Filmele cu Joaquin Phoenix

  • Joaquin Phoenix

    Joaquin Phoenix

    49 de ani
    Data nașterii: 28.10.1974
    Locul nașterii: San Juan, Puerto Rico
    Oscaruri:
  • Napoleon (2023)

    O perspectivă personală asupra vieții și ascensiunii rapide a liderului militar francez pentru a deveni împărat. Povestea este spusă prin prisma relației nesănătoase și instabile a lui Napoleon cu soția sa, Josephine.

    Regia: Ridley Scott
    116 29
    6.4
  • Beau Is Afraid (2023)

    Toate fricile lui Beau

    Regia: Ari Aster
    25 10
    6.7
  • C'mon C'mon (2021)

    Hai, hai!

    Joaquin Phoenix are rolul principal într-o poveste delicată și emoționantă regizată și scrisă de Mike Mills, despre un jurnalist solitar de radio care formează o relație fragilă cu nepotul lui, un copil precoce, la apariția unei crize în familie.

    Regia: Mike Mills
    8 1
    7.4
  • Joker (2019)

    Studiul unui personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social, ci și o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile.

    Regia: Todd Phillips
    Oscar-uri:
    359 74
    8.4
  • Dominion (2018)

    Regia: Chris Delforce
    0 0
    9.0
  • The Sisters Brothers (2018)

    Frații Sisters

    Acțiunea filmului se petrece în Statele Unite ale Americii, în anul 1850, și urmărește povestea căutătorului de aur Hermann Kermit Warm – interpretat de Jake Gyllenhaal.

    Regia: Jacques Audiard
    127 24
    6.9
  • Mary Magdalene (2018)

    Maria Magdalena

    În Țara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără își părăsește micul sat și își sfidează familia ei tradițională pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale. În fruntea sa este un lider carismatic, Iisus din Nazaret.

    Regia: Garth Davis
    48 7
    5.9
  • You Were Never Really Here (2017)

    Nu ai fost niciodată aici

    O adolescentă dispărută. Un ofițer al legii brutal și chinuit într-o misiune de salvare. Puterea, corupția și răzbunarea dezlănțuiesc o furtună de violență care pot să conducă la trezirea sa.

    Regia: Lynne Ramsay
    80 23
    6.7
  • Irrational Man (2015)

    În lipsa rațiunii

    Scris și regizat de către Woody Allen, filmul "În lipsa rațiunii" este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care își regăsește pofta de viață după ce comite un act existențial.

    Regia: Woody Allen
    12 2
    6.6
  • Inherent Vice (2014)

    Viciu inerent

    Filmul îl are în centrul atenției pe detectivul particular Doc Sportello (Joaquin Phoenix), care va primi mai mult decât își dorește atunci când fosta iubită îl convinge să pornească în căutarea actualului ei iubit, mogulul imobiliar Mickey Wolfmann

    Regia: Paul Thomas Anderson
    11 3
    6.6
  • The Immigrant (2013)

    Imigranta

    O tânără devine, fără voia ei, protagonista unei vieți de artistă de cabaret până când un iluzionist încearcă să-i ofere ceva mai bun, readucând-o alături de sora ei, care încearcă să imigreze în Statele Unite.

    Regia: James Gray
    10 1
    6.6
  • Her (2013)

    Ea

    Cu inima frântă după un lung mariaj eșuat, Theodore începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale și promite a fi extrem de intuitiv, devenind  un fel de entitate de sine stătătoare. 

    Regia: Spike Jonze
    Oscar-uri:
    42 4
    8.0
  • The Master (2012)

    Maestrul

    Drama nu își propune să ofere răspunsuri legate de fenomenul bisericilor relativ nou înființate, ci explorează nevoia omului de a crede într-o forță superioară și arată cum un sistem de credință ajunge să devină o religie de sine stătătoare.

    Regia: Paul Thomas Anderson
    18 0
    7.1
  • I'm Still Here (2010)

    Sunt încă aici

    Casey Affleck se documentează în legătură cu tranziția lui Joaquin Phoenix de la un actor aclamat spre un rapper aspirant.

    Regia: Casey Affleck
    4 0
    6.2
  • Two Lovers (2008)

    Doi iubiți

    O drama romantica despre un burlac (Phoenix) impartit intre prietena de familie pe care parintii lui o agreeaza ca nora si... frumoasa, dar volatila noua vecina de cartier (Paltrow).

    Regia: James Gray
    8 2
    7.0