Filmele cu Joan Plowright

  • Joan Plowright

    Joan Plowright

    94 de ani
    Data nașterii: 28.10.1929
    Locul nașterii: Brigg, Lindsey, Lincolnshire, England, UK
  • The Spiderwick Chronicles (2008)

    Cronicile Spiderwick

    Jared si Simon, frati gemeni, insotiti de sora lor Mallory si mama lor, habar nu au ca in conacul unchiului lor, unde tocmai s-au mutat, se intampla lucruri ciudate. Copiii ajung curand sa-si dea seama ca au acces la o lume plina creaturi magice.

    Regia: Mark Waters
    21 0
    6.5
  • Mrs. Palfrey at the Claremont (2005)

    Dna. Palfrey la Claremont

    Regia: Dan Ireland
    1 0
    7.6
  • Bringing Down the House (2003)

    Întoarcerea casei pe dos

    Un tip singuratic isi gaseste partenera pe internet si stabileste o intalnire romantica la el acasa. Ceea ce nu stie el este ca femeia tocmai a evadat din inchisoare special pentru a se intalni cu el.

    Regia: Adam Shankman
    17 0
    5.6
  • I Am David (2003)

    Eu sunt David

    I AM DAVID urmareste aventura unui baietel de doisprezece ani care evadeaza dintr-o tabara de prizonieri din Europa de est si realizeaza o incredibila calatorie spre libertate. Plecand numai cu o busola, o paine si o scrisoare secreta pe care...

    Regia: Paul Feig
    6 0
    7.1
  • Regia: Franco Zeffirelli
    3 0
    6.4
  • Dinosaur (2000)

    Dinozaur

    Noua productie epica Walt Disney "Dinosaur" imbina insesizabil fotografia digitala de actiune, efecte speciale si caractere generate pe computer, reanviind trecutul istoric.

    Regia: Eric Leighton, Ralph Zondag
    13 1
    6.4
  • Tea with Mussolini (1999)

    La ceai cu Mussolini

    Un prim scenariu a fost scris chiar in 1951, numindu-se la vremea aceea "Le Nemiche" (Inamicele), avand drept intriga rivalitatea dintre englezoaicele si americancele aflate in Florenta acelor timpuri... Dar, dintr-un motiv sau altul, nu era...

    Regia: Franco Zeffirelli
    17 1
    6.9
  • Dance with Me (1998)

    Dansează cu mine

    Tanarul cubanez, Rafel Infante (Chayanne) pleaca din Cuba dupa moartea mamei si ajunge in Houston pentru a-si cunoaste tatal, pe John Burnett (Kris Kristofferson). Burnett nu stie ca tanarul este fiul sau, iar Rafael nu stie cum sa-i spuna.

    Regia: Randa Haines
    16 1
    5.9
  • Mr. Wrong (1996)

    Perechea nepotrivita

    Dupa nunta surorii sale, Martha Alston este presata de familie sa faca si ea pasul cel mare. Doar ca ea nu are cu cine sa se marite... Fiind singura in ziua Sfantului Valentin, intra intr-un bar si hotaraste sa bea pana uita cat de deprimata este....

    Regia: Nick Castle
    2 0
    3.8
  • 101 Dalmatians (1996)

    101 Dalmațieni

    Pongo este un dalmațian nostim și plin de atitudine care face pe pețitorul pentru stăpânul său, timidul compozitor Roger Radcliff. După mai multe încercări, el le găsește pe simpatica Anita și pe cățelușa ei dalmațiană Purdy.

    Regia: Stephen Herek
    23 1
    5.7
  • The Scarlet Letter (1995)

    Litera stacojie

    In secolul al XVII-lea, o femeie pasionala este atrasa de un tanar pastor. Atunci cand afla ca este foarte probabil ca sotul ei sa fi fost ucis de indieni, decide sa-si urmeze dragostea, sfidand comunitatea patriarhala.

    Regia: Roland Joffé
    15 0
    5.3
  • Dennis the Menace (1993)

    Dennis, pericol public

    O excelentă comedie, capabilă să bine-dispună chiar şi pe cel mai morocănos dintre noi. Mai ales că rolul principal e deţinut de Walter Matthau, iar Mason Gamble e încântător în rolul puştiului care îi întoarce bătrânului existenţa cu susu-n jos.

    Regia: Nick Castle
    34 1
    5.7
  • Enchanted April (1992)

    Aprilie fermecat

    Dupa primul razboi mondial, Lottie si Rose, doua sotii plictisite de viata monotona pe care o duc, impreuna cu alte doua prietene londoneze, decid sa plece in vacanta. Ele inchirieaza un castel medieval din Italia si traiesc aici clipe de neuitat!

    Regia: Mike Newell
    4 1
    7.3
  • Stalin (1992)

    Filmul, o biografie a dictatorului sovietic Josef Stalin, este focusat nu numai pe viata personala a acestuia ci si pe strategiile sale politice. O parte importanta a productiei este dedicata masacrului de care Stalin a fost responsabil, ucigand...

    Regia: Ivan Passer
    14 2
    7.0
  • Avalon (1990)

    Filmul este povestea autobiografica a unei familii de evrei care emigreaza din Europa de est in Statele Unite ale Americii. Ei se stabilesc in Baltimore, Maryland, la inceputul secolului 20.

    Regia: Barry Levinson
    2 1
    7.2