Filmele cu Jean-Paul Belmondo

 • Jean-Paul Belmondo

  Jean-Paul Belmondo

  Data nașterii: 09.04.1933
  Decedat: 06.09.2021 (88 de ani)
 • A Man and His Dog (2008)

  Omul cu câinele

  Un bătrân respectabil se trezește aruncat în stradă, fără niciun mijloc de subzistență. Din tot ce avea, nu i-a mai rămas decât tovarășul său de viață, un câine fidel.

  Regia: Francis Huster
  2 0
  5.8
 • Actors (2000)

  Actorii

  Calatorie deliranta care e, de fapt, o vibranta declaratie de dragoste facuta unor mari actori, pe care timpul ii ajunge din urma, un frumos omagiu adus, de asemenea, monstrilor sacri ale caror fantome bantuie studiourile cinematografice. Filmul...

  Regia: Bertrand Blier
  0 0
  5.9
 • 1 chance sur 2 (1998)

  O șansă din două

  Alain Delon si Jean Paul Belmondo, doi dintre copii teribili ai cinematografului francez si international fac pereche in acest thriller pigmentat din plin cu situatii comice si cu o senzualitate marca Vanessa Paradis.

  Regia: Patrice Leconte
  20 1
  5.8
 • Regia: Agnès Varda
  3 0
  6.5
 • Les misérables (1995)

  Mizerabilii secolului XX

  Fortin urmează să ducă pe Ziman și famila lui în Suedia. Pe drum, Fortin îl roagă pe avocat să-i citească Mizerabilii, celebra carte a lui Victor Hugo. Înainte de a ajunge la destinație, fiecare dintre călători se va regăsi în personajele cărții.

  Regia: Claude Lelouch
  4 1
  7.5
 • Itinerary of a Spoiled Child (1988)

  Viata unui copil rasfatat

  Sam Lion a avut dintotdeauna o existenta iesita din comun. Abandonat de mic de catre o mama lipsita de mijloace materiale, a crescut in arena circului, pentru ca, la maturitate, sa ajunga un mare industrias. La 50 de ani, el paraseste brusc...

  Regia: Claude Lelouch
  3 0
  6.9
 • The Loner (1987)

  Singuraticul

  Stan Jalard este un comisar hotarat sa razbune moartea prietenului si colegului sau, chiar daca asta inseamna sa se rafuiasca cu un infractor periculos si sa intampine obstacole din partea celor care se presupune ca sunt de aceeasi parte a baricadei.

  Regia: Jacques Deray
  4 0
  5.8
 • Hold-Up (1985)

  Un jaf de pomina

  Grimm (Jean Paul Belmondo) este un hot foarte inventiv. Impreuna cu doi complici, intra intr-o banca, deghizat in clovn, si, desi politia este prompta si supravegheaza indeaproape desfasurarea situatiei, cei trei reusesc sa iasa din sediul bancii...

  Regia: Alexandre Arcady
  11 0
  6.5
 • Happy Easter (1984)

  Vară cu peripeții

  Desi este casatorit, Stephane alearga dupa alte femei. Cu toate acestea, casnicia sa merge de minune pentru ca el reuseste sa-si convinga sotia ca este fidel. Insa cand incalca regulile si aduce o tanara acasa, lucrurile iau o turnura neasteptata.

  Regia: Georges Lautner
  5 1
  6.2
 • The Vultures (1984)

  Căpcăunii

  Unui batalion al Legiunii Straine i se insceneaza o capcana in care toti membrii, in afara de 4 mor. Ei trebuia sa asigure transportul unor lingouri de aur in spatele liniei frontului. Cei patru care scapa incep sa se lupte intre ei pentru aur.

  Regia: Henri Verneuil
  8 0
  6.1
 • Le marginal (1983)

  Regia: Jacques Deray
  17 1
  6.4
 • Ace of Aces (1982)

  Asul așilor

  La Jocurile Olimpice de la Berlin din anul 1936, Jo Cavalier (Jean Paul Belmondo) este antrenorul echipei franceze de box. Numai că, atunci când intră în conflict cu armata lui Hitler, el se vede nevoit să facă totul pentru a-și salva prietenii.

  Regia: Gérard Oury
  10 0
  6.6
 • The Professional (1981)

  Profesionistul

  Baumont este un agent secret a carui misiune este uciderea presedintelui tarii africane Njala. Numai ca superiorii sai il tradeaza si este capturat de autoritati. Singura solutie este sa evadeze si sa se razbune, iar asta include uciderea lui Njala.

  Regia: Georges Lautner
  23 3
  7.4
 • Le guignolo (1980)

  Măscăriciul

  Alexandre Dupre (Jean Paul Belmondo) este un escroc pornit sa obtina bani cu orice pret. In afara de marea ambitie, il ajuta insa si indemanarea sa deosebita, dublata de talentul actoricesc si, nu in ultimul rand, de trecerea pe care o are la femei.

  Regia: Georges Lautner
  3 0
  5.9
 • Cop or Hood (1979)

  Polițist sau delincvent

  Cand un inspector de politie este gasit mort in casa unei prostituate Stan Borrowitz (Jean-Paul Belmondo) este trimis sa investigheze personal acest caz. Pentru a avea cat mai multe sanse sa afle cine este criminalul, comisarul Stan Borowitz se...

  Regia: Georges Lautner
  13 0
  6.5