Filmele și serialele cu Jane Adams

  • Jane Adams

    Jane Adams

    59 de ani
    Data nașterii: 01.04.1965
    Locul nașterii: Washington, D.C., USA
  • The Idol (2023)

    Idolul

    Scenariul: Sam Levinson, The Weeknd, Reza Fahimi
    7 1
    4.4
  • Sick (2022)

    Înfiorător

    Regia: John Hyams
    12 3
    6.0
  • Messiah (2020)

    Mesia

    Un bărbat apare de nicăieri pretinzând că este Mesia și reușește să-și atragă adepți în întreaga lume. Actele sale sunt puse la îndoială de o agentă CIA care nu ştie ce ar prefera: să aibă de-a face cu un escroc sau cu adevăratul Mesia.

    Scenariul: Michael Petroni
    58 2
    7.6
  • Brigsby Bear (2017)

    Ursul Brigsby

    Un bărbat-copil crescut într-un buncăr este obsedat de un program pentru copii. Când serialul se termină, viața lui se schimbă și vrea să termine povestea.

    Regia: Dave McCary
    5 0
    7.3
  • Easy (2016)

    Această antologie eclectică, plină de staruri, urmărește diverse personaje din Chicago ce navighează prin labirintul cotidian al iubirii, sexului, tehnologiei și culturii.

    Scenariul: Joe Swanberg
    6 1
    6.9
  • Always Shine (2016)

    Strălucește mereu

    Două actrițe, dintre care una cu ceva mai mult succes, merg într-o călătorie pentru a-și repara prietenia. Vor reuși să nu își lase furia să le domine iarăși relația?

    Regia: Sophia Takal
    6 2
    5.6
  • Poltergeist (2015)

    Strigoiul

    Povestea unei familii a cărei casă este invadată de spirite furioase. Când aparițiile terifiante își înmulțesc atacurile, iar fiica mai mică le este răpită, părinții sunt gata de orice pentru a o salva.

    Regia: Gil Kenan
    18 5
    4.9
  • Restless (2011)

    Suflet neliniștit

    Filmul spune povestea unei fete bolnave în stadiu terminal ce se îndrăgostește de un băiat fascinat de înmormântări, și a întâlnirii lor cu fantoma unui pilot kamikaze japonez din Al Doilea Război Mondial.

    Regia: Gus Van Sant
    5 0
    6.7
  • Povestea unui student care isi propune sa devina jucator profesionist de fotbal, dar isi gaseste adevarata vocatie.

    Regia: Gary Lundgren
    0 0
    5.9
  • Hung (2009)

    Bine dotat

    Cu ani în urmă, pe vremea liceului, Ray Drecker era atletic, popular şi destinat unei cariere de succes. Acum, profesor la acelaşi liceu şi antrenor de baschet, e prost plătit, neasigurat şi amărât că soţia sa de 20 de ani l-a părăsit.

    Scenariul: Dmitry Lipkin, Colette Burson
    7 0
    7.2
  • The Wackness (2008)

    Dragostea-i un drog

    Luke, un pusti traficant de marijuana, are ca preocupari principale salvarea situatiei financiare a parintilor si pierderea virginitatii (obligatoriu inainte de plecarea la colegiu). Prietenia lui cu un client, doctorul Squires, care-l rasplateste...

    Regia: Jonathan Levine
    4 1
    6.9
  • The Brave One (2007)

    Curaj nebănuit

    Prezentatoarea radio Erica Bain are o viata fericita si un logodnic pe care-l adora. Ea pierde tot cand logodnicul ii este ucis, iar ea ramane sa se zbata intre viata si moarte. Femeia incepe sa bata strazile New York-ului devenind un justitiar.

    Regia: Neil Jordan
    27 0
    6.7
  • O drama sinistra ce ni-l aseaza sub ochi pe Finn, un profesor introvertit de limba engleza, care, aflat la marginea prapastiei numita "criza de la mijlocul vietii", devine vanzator ambulant de enciclopedii in micul lui oras...

    Regia: Aaron J. Wiederspahn
    0 0
    6.3
  • Last Holiday (2006)

    Ultima vacanță

    E timpul sa-si traiasca viata la maxim, asa ca Georgia pleaca in vacanta si traieste ca si cum maine ar fi ultima zi din viata. Savurati acesta comedie si radeti de aventurile petrecute de Georgia in Europa.

    Regia: Wayne Wang
    14 1
    6.6
  • Little Children (2006)

    Copii mici

    Bazat pe romanul lui Tom Perrota, filmul se concentrează asupra câtorva persoane ale căror vieți se intersectează în mod surprinzător și poate periculos pe terenurile de joacă, în bazinele orașului și pe străzile unde locuiește mica lor comunitate.

    Regia: Todd Field
    14 1
    7.5