Filmele și serialele cu Jacob Vargas

  • Jacob Vargas

    Jacob Vargas

    52 de ani
    Data nașterii: 18.08.1971
    Locul nașterii: Michoacan, Mexico
  • Plan B (2021)

    Regia: Natalie Morales
    10 3
    6.7
  • Game On! A Comedy Crossover Event (2020)

    Pe locuri, fiți gata, start! Un eveniment de comedie pentru familie

    Universurile comediei se întrepătrund într-un eveniment special cu personaje cunoscute, scurte apariții-surpriză și povești despre competiții din patru seiale diferite.

    Scenariul: Meg DeLoatch, Seth Kurland, Jason Berger
    0 0
    5.5
  • Princess of the Row (2019)

    Prințesa din mahala

    Plimbându-se prin sistemul uneori abuziv de adopții, Alicia Willis, o fată creativă, de 12 ani, renunță la școală ca să-și viziteze tatăl, sergentul veteran Beaumont "Bo" Willis. După ce a suferit un traumatism cerebral în timpul operațiunilor din...

    Regia: Max Carlson
    2 0
    6.4
  • Mr. Iglesias (2019)

    Dom' profesor Iglesias

    Amuzantul profesor de liceu Gabriel Iglesias încearcă să le schimbe viețile elevilor inteligenți, dar neserioși din școala unde a învățat și el.

    Scenariul: Kevin Hench
    6 2
    7.1
  • The Public (2018)

    Publicul

    După sosirea bruscă a unui val rece, Biblioteca Publică din Cincinnati devine un refugiu pentru mulți oameni săraci sau fără adăpost. Acest lucru nu este singurul aici apar mici probleme de conviețuire în cadrul comunității. Ocupanții bibliotecii...

    Regia: Emilio Estevez
    4 0
    6.6
  • Beyond Skyline (2017)

    Dincolo de Orizont

    Continuare a thriller-ului SF Skyline, din 2010, Dincolo de orizont ni-l prezintă pe Mark, un polițist al naibii de dur, care pornește în misiunea extrem de periculoasă de a-și elibera fiul de pe o navă de război extraterestră.

    Regia: Liam O'Donnell
    194 48
    5.3
  • Crossing Point (2016)

    Punct de trecere

    Michael și Olivia sunt în vacanță în Baja, dar lucrurile iau o întorsătură înfricoșătoare când Olivia este răpită de un traficant de droguri, care ii cere lui Michael să treaca granita cu un rucsac plin cu cocaină sau altfel Olivia va fi ucisă.

    Regia: Daniel Zirilli
    25 2
    5.1
  • The 33 (2015)

    Cei 33

    Un film inspirat de fapte reale ce prezintă drama celor 33 de mineri, prinşi în subteran în 2010, unde au petrecut mai bine de două luni până a fi salvaţi prin tehnici inovative de foraj.

    Regia: Patricia Riggen
    8 0
    6.9
  • Red Sky (2014)

    Cer roșu

    Pilotul de vanatoare Butch Masters, cazut in dizgratie, conduce o echipă pentru recuperarea onor arme de distrugere in masa. Masters trebuie să se confrunte cu o prietenie distrusa, un triunghi amoros si trebuie sa piloteze din nou.

    Regia: Mario Van Peebles
    9 0
    4.1
  • Heaven Is for Real (2014)

    Raiul exista

    Filmul are la bază povestea adevărată a pastorului Todd Burpo, al cărui fiu a susținut că a vizitat raiul în timpul unei morți clinice survenite în urma unei operații de urgență.

    Regia: Randall Wallace
    11 2
    5.8
  • Devil (2010)

    Diavolul

    Un grup de oameni rămâne prizonier în lift. În curând își dau seama că și diavolul se află printre ei...

    Regia: John Erick Dowdle
    14 1
    6.3
  • Sleep Dealer (2008)

    Trafic de somn

    Memo Cruz este un tanar taran care traieste alaturi de familie in satul Santa Ana del Rio. Intr-un viitor apropiat, in care emigratia este interzisa, iar tarile sunt intens militarizate, o companie privata controleaza resursele de apa ale satului...

    Regia: Alex Rivera
    1 1
    6.0
  • Love Lies Bleeding (2008)

    Bani însângerați

    Povestea unui zbuciumat tanar cuplu, care da peste o importanta suma de bani murdari dupa un schimb de focuri din cladirea in care locuiesc...

    Regia: Keith Samples
    2 0
    5.6
  • Death Race (2008)

    Cursă mortală

    In New York-ul anului 2020, societatea se confrunta cu cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru distractia publicul larg, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    63 3
    6.4
  • Moonlight (2007)

    Lumina Lunii

    Filmul prezinta povestea neobisuita a unui vampir care lucreaza ca detectiv particular si se indragosteste de o muritoare.

    Scenariul: Ron Koslow, Trevor Munson
    5 1
    7.6