Filmele și serialele cu Joe Don Baker

  • Joe Don Baker

    Joe Don Baker

    88 de ani
    Data nașterii: 12.02.1936
    Locul nașterii: Groesbeck, Texas, USA
  • Mud (2012)

    Evadatul

    Mud urmărește prietenia dintre un evadat și un băiat de 14 ani. Acesta îl ajută pe evadat să găsească adăpost pe o insulă din Mississippi, unde se va ascunde de poliție și de vânătorii de recompense, ajutându-l să se reîntâlnească și cu iubita lui.

    Regia: Jeff Nichols
    12 2
    7.4
  • Strange Wilderness (2008)

    Sălbăticie ciudată

    Peter Gaulke și amicul său, Fred Wolf, sunt prezentatorii unei emisiuni de televiziune despre viața animalelor sălbatice. Ca urmare a căderii drastice înregistrate în preferințele telespectatorilor, emisiunea este pe cale să fie anulată

    Regia: Fred Wolf
    2 0
    5.2
  • In 1963, un barbat trecut de a doua tinerete, Philip Marlowe (James Caan) este cuprins dintr-o data de o criza a barbatului trecut de tinerete si se casatoreste cu tanara Laura (Dina Meyer). Cuplul se muta in Poodle Springs, California, la...

    Regia: Bob Rafelson
    3 0
    6.0
  • Tomorrow Never Dies (1997)

    007 și Imperiul Zilei de Mâine

    Vestile rele sunt cele mai inspaimantatoare si, daca Elliot Carver reuseste sa-si duca la capat planul diabolic, va izbucni un razboi.

    Regia: Roger Spottiswoode
    65 1
    6.5
  • The Grass Harp (1996)

    Cărările sufletului

    Dragostea inseamna iubire, asa cum natura inseamna viata. Cele mai frumoase calatorii se pierd pe cararile sufletului. Dupa moartea mamei lui, Collin Fenwick se duce sa locuiasca la verisoarele tatalui sau, bogatele si avarele Verena si Dolly...

    Regia: Charles Matthau
    6 0
    6.8
  • Congo (1995)

    Un director megaloman își trimite fiul în Africa, în căutarea unei mine de diamante suficient de mari și pure pentru a pune în funcțiune un puternic și sofisticat aparat cu laser.

    Regia: Frank Marshall
    13 1
    5.3
  • GoldenEye (1995)

    Agentul 007 contra GoldenEye

    Vremurile s-au schimbat. Cortina de fier a căzut și o nouă lume a luat naștere. Lupta s-a schimbat, dar personajele sunt aceleași. Fermecătorul Pierce Brosnan joacă rolul legendarului agent 007 și face din acest film un succes de casă.

    Regia: Martin Campbell
    75 2
    7.2
  • Reality Bites (1994)

    Cu picioarele pe pământ

    Winona Ryder, Ethan Hawke si Ben Stiller (primul sau film si in calitate de regizor) evoluează în această comedie romantică în care viața, dragostea și ambiția sunt privite prin ochii unei generații aflate între „the Brandy Bunch“ și „Melrose Place“

    Regia: Ben Stiller
    8 1
    6.6
  • The Distinguished Gentleman (1992)

    Un domn distins

    Un escroc marunt descopera ca e tizul lui Jeff Johnson, un politician care murise dupa ce fusese ales in Congres. Fara sa stea pe ganduri, Jeff (Eddie Murphy) se instaleaza pe fotoliul de congressman.

    Regia: Jonathan Lynn
    4 0
    5.9
  • Citizen Cohn (1992)

    Cetateanul Cohn

    Roy Cohn (James Woods) este unul dintre cele mai intrigante personaje ale istoriei si asta din cauza majorelor contradictii existente intre viata lui publica si cea privata. Cu un tata care si-a cladit o reputatie de judecator respectabil, Roy...

    Regia: Frank Pierson
    1 0
    7.1
  • Cape Fear (1991)

    Promontoriul groazei

    Un deţinut este eliberat după o pedeapsă pe care consideră că nu o merita. Familia procurorului care l-a închis, una liniştită, devine ţinta răzbunării infractorului. Soţia, fiica şi chiar câinele casei devin victimele unei crunte terori psihologice.

    Regia: Martin Scorsese
    42 4
    7.3
  • The Living Daylights (1987)

    Cortina de fier

    Bond se gaseste in situatia de a-l ajuta pe un general rus sa evadeze din Cortina de Fier. Cand generalul e prins, Bond decide sa descopere de ce Kara, o violoncelista, ar vrea sa-si ucida binefacatorul.

    Regia: John Glen
    39 1
    6.7
  • Fletch (1985)

    Detectivul Fletch

    Irwin Fletcher e jurnalist in Los Angeles si traieste fiecare clipa pentru profesia lui. El a publicat sub pseudonimul Jane Doe o multime de articole care au incurcat iremediabil multe din afacerile necurate ale personajelor din lumea interlopa.

    Regia: Michael Ritchie
    13 0
    6.9
  • Edge of Darkness (1985)

    "Edge of Darkness"

    5 1
    8.3
  • The Natural (1984)

    Născut învingător

    Un bărbat necunoscut, cu un trecut pe care îl ascunde, apare de nicăieri, preia conducerea unei echipe de baseball de la coada clasamentului și reușește să o ducă pe primul loc.

    Regia: Barry Levinson
    17 0
    7.4