Filmele cu Jack Kehler

  • Jack Kehler

    Jack Kehler

    Data nașterii: 22.05.1946
    Decedat: 07.05.2022 (75 de ani)
  • Father Stu (2022)

    Părintele Stu

    Mark Wahlberg și Mel Gibson joacă în această dramă emoționantă despre un fost pugilist care, după un accident care îi spulberă speranțele în box, își găsește adevărata chemare ajutându-i pe alții să-și găsească drumul.

    Regia: Rosalind Ross
    55 8
    6.5
  • Anii ’30, în California, nouă sute de imigranți care lucrau în livezile de mere se ridică împotriva proprietarilor, fiindcă le plăteau doar o parte din salariul promis. Grupul dobândește o viață proprie, mai puternică decât membrii ca indivizi și...

    Regia: James Franco
    10 0
    6.0
  • The Last Godfather (2010)

    Ultimul Naș

    O reinterpretare a filmului The Godfather din 1972 al lui Francis Ford Coppola, The Last Godfather, se prezintă ca o comedie care îl are în prim plan pe Yonggu, fiul cu probleme mintale al conducătorului celei mai mari grupări de mafie din New...

    Regia: Hyung-rae Shim
    3 0
    3.5
  • Grilled (2006)

    Puși pe jar

    Maurice și Dave sunt vânzători ambulanți de carne care trebuie să-și facă norma ca să-și păstreze slujba. Ei întâlnesc o femeie frumoasă care e interesată de marfa lor dar și de ei.

    Regia: Jason Ensler
    4 0
    5.2
  • Special (2006)

    Special /I

    Regia: Hal Haberman, Jeremy Passmore
    2 1
    6.8
  • Fever Pitch (2005)

    Dragoste în ofsaid

    Lindsay (Drew Barrymore) este o tânărã singură și de succes, dependentă de muncă, iar Ben (Jimmy Fallon) este un profesor fermecător cu care este puțin probabil să formeze un cuplu, dar cu care descoperă că se potrivește de minune.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    7 0
    6.2
  • Big Trouble (2002)

    Belele mari

    Inspirat de primul best-seller al umoristului Dave Barry, câștigător al premiului Pulitzer, „Big Trouble" ne relatează povestea unei valize misterioase care reunește și schimbă viețile mai multor personaje.

    Regia: Barry Sonnenfeld
    12 0
    6.4
  • Men in Black II (2002)

    Bărbații în negru II

    Agentul J. (Will Smith) are mare nevoie de ajutor şi este trimis să-l găsească pe Agentul K. (Tommy Lee Jones) şi să-i refacă acestuia memoria.

    Regia: Barry Sonnenfeld
    57 0
    6.2
  • Auggie Rose (2000)

    Substituirea

    La un moment dat viata lui John Nolan ia o intorsatura ciudata, din cauza unui jaf dintr-un magazin de bauturi. Un strain, Auggie Rose, moare in bratele sale, iar John, in mod straniu se simte vinovat.

    Regia: Matthew Tabak
    1 0
    6.3
  • Povestea canadianului Dudley Do-Right, un nătâng poliţist călare, care pleacă pe urmele maleficului Snidely Whiplash în timp ce încearcă să o cucerească pe Nell Fenwick.

    Regia: Hugh Wilson
    0 2
    3.9
  • The Mating Habits of the Earthbound Human (1999)

    Obiceiurile de împerechere ale omului de pe Pământ

    Filmul are forma unui documentar facut de extraterestri despre modurile de imperechere ale oamenilor. O voce explica pe tot parcursul filmului fiecare obicei care poate fi observat la oameni.

    Regia: Jeff Abugov
    1 0
    6.3
  • Lethal Weapon 4 (1998)

    Armă mortală 4

    Detectivii Martin Riggs (Mel Gibson) si Roger Murtaugh (Danny Glover) fac din nou echipa pentru cel de-al patrulea episod din cariera lor.

    Regia: Richard Donner
    67 0
    6.6
  • One Eight Seven (1997)

    Cod "Crimă"

    Trevor devine insensibil la problemele elevilor săi când simte că ei sunt mai interesaţi de bătăile de stradă decât de educaţie şi cultură. În urma unei altercaţii cu unul din elevii săi, Trevor se mută în California, si se angajează ca suplinitor.

    Regia: Kevin Reynolds
    11 2
    6.6
  • Cops and Robbersons (1994)

    Robbersonii și poliția

    După ce poliția descoperă că un asasin al mafiei s-a mutat într-o suburbie liniștită, chiar lângă casa familiei Robberson, aceștia vor să afle ce pune la cale. Așa că organizează o misiune de supraveghere chiar din locuința Robbersonilor.

    Regia: Michael Ritchie
    7 1
    5.2
  • Why Me? (1990)

    De ce eu?

    Regia: Gene Quintano
    0 1
    5.8