Filmele cu Jodie Foster

  • Jodie Foster

    Jodie Foster

    61 de ani
    Data nașterii: 19.11.1962
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
    Oscaruri:
  • Nyad (2023)

    Sportiva Diana Nyad decide, la 60 de ani, să își transforme în realitate visul de o viață: să înoate din Cuba în Florida traversând oceanul pe o distanță de 177 km.

    Regia: Jimmy Chin, Elizabeth Chai Vasarhelyi
    6 0
    7.1
  • The Mauritanian (2021)

    Mauritanul

    După tragicele atacuri teroriste din 11 septembrie, Mohamedou Ould Slahi este capturat de autoritățile americane sub suspiciunea că ar fi luat parte la acele evenimente. Inchis în lagărul de detenție din Guantanamo Bay, fără a fi acuzat și judecat...

    Regia: Kevin Macdonald
    70 5
    7.5
  • Hotel Artemis (2018)

    In viitorul apropiat, asistenta medicală Jean Thomas conduce un spital secret și exclusivist pentru cei mai siniștri criminali din Los Angeles. Asistenta tratează asasini, traficanți de arme, hoți și gangsteri, într-o cameră de gardă ultramodernă...

    Regia: Drew Pearce
    140 22
    6.1
  • Elysium (2013)

    Suntem în 2154, iar acum omenirea este împărțită în două clase sociale: cei extrem de bogați, care trăiesc lipsiți de griji pe stația spațială Elysium, și restul lumii, prizonier pe un Pământ supra-populat, cu resursele naturale epuizate.

    Regia: Neill Blomkamp
    80 5
    6.6
  • Carnage (2011)

    Doamne... ce măcel

    După ce băieții lor de 11 ani se bat, iar Zachary îi scoate rivalului doi dinți cu un băț, soții Longstreet, pe de-o parte, și soții Cowan, pe de altă parte, se întâlnesc în apartamentul modest al primilor pentru a discuta cordial despre incident.

    Regia: Roman Polanski
    14 0
    7.1
  • The Beaver (2011)

    Castorul

    Trezit dintr-o beţie cumplită, Walter îşi dă seama că are alături o marionetă sub forma unui castor pe care o găsise într-un tomberon cu o seară înainte. Astfel, va învăţa să îşi pună ordine în viaţă.

    Regia: Jodie Foster
    9 0
    6.6
  • Nim's Island (2008)

    Insula din vis

    Orice se poate întâmpla pe insula lui Nim, un loc magic guvernat de imaginaţia unei fetiţe. Este un loc pe măsura personajului ei preferat, Alex Rover, cel mai mare aventurier al lumii.

    Regia: Mark Levin, Jennifer Flackett
    24 0
    6.0
  • The Brave One (2007)

    Curaj nebănuit

    Prezentatoarea radio Erica Bain are o viata fericita si un logodnic pe care-l adora. Ea pierde tot cand logodnicul ii este ucis, iar ea ramane sa se zbata intre viata si moarte. Femeia incepe sa bata strazile New York-ului devenind un justitiar.

    Regia: Neil Jordan
    27 0
    6.7
  • Inside Man (2006)

    Omul din interior

    Inside Man este povestea unui politist dur, detectivul Frazier (Denzel Washington), care "isi pune mintea" cu un inteligent jefuitor de banci, Dalton (Clive Owen), intr-o drama care se lasa cu luare de ostatici.

    Regia: Spike Lee
    73 2
    7.6
  • Flightplan (2005)

    Jurnalul de bord

    In avionul de la Berlin la New York, Kyle Pratt (Jodie Foster) se confrunta cu cel mai cumplit cosmar al oricarei mame, cand fetita ei Julia (Marlene Lawston) dispare in timpul zborului.

    Regia: Robert Schwentke
    18 1
    6.3
  • A Very Long Engagement (2004)

    O logodnă foarte lungă

    Spre sfârșitul Primului Război Mondial, Mathilde a fost anunțată că logodnicul ei, Manech, a murit. Refuzând să accepte pierderea iubitului ei, Mathilde pornește într-o călătorie extraordinară pentru a descoperi ce se întâmplase cu acesta.

    Regia: Jean-Pierre Jeunet
    24 4
    7.6
  • Panic Room (2002)

    Camera de panică

    Meg (Jodie Foster) și fiica ei Sarah (Kristen Stewart) se mută într-o casă mare, veche, dotată cu o cameră de refugiu, neștiind cât de repede vor avea nevoie de ea. 3 bărbați pun la cale o pătrundere prin efracție în toiul nopții.

    Regia: David Fincher
    24 0
    6.8
  • Anna and the King (1999)

    Anna și regele

    Cand profesoara englezoaica Anna Leonowens ajunge in tinutul exotic al Siamului sa le predea copiilor regelui Mongkut, obiceiurile ei vestice intra in contradictie puternica cu cele orientale.

    Regia: Andy Tennant
    20 0
    6.7
  • Contact (1997)

    Filmul se bazeaza pe nuvela cu acelasi nume scrisa de Carl Sagan si este povestea contactului care se stabileste intre o pamanteana si lumea extraterestrilor.

    Regia: Robert Zemeckis
    44 3
    7.5
  • Nell (1994)

    Nell cea sălbatică

    Nell trăiește izolată, într-o cabană din munți, împreună cu mama ei, singurul om pe care l-a cunoscut vreodată. Nell va fi descoperită de doctorul Jerome. Ceea ce îl intrigă cel mai mult pe doctor este limbajul straniu pe care îl folosește copila

    Regia: Michael Apted
    9 1
    6.5