Filmele și serialele cu Jason Momoa

  • Jason Momoa

    Jason Momoa

    44 de ani
    Data nașterii: 01.08.1979
    Locul nașterii: Honolulu, Hawaii, USA
  • Aquaman and the Lost Kingdom (2023)

    Aquaman și regatul pierdut

    Black Manta, încă mânat de nevoia de a răzbuna moartea tatălui său și deținând puterea miticului Trident Negru, nu se va opri la nimic pentru a-l doborî pe Aquaman o dată pentru totdeauna. Pentru a-l învinge, Aquaman trebuie să apeleze la fratele...

    Regia: James Wan
    262 49
    5.6
  • Slumberland (2022)

    Țara Viselor

    Nemo (Marlow Barkley) în vârstă de unsprezece ani locuiește lângă mare cu tatăl ei, Peter (Kyle Chandler). El a învățat-o tot ce trebuie să știe despre mările agitate și, de asemenea, a învățat-o să navigheze. Când Peter dispare într-o zi, Nemo...

    Regia: Francis Lawrence
    35 2
    6.7
  • Dune (2021)

    Dune : Partea Întâi

    Paul Atreides, un tânăr strălucit și talentat născut cu un mare destin, dincolo de capacitatea lui de înțelegere, trebuie să călătorească pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei și poporului său. Pe măsură ce...

    Regia: Denis Villeneuve
    Oscar-uri: x 6
    529 54
    8.0
  • Sweet Girl (2021)

    Fata dulce

    Și-a pierdut iubirea vieții din cauza lăcomiei unei companii farmaceutice. Acum, fiica lui a rămas fără mamă, iar el, cu sentimentul de nedreptate. Deocamdată.

    Regia: Brian Andrew Mendoza
    61 0
    5.5
  • Zack Snyder's Justice League (2021)

    Liga Dreptății

    Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică.

    Regia: Zack Snyder
    265 32
    7.9
  • See (2019)

    În viitorul îndepărtat, din cauza unei pandemii, specia umană este aproape distrusă, iar puținii supraviețuitori și-au pierdut vederea. Societatea trebuie să caute noi modalități de interacțiune, reconstruire, vânătoare și supraviețuire.

    Scenariul: Steven Knight
    965 22
    7.6
  • Aquaman (2018)

    Aquaman, în regia lui James Wan, îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman, care trebuie să îşi revendice tronul de drept, când lumea de sub ape porneşte un război de cucerire a uscatului.

    Regia: James Wan
    607 55
    6.8
  • Braven (2018)

    Luptă curajoasă

    Joe Braven, un muncitor forestier care locuiește în zona frontierei SUA - Canada, se confruntă cu un grup de traficanți de droguri care au depozitat heroina în cabana sa retrasă din munți. Acum el trebuie să lupte pentru a-și proteja familia.

    Regia: Lin Oeding
    273 59
    5.9
  • Justice League (2017)

    Liga Dreptății

    Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman şi alţii trebuie să uite de orgolii şi să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieşiţi vreodată din benzile desenate.

    Regia: Zack Snyder
    506 48
    6.1
  • Once Upon a Time in Venice (2017)

    Câinele... sau viața

    Steve Ford este un detectiv privat din Los Angeles a cărui viață e dată peste cap când multiubitul său câine, Buddy, e furat de o bandă extrem de periculoasă. Urmează o avalanșă de evenimente, care mai de care mai periculoase, dar și mai amuzante

    Regia: Mark Cullen
    176 36
    5.3
  • The Bad Batch (2016)

    Regia: Ana Lily Amirpour
    44 27
    5.2
  • Frontier (2016)

    În America de Nord a secolului al 18-lea, braconierii și antreprenorii fără scrupule se luptă să preia controlul asupra comerțului cu blănuri de la compania Hudson's Bay.

    Scenariul: Rob Blackie, Peter Blackie
    120 5
    7.1
  • Îndatorat unui mafiot local, Miles West își convinge iubita și fratele să-l ajute să-și însceneze dispariția în sălbăticia din Alaska. În timp ce orașul face front comun pentru a-l găsi pe Miles, șeriful începe să suspecteze înșelăciunea.

    Regia: Richard Gray
    13 4
    5.5
  • Debug (2014)

    Depanare

    Regia: David Hewlett
    2 0
    4.3