Filmele și serialele cu James Gandolfini

  • James Gandolfini

    James Gandolfini

    Data nașterii: 18.09.1961
    Decedat: 19.06.2013 (51 de ani)
  • The Drop (2014)

    Bani murdari

    Ultimul lungmetraj cu James Gandolfini într-un rol principal. Actorul revine la tipul de personaj din Clanul Soprano, interpretându-l pe Marv, un mafiot de treabă implicat în rețeaua de spălare de bani cu ajutorul barurilor din New York.

    Regia: Michaël R. Roskam
    38 3
    7.0
  • Enough Said (2013)

    Am spus destule

    Albert și Eva se cunosc la o petrecere și, după câteva întâlniri, decid să formeze un cuplu, iar relația lor pare să meargă pe drumul cel bun. Eva este maseuza, iar printre clientele ei se numără și Marianne, o poetă cu care Eva se imprieteneste.

    Regia: Nicole Holofcener
    10 1
    7.0
  • The Incredible Burt Wonderstone (2013)

    Incredibilul Burt Wonderstone

    Multă vreme favoritul Las Vegas-ului, magicianul Burt Wonderstone ajunge intr-un con de umbra atunci cand apare Steve Haines. Burt va încerca să-l convingă pe fostul sau partener să revina alături de el pentru a pune capăt dominației lui Haines.

    Regia: Don Scardino
    13 1
    5.9
  • Killing Them Softly (2012)

    Omorându-i ușor

    Jackie Cogan (Brad Pitt) e un om al legii care investighează un jaf petrecut în timpul unui campionat de poker organizat sub egida Mafiei

    Regia: Andrew Dominik
    23 3
    6.2
  • Violet & Daisy (2011)

    Violet și Daisy

    Violet (Alexis Bledel) și Daisy (Saoirse Ronan) sunt două adolescente asasine care acceptă o treabă pe care o consideră ușor de realizat. Planurile le sunt date peste cap de neașteptata lor țintă.

    Regia: Geoffrey Fletcher
    6 2
    6.0
  • Intr-un mic orasel de provincie, trei prieteni din copilarie ajunsi la maturitate isi traiesc vietile prinsi in propriile drame si suferinte.

    Regia: Harold Guskin
    0 1
    5.9
  • Cinema Verite (2011)

    O perspectivă din culisele revoluționarului documentar An American Family care făcea cronica unei familii la începutul anilor ’70, transformând niște oameni obișnuiți în staruri și lansând astfel un nou gen: reality TV.

    Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
    2 0
    6.5
  • Welcome to the Rileys (2010)

    Bine ați venit la familia Riley

    Welcome to the Rileys spune povestea lui Doug Riley (James Gandolfini) și a soției lui, Lois (Melissa Leo), care încă nu și-au revenit după moartea fiicei lor, ucisă în urmă cu opt ani

    Regia: Jake Scott
    6 0
    6.9
  • The Taking of Pelham 123 (2009)

    S-a furat un tren 123

    O garnitură de metrou din New York e deturnată de un grup de bandiți care amenință să omoare toți pasagerii dacă în interval de o oră nu primesc 5 milioane de dolari. Tensiunea sporește pe măsură ce autoritățile se dovedesc incapabile să reacționeze.

    Regia: Tony Scott
    35 0
    6.4
  • In the Loop (2009)

    Scuze, am pornit războiul

    O satiră la adresa politicii și relațiilor diplomatice dintre doi mari jucatori: SUA și Marea Britanie. Președintele SUA și premierul britanic doresc începerea unui nou război în Orientul Mijlociu din care să câștige ambele părți.

    Regia: Armando Iannucci
    7 4
    7.4
  • Where the Wild Things Are (2009)

    Tărâmul monștrilor

    Max este un puști care-și înnebunește părinții cu năzbâtiile lui. Drept pedeapsă, într-o seara, Max este trimis la culcare fără să fie lasat să cineze. În patul lui, Max face să crească o misterioasă pădure populată cu monștri exotici.

    Regia: Spike Jonze
    8 0
    6.7
  • Lonely Hearts (2006)

    Inimi singuratice

    În anii '40, Raymond, un Latino Lover periculos pe măsura capacității sale de seducție, se implică în relații amoroase cu femei singure, pe care ulterior le jefuiește. Întâlnirea lui Fernandez cu Martha e mâna destinului: cei doi se îndrăgostesc

    Regia: Todd Robinson
    16 1
    6.4
  • All the King's Men (2006)

    Toți oamenii regelui

    Filmul spune povestea unui politician idealist aflat in plina ascensiune pe scena politica din Louisiana. Din pacate, coruptia nu este un demon caruia sa-i poti rezista usor...

    Regia: Steven Zaillian
    11 2
    6.1
  • Romance & Cigarettes (2005)

    Dragoste și fum

    Plasat in America zilelor noastre, Dragoste si fum este un musical contemporan, o comedie neagra si pasionala care spune povestea unui om aflat intre adulter si mantuire. Nick Murder (James Gandolfini) este prins intre mustrarile infidelitatii si...

    Regia: John Turturro
    5 2
    6.2