Filmele și serialele cu Jeff Bridges

  • Jeff Bridges

    Jeff Bridges

    74 de ani
    Data nașterii: 04.12.1949
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
    Oscaruri:
  • The Old Man (2022)

    Scenariul: Jonathan E. Steinberg, Robert Levine
    197 7
    7.6
  • Bad Times at the El Royale (2018)

    Vremuri grele la El Royale

    Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire... sau totul se va duce de râpă.

    Regia: Drew Goddard
    152 28
    7.1
  • Regia: Greg MacGillivray
    3 0
    6.4
  • Only the Brave (2017)

    Muntele de Granit

    Only the Brave (2017) urmărește povestea echipajului de elită al pompierilor din Prescott, care s-a luptat cu un incendiu sălbatic în Yarnell, Arizona, în iunie 2013.

    Regia: Joseph Kosinski
    117 3
    7.6
  • Regia: Marc Webb
    67 9
    6.3
  • Hell or High Water (2016)

    Cu orice preț

    Doi frați, un fost pușcăriaș și un tată divorțat, sunt anunțați că ferma familiei urmează să fie lichidată de bancă, așa că decid să pornească un șir de jafuri pline de adrenalină pentru a strânge bani ca să răscumpere afacerea.

    Regia: David Mackenzie
    61 4
    7.6
  • The Little Prince (2015)

    Micul prinț

    Ecranizare după mult iubita carte pentru copii a lui Antoine de Saint-Exupéry: Un pilot se prăbușește în deșert și întâlnește un băiețel de pe o planetă îndepărtată. Visul său? Să aibă un prieten...

    Regia: Mark Osborne
    10 0
    7.7
  • Seventh Son (2014)

    Al șaptelea fiu

    Thomas Ward este al 7-lea fiu al unui al 7-lea fiu și a fost dat în ucenicie Vraciului din părțile locului. Misiunea lui este grea. Trebuie să învețe să alunge stafiile, să întemnițeze vrăjitoare și să supună duhurile.

    Regia: Sergei Bodrov
    58 3
    5.5
  • The Giver (2014)

    Darul lui Jonas

    Acţiunea are loc într-o societate distopică şi ternă a viitorului, în care oamenii au fost lăsaţi fără nici un fel de amintiri, astfel încât aceştia nu mai manifestă nici un fel de sentiment sau emoţie, fiind asemenea unor roboţi.

    Regia: Phillip Noyce
    21 4
    6.4
  • R.I.P.D. (2013)

    Copoi pentru strigoi

    Comedie de acțiune supranaturală despre doi polițiști morți și... nu prea... care sunt înrolați pentru a prinde și a duce înapoi la locul lor sufletele care au fugit din fața Judecății de Apoi și care nu vor să părăsească Pământul în liniște și pace.

    Regia: Robert Schwentke
    66 0
    5.6
  • True Grit (2010)

    Adevăratul curaj

    Mattie, o puștoaică de 14 ani, află că tatăl ei a fost ucis de Tom Chaney, pentru un cal, 150 de dolari și două bucăți de aur. Mattie se îndreaptă spre Fort Smith pentru a căuta dreptate, iar aici îl angajează pe Cogburn, s-o ajute.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    56 2
    7.6
  • Tron: Legacy (2010)

    TRON: Moștenirea

    Filmul îl are în vizor pe Sam Flynn care este obsedat să descopere misterul din spatele dispariției tatălui său și ajunge să fie atras în aceeași lume a programelor neîndurătoare și a jocurilor virtuale în care-ți poți pierde viața în orice clipă.

    Regia: Joseph Kosinski
    44 3
    6.8
  • A Dog Year (2009)

    Un an cu un câine

    Inspirată de memoriile lui Jon Katz, povestea are în centru un bărbat consumat criza varstei mijlocii, a cărui viață e întoarsă pe dos atunci când adoptă un câine de rasă border collie, chiar mai nebun decât el.

    Regia: George LaVoo
    5 0
    6.0
  • The Open Road (2009)

    Tată și fiu

    Katherine e nevoită să suporte o riscantă intervenție chirurgicală pe cord deschis. Cu scopul de a preîntâmpina eventualele probleme și de a avea susținere morală, ea îi cere fiului ei, Carlton, să-și cheme tatăl, o fostă glorie a baseball-ului.

    Regia: Michael Meredith
    0 0
    5.5