Filmele și serialele cu Jared Harris

  • Jared Harris

    Jared Harris

    62 de ani
    Data nașterii: 24.08.1961
    Locul nașterii: London, England, UK
  • The Sea Beast (2022)

    Monstrul mărilor

    O fată devine pasager clandestin pe nava unui renumit vânător de monștri marini pornit într-un periplu de poveste pe mările necunoscute, iar legenda se scrie de la sine.

    Regia: Chris Williams
    30 2
    7.0
  • Morbius (2022)

    Grav bolnav cu o boală rară de sânge și determinat să îi salveze pe alții de aceeași soartă, Dr. Michael Morbius recurge la un gest disperat. Ceea ce pare la început un succes radical se dovedește curând a fi un remediu potențial mai rău decât boala.

    Regia: Daniel Espinosa
    179 24
    5.1
  • Foundation (2021)

    Fundația

    Fundația lui Isaac Asimov reprezintă un vârf al SF-ului mondial. Serialul prezintă povestea monumentală a unui imperiu galactic intrat în declin și a societății secrete de savanți care, folosind psihoistoria, încearcă să scurteze inevitabila Epocă...

    Scenariul: David S. Goyer, Josh Friedman
    1122 29
    7.6
  • Robert the Bruce: King of Scots (2019)

    Robert the Bruce: Regele Scotiei

    Regia: Richard Gray
    15 0
    5.4
  • Chernobyl (2019)

    Cernobîl

    Serialul spune povestea accidentului nuclear din 1986, una dintre cele mai groaznice catastrofe create de om din istorie, și a oamenilor curajoși care au făcut sacrificii incredibile pentru a salva Europa de un dezastru de neimaginat.

    Scenariul: Craig Mazin
    410 18
    9.3
  • The Terror (2018)

    The Terror ilustrează ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu capriciile naturii, ci și între ei.

    Scenariul: Max Borenstein, David Kajganich, Alexander Woo
    413 11
    7.9
  • Allied (2016)

    Aliatul

    Aliatul este povestea unui ofițer de informații, Max Vatan, care, în Africa anului 1942, o cunoaște pe Marianne Beausejour, luptătoare în Rezistență, cei doi fiind implicați într-o misiune extrem de periculoasă dincolo de liniile inamice.

    Regia: Robert Zemeckis
    183 10
    7.1
  • Certain Women (2016)

    Anumite femei

    Viețile a trei femei se intersectează într-un oraș mic, tipic american, în care fiecare individ lasă în urma lui ceva.

    Regia: Kelly Reichardt
    6 2
    6.4
  • The Man from U.N.C.L.E. (2015)

    Agentul de la U.N.C.L.E.

    La începutul anilor 1960, agentul CIA Napoleon Solo şi agentul KGB Illya Kuryakin participă la o misiune comună împotriva unei organizații criminale misterioase, care proliferează arme nucleare

    Regia: Guy Ritchie
    62 1
    7.2
  • Poltergeist (2015)

    Strigoiul

    Povestea unei familii a cărei casă este invadată de spirite furioase. Când aparițiile terifiante își înmulțesc atacurile, iar fiica mai mică le este răpită, părinții sunt gata de orice pentru a o salva.

    Regia: Gil Kenan
    18 5
    4.9
  • The Boxtrolls (2014)

    Boxtroli

    Sunt trolii din cutie niște monștri înfiorători care trăiesc sub străzile din orașul Cheesebridge și ies afară doar pentru a fura exact ce iubesc locuitorii acestuia mai mult, copiii și brânzeturile? Eggs, un băiat orfan, nu e deloc de aceeași...

    Regia: Anthony Stacchi, Graham Annable
    7 0
    6.8
  • The Quiet Ones (2014)

    Cei tăcuți

    Un profesor universitar de fizică formează o echipă care să creeze un poltergeist. El vrea să înțeleagă și să stăpânească energia negativă pe care o produce mintea tulburată a unei tinere foarte nefericite.

    Regia: John Pogue
    5 0
    5.1
  • Pelicula redă povestea vieții marelui violonist și compozitor italian Niccolò Paganini, a cărui faimă a atins apogeul la începutul secolului al XIX-lea.

    Regia: Bernard Rose
    14 1
    6.0
  • The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

    Instrumente mortale: Orașul oaselor

    În timp ce se îndreaptă spre clubul Pandemonium din New York, Clary Fray nu bănuiește că va fi martoră la o crimă. Și mai ales la o crimă comisă de trei adolescenți care au pe brațe tatuaje bizare și mânuiesc arme neobișnuite

    Regia: Harald Zwart
    39 4
    5.8
  • Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

    Sherlock Holmes: Jocul umbrelor

    În Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor, celebrul detectiv britanic creat de Arthur Conan Doyle, alături de asociatul său, dr. Watson (Jude Law) și Simza (Noomi Rapace) intră într-un vârtej de intrigi țesute de geniul criminal Moriarty (Jared Harris).

    Regia: Guy Ritchie
    99 5
    7.4