Filmele și serialele cu Jennifer Aniston

 • Horrible Bosses (2011)

  Șefi de coșmar

  Trei colegi de muncă sătui până peste cap de şefii lor abuzivi ajung la concluzia că singura lor şansă la o carieră normală este eliminarea acestora. Uşor de zis, dar mai greu de făcut! Cu toate acestea, cei trei nu se vor da în lături de la nimic

  Regia: Seth Gordon
  38 4
  6.9
 • Just Go with It (2011)

  Nevastă de împrumut

  Pentru a avea aventuri cu femei, Danny, un chirurg plastic de succes, se pretinde nefericit în căsătorie. Când dă peste cea care pare a fi femeia visurilor lui, nu folosește această metodă, dar ea descopera verigheta falsă folosită de chirurg.

  Regia: Dennis Dugan
  35 2
  6.4
 • The Switch (2010)

  Schimbul

  Kasie (Jennifer Aniston) se află în căutarea bărbatului perfect... pentru a o lăsa însărcinată. Cum ceasul ei biologic bate din ce în ce mai puternic, Kassie începe să se teamă că bărbatul visurilor sale e posibil să nu existe de fapt.

  Regia: Josh Gordon, Will Speck
  16 1
  6.1
 • The Bounty Hunter (2010)

  Recompensă cu bucluc

  Milo (Butler), un neîntrecut vânător de recompense, află că următoarea sa ţintă este nimeni alta decât fosta sa soţie, Cassidy (Aniston). Aceasta s-a făcut vinovată de o infracţiune măruntă, a ieşit pe cauţiune şi apoi a "uitat" să apară la proces.

  Regia: Andy Tennant
  43 0
  5.5
 • Love Happens (2009)

  Dragostea se întâmplă

  Dr. Burke este un psiholog și scriitor motivațional de mare succes, văduv, incapabil să-și urmeze propriile sfaturi. Când o întâlnește pe Eloise (Jennifer Aniston), proprietara unei florării, care s-a jurat să evite bărbații, ies scântei.

  Regia: Brandon Camp
  11 0
  5.6
 • He's Just Not That Into You (2009)

  Despre bărbați și nu numai

  Filmul spune povestea unui grup de prietene din Baltimore, de varste intre douazeci si treizeci si ceva de ani, care trec prin relatii amoroase, de la intalniri fara sanse si pana la apele adanci si mlastinoase ale casniciei.

  Regia: Ken Kwapis
  16 2
  6.4
 • Management (2008)

  Mike, fiul proprietarilor unui motel, e dat peste cap când la recepție apare Sue. O sticlă de vin și un dialog spumos între cei doi tineri se va solda cu o adevărată urmărire de-a lungul și de-a latul țării pentru reîntâlnire.

  Regia: Stephen Belber
  4 0
  5.8
 • Marley & Me (2008)

  Eu și Marley

  John si Jennifer s-au casatorit de curand, dar nu vor sa intre prea repede in lumea responsabilitatilor familiale asa ca, in loc de un copil, au ales sa se ingrijeasca de un caine. Marley este un labrador adorabil.

  Regia: David Frankel
  27 0
  7.0
 • Friends with Money (2006)

  Prieteni cu bani

  Povestea a patru bune prietene ale căror vieţi sunt date peste cap de realităţile vârstei de mijloc, care tocmai se instalează. Filmul pictează un portret dureros de hilar al vieţii moderne în vestul Los Angeles-ului, sensibilă la ideea de clasă.

  Regia: Nicole Holofcener
  8 0
  5.8
 • The Break-Up (2006)

  Despărțiți, dar împreună

  Dupa ce Brooke (Jennifer Aniston) se desparte de iubitul ei Gary (Vince Vaughn), nici unul dintre ei nu doreste sa paraseasca apartamentul in care se mutasera impreuna. Cei doi pornesc un razboi psihologic prin care sa-l facă pe celalalt sa plece.

  Regia: Peyton Reed
  17 3
  5.8
 • Rumor Has It... (2005)

  Secrete de familie

  Viata Sarei Huttinger (Jennifer Aniston) se afla intr-un moment de cumpana. A acceptat cererea in casatorie a prietenului ei, Jeff (Mark Ruffalo), dar nu este deloc sigura ca asta este ceea ce-si doreste... de fapt, ea nu prea stie ce vrea in general

  Regia: Rob Reiner
  16 2
  5.5
 • Derailed (2005)

  Fără control

  Charles Schine face naveta la Chicago cu trenul de 8:43AM. In ziua cand pierde trenul si o cunoaste pe Lucinda Harris, viata lui se schimba pentru totdeauna. Amandoi sunt casatoriti si fiecare are copii, dar sunt atrasi magnetic unul de altul...

  Regia: Mikael Håfström
  19 3
  6.6
 • Along Came Polly (2004)

  Pe parcurs a venit Polly

  Viața ordonată a proaspăt căsătoritului Reuben Feffer (Ben Stiller) o ia razna după ce se îndrăgostește pe nesimțite de Polly Prince, o fostă colegă de clasă (Jennifer Aniston).

  Regia: John Hamburg
  20 0
  6.0
 • Bruce Almighty (2003)

  Bruce Atotputernicul

  Jim Carrey este un reporter de televiziune, care are de toate, plus o prietena ce il iubeste cu adevarat. Cu toate acestea, el nu este multumit. Intr-o seara, dupa cea mai nenorocita zi a vietii sale, Bruce se razvrateste si se cearta cu Dumnezeu.

  Regia: Tom Shadyac
  45 6
  6.8
 • The Good Girl (2002)

  Fata bună

  Justine, o tanara care duce o existenta anosta intr-un orasel uitat de lume, se revolta intr-o zi si incepe sa traiasca pasional si periculos. Pasiunea si o spirala a minciunilor vor scapa de sub control si vor schimba destinul intregii comunitati.

  Regia: Miguel Arteta
  16 1
  6.4