Filmele și serialele cu James Marsden

 • James Marsden

  James Marsden

  48 de ani
  Data nașterii: 18.09.1973
  Locul nașterii: Stillwater, Oklahoma, USA
 • My Little Pony: A New Generation (2021)

  My Little Pony: O nouă generație

  Regia: Robert Cullen, José Luis Ucha, Mark Fattibene
  3 0
  7.0
 • The Boss Baby: Family Business (2021)

  Boss Baby: Afaceri de familie

  Regia: Tom McGrath
  28 3
  5.9
 • The Stand (2020)

  Virus mortal

  The Stand spune, în trei părți, povestea extincției omenirii, stârnită de lansarea accidentală a unei arme biologice. Rezultatul este o luptă a Binelui împotriva Răului dusă de ultimii dintre supraviețuitori.

  Scenariul: Josh Boone, Benjamin Cavell
  86 6
  5.5
 • Sonic the Hedgehog (2020)

  Sonic Ariciul

  Legendarul arici, Sonic, și noul său prieten, Tom Wachowski (James Marsden), își unesc forțele pentru a-l opri pe diabolicul dr. Robotnik (Jim Carrey), care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea.

  Regia: Jeff Fowler
  158 9
  6.5
 • Dead to Me (2019)

  Nu mai exiști pentru mine

  Scenariul: Liz Feldman
  21 5
  8.0
 • Shock and Awe (2017)

  Șoc și groază

  Povestea câtorva jurnaliști însărcinați să acopere subiectul invaziei americane în Irak, din 2003, ordonată de George Bush sub pretextul că "Saddam Hussein deține arme de distrugere în masă".

  Regia: Rob Reiner
  21 1
  6.3
 • Westworld (2016)

  Westworld își desfășoară acțiunea într-un parc de distracții tematic, un fel de Jurassic Park cu roboți. Este vorba despre un loc ce recreează Vestul Sălbatic cu ajutorul androizilor, în care vizitatorii își pot îndeplini orice dorință.

  Scenariul: Lisa Joy, Jonathan Nolan
  836 34
  8.6
 • The D Train (2015)

  O reuniune forțată

  Dan (Jack Black), mai degrabă un ratat, încearcă să îl atragă pe Oliver, un coleg super-cool de liceu (James Marsden) înapoi în orășelul lor natal pentru întâlnirea de zece ani

  Regia: Jarrad Paul, Andrew Mogel
  2 1
  5.0
 • Unfinished Business (2015)

  Afacere neterminată

  Un proprietar muncitor al unei afaceri mici și cei doi asociați ai săi călătoresc în Europa pentru a încheia cea mai importantă afacere din viața lor. Dar, ceea ce începe ca o călătorie de afaceri de rutină, o ia razna

  Regia: Ken Scott
  3 1
  5.4
 • Accidental Love (2015)

  Dragoste accidentală

  Accidental Love (Nailed) este o satiră politico-romantică în regia lui David O. Russell. Pelicula o are în prim plan pe Alice Eckle, o chelneriță naivă dintr-un mic orășel american căreia, în mod accidental, i se introduce un cui în cap

  Regia: David O. Russell
  8 0
  4.1
 • Into the Grizzly Maze (2015)

  În labirintul unui grizzly

  Doi frati instrainati incearca sa se apropie din nou si decid sa mearga impreuna cu prietenele lor in Alaska. Odata ajunsi acolo, ei devin tinta unui urs grizzly.

  Regia: David Hackl
  28 2
  5.3
 • Welcome to Me (2014)

  Bine ai venit la mine

  O femeie cu o o afecțiune psihică devine o femeie bogată atunci când câștigă la loterie. Ea își folosește câștigurile ca să-și îndeplinească visul de o viață, acela de a fi următoarea Oprah.

  Regia: Shira Piven
  2 0
  5.9
 • The Loft (2014)

  Ispita

  5 amici căsătoriți nu își împart doar serile prin barurile orașului, ci și un apartament unde-și consumă toate relațiile extramaritale. Dar fanteziile sexuale se transformă într-un coșmar când în apartament descoperă cadavrul unei tinere necunoscute.

  Regia: Erik Van Looy
  22 2
  6.3
 • The Best of Me (2014)

  Cel mai de preț cadou

  Amanda şi Dawson au fost îndrăgostiţi în perioada liceului, dar s-au despărţit şi au pornit pe drumuri separate în viaţă. Atunci când revin în localitatea de baştină pentru a participa la o înmormântare, flacăra pasiunii se reaprinde între ei.

  Regia: Michael Hoffman
  30 0
  6.7
 • Walk of Shame (2014)

  Drumul rușinii

  În urma unei aventuri de o noapte cu un străin fermecător, o reporteră se trezește a doua zi dimineață fără telefon, mașină sau bani – cu 8 ore înainte de cel mai important interviu din cariera ei.

  Regia: Steven Brill
  19 0
  6.0