Filmele și serialele cu James Saito

  • James Saito

    James Saito

    69 de ani
    Data nașterii: 06.03.1955
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Breathe (2024)

    Respiră!

    Regia: Stefon Bristol
    22 10
    3.7
  • The Company You Keep (2023)

    Cu cine te însoțești

    O noapte de pasiune duce la o poveste de iubire între escrocul Charlie și Emma, o agentă CIA sub acoperire, care fără să știe, se vor confrunta profesional. În timp ce Charlie consolidează „afacerea familiei”, ca să poată scăpa definitiv, Emma se...

    Scenariul: Julia Cohen
    52 3
    7.3
  • Love Hard (2021)

    Aroma iubirii

    Regia: Hernán Jiménez
    19 6
    6.3
  • The Christmas Bow (2020)

    Un Crăciun vindecător

    Regia: Clare Niederpruem
    1 1
    6.7
  • Dash & Lily (2020)

    Dash și Lily

    Cinicul Dash și optimista Lily trăiesc o tulburătoare poveste de dragoste în New York în preajma Crăciunului, alimentată de însemnări pe care le fac în același jurnal.

    3 3
    7.5
  • Tigertail (2020)

    Tigertail: O poveste de viață

    Un bărbat reflectează la iubirea pe care a pierdut-o în tinerețe și la călătoria din Taiwan în America pe măsură ce începe să-și reia legătura cu fiica sa însărcinată.

    Regia: Alan Yang
    4 2
    6.6
  • Always Be My Maybe (2019)

    Poate pentru totdeauna

    Regia: Nahnatchka Khan
    24 4
    6.7
  • Big Eyes (2014)

    Ochi mari

    Film biografic despre Margaret Keane, pictoriță americană ce s-a bucurat de un fenomenal succes în anii '50, când portretele ei scoase în evidență de ochii supradimensionați erau extrem de populare, vândute sub numele soțului pictoriței, Walter.

    Regia: Tim Burton
    17 0
    7.0
  • Life of Pi (2012)

    Viața lui Pi

    După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, pluteşte în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră rănită şi un imens şi înfometat... tigru de Bengal.

    Regia: Ang Lee
    Oscar-uri: x 4
    35 0
    7.9
  • Eli Stone (2008)

    Azi, incredibilului avocat Eli Stone i s-a intamplat un lucru neobisnuit: un caz l-a marcat foarte tare. Ca si cum asta nu ar fi fost de-ajuns, mai are si halucinatii. Este posibil ca Eli sa nu poata fi un avocat dur, ci sa aiba o chemare mai...

    Scenariul: Marc Guggenheim, Greg Berlanti
    0 0
    7.7
  • The Hunted (1995)

    Secunda fatală

    Paul este un faimos om de afaceri american caruia i se schimba radical viata intr-una din calatoriile de afaceri in Japonia. Intr-o seară, o intalneste pe Kirina. Atras de farmecul ei, Paul isi petrece noaptea cu ea. Surprizele apar abia a doua zi.

    Regia: J.F. Lawton
    26 3
    5.9
  • To Be the Best (1992)

    Să fii cel mai bun

    Paula O'Neill (Lindsay Wagner) este mostenitoarea imperiului Harte si are toate atuurile pentru a fi cea mai fericita femei din lume: este bogata, este casatorita cu puternicul om de afaceri Shane O’Nell (David Robb), are un copil. Paula...

    Scenariul: Tony Wharmby
    4 1
    4.8
  • Teenage Mutant Ninja Turtles (1990)

    Țestoasele ninja mutante

    Printr-o substanta misterioasa numita Ooze, 4 testoase mititele, se transforma in unele gigant. Ele pot vorbi, pot merge ca oamenii si le place foarte mult pizza. Soricelul Splinter devine mentorul lor si le face sa devina adevarate luptatoare.

    Regia: Steve Barron
    14 0
    6.8
  • Blood & Orchids (1986)

    Sânge și orhidee

    Inspirat de fapte reale, acest film a sensibilizat si scandalizat in egala masura telespectatorii datorita subiectului indraznet si pentru mentalitatea anilor ’80. In Hawai-ul anului 1937 patru bastinasi gasesc o femeie dezbracata si aproape...

    Regia: Jerry Thorpe
    0 1
    6.5