonathan Levine
    42 9
    4.7
  • Neighbors 2: Sorority Rising (2016)

    Vecini de coșmar 2

    Mac și Kelly Radner urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că decid să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor, în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente

    Regia: Nicholas Stoller
    25 1
    5.7
  • Suicide Squad (2016)

    Brigada sinucigașilor

    Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii.

    Regia: David Ayer
    Oscar-uri:
    185 13
    5.9
  • The Angry Birds Movie (2016)

    Angry Birds - Filmul

    Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei?

    Regia: Clay Kaytis, Fergal Reilly
    30 1
    6.3