Filmele și serialele cu Jack Thompson

  • Jack Thompson

    Jack Thompson

    83 de ani
    Data nașterii: 31.08.1940
    Locul nașterii: Sydney, New South Wales, Australia
  • Don't Tell (2017)

    Nu vorbi

    Filmul este povestea unei tinere care a ripostat, după ce a fost abuzată sexual la o școală privată prestigioasă. Cu un avocat determinat alături, Lyndal a înfruntat biserica puternică ce i-a negat abuzul mai bine de un deceniu.

    Regia: Tori Garrett
    1 0
    7.3
  • The Light Between Oceans (2016)

    Lumina dintre oceane

    The Light Between Oceans este povestea îngrijitorului unui far și a soției lui, care trăiesc pe coasta de vest a Australiei, și care cresc un copilaș salvat de pe o barcă cu vâsle eșuată.

    Regia: Derek Cianfrance
    49 2
    7.2
  • Mystery Road (2013)

    Regia: Ivan Sen
    3 1
    6.6
  • Bonnie & Clyde (2013)

    Bonnie și Clyde

    7 1
    6.4
  • Don't Be Afraid of the Dark (2010)

    Să nu-ți fie frică de întuneric

    Lungmetrajul este bazat pe o producție de televiziune din 1973 și prezintă povestea unei fetițe care se mută împreună cu tatăl ei și iubita acestuia. Ei descoperă că nu sunt singurii care locuiesc în casă, aceasta fiind plină de creaturi diabolice.

    Regia: Troy Nixey
    6 0
    5.5
  • December Boys (2007)

    Băieții din decembrie

    Povestea a 4 adolescenti orfani, crescuti la o manastire catolica dintr-o zona izolata a Australiei. Maica stareta le da prilejul sa se bucure, trimitandu-i pentru prima data într-o excursie la mare.

    Regia: Rod Hardy
    1 0
    6.5
  • The Good German (2006)

    Misterele Berlinului

    Corespondentul Jake tocmai a ajuns la Conferința de Pace de la Potsdam. Liderii Aliați se vor întâlni pentru a hotărî soarta Germaniei și a Europei proaspăt eliberate, sperând de asemenea să găsească ceea ce a mai rămas de valoare pentru ei.

    Regia: Steven Soderbergh
    4 1
    6.0
  • Man-Thing (2005)

    Monstrul

    Seriful Kyle Williams (Matt Le Nevez) a fost detasat in linistita localitate Baywater din sudul Statelor Unite. De indata ce-si ia in primire functia, incepe sa investigheze o serie de morti misterioase si inspaimantatoare care tulbura pacea...

    Regia: Brett Leonard
    6 1
    4.1
  • Oyster Farmer (2004)

    Filmat in feericul cadru al raului australian, Hawkesbury River, surprinzatorul lung-metraj al Annei Reeves, este o comedie delicioasa despre dragoste, viata in comunitate si... stridii proaspat desfacute.

    Regia: Anna Reeves
    0 0
    6.5
  • The Assassination of Richard Nixon (2004)

    Asasinarea lui Richard Nixon

    O poveste bazată pe fapte reale despre un vânzător de mobilier de birou (Sean Penn) care are probleme psihice și, în 1972, concepe un plan pentru a-l ucide pe președintele Nixon. El vrea să deturneze un avion cu care să zboare peste Casa Albă și...

    Regia: Niels Mueller
    4 0
    6.9
  • Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)

    Războiul stelelor - Episodul II: Atacul clonelor

    Obi-Wan si Anakin Skywalker descopera ca atentatul esuat la viata Reginei Amidala a fost doar o diversiune. Intre timp, Lord-ul Sith pune la cale un razboi intre fortele binelui si raului care spera ca ii vor aduce in cele din urma controlul galaxiei

    Regia: George Lucas
    153 6
    6.6
  • Original Sin (2001)

    Păcat originar

    Pornind de la clasicul thriller al lui Cornell Woolrich, Waltz Into Darkness, Michael Cristofer arunca o privire provocatoare asupra teritoriului misterios unde pasiunea si dragostea ii arunca pe oamenii obisnuiti intr-un vartej de minciuni si crime.

    Regia: Michael Cristofer
    44 0
    6.0
  • Excess Baggage (1997)

    Surplus de bagaje

    Emily T. Hope e o adolescenta care ar face orice pentru a atrage atentia tatalui ei, dar cum toate incercarile ii sunt zadarnice, recurge la o ultima solutie: isi pune la cale propria rapire!

    Regia: Marco Brambilla
    7 0
    5.4
  • Midnight in the Garden of Good and Evil (1997)

    Miezul nopții în grădina binelui și răului

    Clint Eastwood reuşeşte să surprindă cu mare artă o poveste urbană a anilor '80, în care există un echilibru între bine şi rau şi în care ne este descrisă o lume bizară şi puternică, specifică marilor oraşe.

    Regia: Clint Eastwood
    9 1
    6.6
  • Last Dance (1996)

    Ultimul dans

    Regia: Bruce Beresford
    0 0
    5.7