Filmele și serialele cu Joe Morton

  • Joe Morton

    Joe Morton

    76 de ani
    Data nașterii: 18.10.1947
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • God Friended Me (2018)

    Cineva acolo sus

    Miles Finer, protagonistul serialului de comedie “God friended me”) e un fiu de preot de care religia, pur și simplu, nu s-a lipit. Însă, atunci când e adăugat ca prieten de către “Dumnezeu”, certitudinile lui Miles sunt puse la încercare.

    Scenariul: Steven Lilien, Bryan Wynbrandt
    16 3
    7.0
  • Cleveland Abduction (2015)

    Răpirea din Cleveland

    O mamă singură, care este prima victimă a lui Ariel Castro, rămâne captivă în casa acestuia timp de 11 ani, unde ea devine prietenă și soră a altor două femei care sunt răpite de Castro. Bazat pe o poveste reală.

    Regia: Alex Kalymnios
    3 0
    6.6
  • Proof (2015)

    Dincolo de moarte

    Scenariul: Rob Bragin
    1 0
    7.0
  • Coma (2012)

    Coma: Diagnostic letal

    O tânără studentă în medicină descoperă că ceva sinistru se întâmplă în spital, după ce mai mulți pacienți aparent sănătoși intra in coma pe masa de operație.

    3 0
    5.8
  • Scandal (2012)

    Un fost consultant de relaţii cu media al preşedintelui Statelor Unite, Olivia Pope şi-a dedicat viaţa protejării şi apărării imaginii publice şi a secretelor elitei ţării. Respectată şi temută în acelaşi timp, Olivia părăseşte Casa Alba pentru...

    Scenariul: Shonda Rhimes
    224 2
    7.7
  • The Line (2009)

    Linia

    Mark e un asasin veteran pornit în căutarea lui Pelon, capul unui cartel criminal cunoscut sub numele de Salazar. În urma câtorva răsturnări de situație, Shields o întâlnește pe Olivia, o băștinașă.

    Regia: James Cotten
    9 3
    5.1
  • The Night Listener (2006)

    Ascultătorul de noapte

    Scriitor renumit si gazda de emisiune radio populara, Gabriel (Robin Williams) se imprieteneste cu un ascultator adolescent, cel mai mare fan al sau, si cu mama adoptiva a acestuia (Tony Collette). Relatia sa cu baiatul de 14 ani devine obsedanta.

    Regia: Patrick Stettner
    6 0
    5.9
  • Eureka (2006)

    Cei mai inteligenti oameni din Statele Unite sunt dusi in secret intr-un orasel izolat, unde sunt pusi sa construiasca inventii futuriste in beneficiul guvenului.

    Scenariul: Andrew Cosby, Jaime Paglia
    18 0
    7.9
  • Stealth (2005)

    Pe furiș

    Marina Americana creeaza un avion de lupta pilotat de un computer. Avionul-prototip ajunge in Pacific pentru a invata manevre de lupta. Dar cand computerul isi creeaza propria constiinta, va trebui oprit inainte de a declansa un razboi...

    Regia: Rob Cohen
    23 0
    5.1
  • Breaking Dawn (2004)

    Jocurile minții

    Regia: Mark Edwin Robinson
    0 0
    5.5
  • Thoughtcrimes (2003)

    Glasul crimei

    Regia: Breck Eisner
    0 0
    6.6
  • Paycheck (2003)

    Cecul de plată

    Michael Jennings (Ben Affleck) este vanat dar nu stie de ce. El este un fel de geniu in high tech si lucreaza pentru diverse companii care il folosesc la proiecte speciale si secrete.

    Regia: John Woo
    51 1
    6.3
  • Dragonfly (2002)

    Misterul libelulei

    Un doctor este contactat de sotia lui moarta prin intermediul pacientilor muribunzi. Un film dramatic in genul lui "Al Saselea Simt", despre puterea dragostei si lumea celor morti.

    Regia: Tom Shadyac
    17 0
    6.1
  • Ali (2001)

    In 1964, Cassius Clay, un nou boxer profesionist, care tocmai a castigat medalia de aur la Olimpiada, se impune pe scena boxului mondial. El reprezinta noua imagine a boxului reusind sa deschida drumul sportivilor afro-americani.

    Regia: Michael Mann
    8 2
    6.7
  • The Astronaut's Wife (1999)

    Soția astronautului

    Astronautul Spencer pierde contactul cu Pamantul, fiind considerat disparut. Este totusi salvat si adus pe Pamant. Intors acasa, Spencer se revede cu prietenii sai, care-l considera neschimbat. Nu acelasi lucru se intampla si cu sotia acestuia...

    Regia: Rand Ravich
    13 1
    5.4