Filmele și serialele cu Jason Momoa

 • Jason Momoa

  Jason Momoa

  43 de ani
  Data nașterii: 01.08.1979
  Locul nașterii: Honolulu, Hawaii, USA
 • Slumberland (2022)

  Țara Viselor

  Nemo (Marlow Barkley) în vârstă de unsprezece ani locuiește lângă mare cu tatăl ei, Peter (Kyle Chandler). El a învățat-o tot ce trebuie să știe despre mările agitate și, de asemenea, a învățat-o să navigheze. Când Peter dispare într-o zi, Nemo...

  Regia: Francis Lawrence
  27 2
  6.7
 • Dune (2021)

  Dune : Partea Întâi

  Paul Atreides, un tânăr strălucit și talentat născut cu un mare destin, dincolo de capacitatea lui de înțelegere, trebuie să călătorească pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei și poporului său. Pe măsură ce...

  Regia: Denis Villeneuve
  Oscar-uri: x 6
  444 49
  8.0
 • Sweet Girl (2021)

  Și-a pierdut iubirea vieții din cauza lăcomiei unei companii farmaceutice. Acum, fiica lui a rămas fără mamă, iar el, cu sentimentul de nedreptate. Deocamdată.

  Regia: Brian Andrew Mendoza
  58 0
  5.5
 • Zack Snyder's Justice League (2021)

  Liga Dreptății

  Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică.

  Regia: Zack Snyder
  253 32
  8.0
 • See (2019)

  În viitorul îndepărtat, din cauza unei pandemii, specia umană este aproape distrusă, iar puținii supraviețuitori și-au pierdut vederea. Societatea trebuie să caute noi modalități de interacțiune, reconstruire, vânătoare și supraviețuire.

  Scenariul: Steven Knight
  938 22
  7.6
 • Aquaman (2018)

  Aquaman, în regia lui James Wan, îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman, care trebuie să îşi revendice tronul de drept, când lumea de sub ape porneşte un război de cucerire a uscatului.

  Regia: James Wan
  586 55
  6.8
 • Braven (2018)

  Luptă curajoasă

  Joe Braven, un muncitor forestier care locuiește în zona frontierei SUA - Canada, se confruntă cu un grup de traficanți de droguri care au depozitat heroina în cabana sa retrasă din munți. Acum el trebuie să lupte pentru a-și proteja familia.

  Regia: Lin Oeding
  269 59
  5.9
 • Justice League (2017)

  Liga Dreptății

  Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman şi alţii trebuie să uite de orgolii şi să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieşiţi vreodată din benzile desenate.

  Regia: Zack Snyder
  501 48
  6.1
 • Once Upon a Time in Venice (2017)

  Câinele... sau viața

  Steve Ford este un detectiv privat din Los Angeles a cărui viață e dată peste cap când multiubitul său câine, Buddy, e furat de o bandă extrem de periculoasă. Urmează o avalanșă de evenimente, care mai de care mai periculoase, dar și mai amuzante

  Regia: Mark Cullen
  174 35
  5.3
 • The Bad Batch (2016)

  Regia: Ana Lily Amirpour
  43 27
  5.2
 • Frontier (2016)

  În America de Nord a secolului al 18-lea, braconierii și antreprenorii fără scrupule se luptă să preia controlul asupra comerțului cu blănuri de la compania Hudson's Bay.

  Scenariul: Rob Blackie, Peter Blackie
  117 5
  7.1
 • Îndatorat unui mafiot local, Miles West își convinge iubita și fratele să-l ajute să-și însceneze dispariția în sălbăticia din Alaska. În timp ce orașul face front comun pentru a-l găsi pe Miles, șeriful începe să suspecteze înșelăciunea.

  Regia: Richard Gray
  12 4
  5.5
 • Debug (2014)

  Depanare

  Regia: David Hewlett
  2 0
  4.3
 • Wolves (2014)

  Lupii

  Povestea îl are în centru pe Cayden, un fericit al sorții: este căpitanul echipei de fotbal, are cele mai bune note și cea mai frumoasă iubită. Însă totul se schimbă. Părinții îi sunt omorâți, iar el constată că începe să se transforme în lup.

  Regia: David Hayter
  17 2
  5.3
 • Road to Paloma (2014)

  Drumul către Paloma

  Eroul povestii este un nativ american de neoprit în dorința de a răzbuna asasinarea mamei sale. În timp ce gonește prin pustiu cu motocicleta, el descoperă că justiția are un cost.

  Regia: Jason Momoa
  12 2
  6.0