Filmele și serialele cu Jeremy Northam

  • Jeremy Northam

    Jeremy Northam

    62 de ani
    Data nașterii: 01.12.1961
    Locul nașterii: Cambridge, Cambridgeshire, England, UK
  • Official Secrets (2019)

    Secrete oficiale

    Bazat pe evenimente adevărate care au zguduit lumea, filmul spune povestea captivantă a lui Katharine Gun (Keira Knightley), o specialistă britanică de la serviciile secrete a cărei slujbă implică manevrarea informațiilor confidențiale.

    Regia: Gavin Hood
    105 7
    7.3
  • The Man Who Knew Infinity (2016)

    Omul care a cunoscut infinitul

    Protagonistul filmului este actorul Dev Patel, care îl interpretează pe Srinivasa Ramanujan, un matematician. Sub îndrumarea profesorului său, G. H. Hardy (interpretat de Jeremy Irons), el devine un pionier al teoriilor matematice.

    Regia: Matt Brown
    22 0
    7.2
  • New Worlds (2014)

    Lumi noi

    Lumi noi este o poveste de dragoste, pierdere și prețul uman plătit pentru libertățile de care ne bucurăm astăzi. Urmăm norocul a patru tineri - Beth, Hope, Abe si Ned - de pe ambele maluri ale Atlanticului, prinși în aceste vremuri tulburi. Vom...

    5 1
    6.2
  • Miami Medical (2010)

    Medicii din Miami

    Scenariul: Jeffrey Lieber
    1 0
    7.0
  • Glorious 39 (2009)

    Anglia, inceputul celui de-Al doilea Razboi Mondial. Un grup de oameni influenti, din aristocratia britanica, incearca sa impiedice intrarea Marii Britanii in razboi, asa ca isi doreau incheierea unui tratat de pace cu nazistii.

    Regia: Stephen Poliakoff
    4 2
    6.4
  • Dean Spanley (2008)

    Preotul Spanley

    Comedia lui Toa Fraser spune povestea lui Fisk, un bărbat cu prea puțin timp și prea puțină afecțiune pentru fiul lui, Fisk junior. Plecați, însă, într-o vizită la un indian excentric, legătura dintre cei doi începe să se strângă.

    Regia: Toa Fraser
    6 1
    7.2
  • The Invasion (2007)

    Invazia

    The Invasion este povestea unei psihiatre care observă cum un virus se răspândeşte printre oameni, transformându-i in zombie periculoşi. Alături de colegul ei, ea porneşte în căutarea fiului ei, care ar putea reprezenta leacul acestei boli.

    Regia: Oliver Hirschbiegel
    24 3
    5.9
  • Tristram Shandy (2005)

    Viata si optiunile lui Tristram Shandy

    “Versiunea cinematografica a unui roman neecranizabil”, s-a spus despre aceasta adaptare a uneia dintre cele mai anarhiste opere clasice, realizate de temerarul Michael Winterbottom. Filmul începe cu personajul principal, Tristram Shandy care îsi...

    Regia: Michael Winterbottom
    4 1
    6.7
  • Bobby Jones: Stroke of Genius (2004)

    Bobby Jones: O sclipire de geniu

    Robert „Bobby” Tyre Jones, Jr. a fost poate cel mai inzestrat jucator de golf din istoria acestui joc. Luptandu-se cu o boala necrutatoare si cu un temperament vulcanic, Jones a trecut peste infrangerile initiale si a ajuns pe culmile acestui sport.

    Regia: Rowdy Herrington
    3 0
    6.6
  • The Singing Detective (2003)

    Un detectiv cu cantec

    Se considera "o pizza umana". Pielea lui arata ca o amestecatura de carnaciori si ciuperci, invaluite intr-un sos de tomate din care din loc in loc mai rasare cate un munte de branza. Candva un scriitor, acum Dan Dark (Robert Downey Jr.)...

    Regia: Keith Gordon
    2 0
    5.4
  • The Statement (2003)

    Declarația

    Este povestea varstnicului francez, Pierre Brossard (Caine), care ca si simpatizant al nazistilor in timpul celui de-al doilea razboi mondial, a fost responsabil pentru moartea a sapte evrei, si acum traieste o viata linistita si anonima in sudul...

    Regia: Norman Jewison
    6 0
    6.2
  • Cypher (2002)

    Cifru

    Regia: Vincenzo Natali
    12 2
    6.7
  • Possession (2002)

    Pasiune

    Cãrti, scrisori, obiecte, jurnale. Acestea sunt uneltele unui grup de detectivi, studenti la literatura englezã. Doi dintre ei, Maud Bailey si Roland Michell, sunt pe cale sã descopere un mister care va rescrie istoria despre viata unor poeti.

    Regia: Neil LaBute
    7 0
    6.3
  • Enigma (2001)

    Un tanar geniu se luta contra cronometru pentru a sparge un cod inamic si pentru a dezlega misterul ce o inconjoara pe femeia iubita.

    Regia: Michael Apted
    18 0
    6.4
  • Gosford Park (2001)

    La Gosford Park, un grandios conac de la tara, Sir William si sotia sa au invitat cativa apropiati ai familiei pentru o partida de vanatoare. Sir William, o persoana nu tocmai agreabila, devine victima unei crime. Cine ar putea fi totusi ucigasul?

    Regia: Robert Altman
    Oscar-uri:
    29 3
    7.2