Filmele și serialele cu John Carroll Lynch

 • Tuesdays with Morrie (1999)

  Lectie de viata

  Mitch Albom (Hanz Azaria) este un jurnalist foarte preocupat de cariera sa, el muncind intr-un ritm infernal. Insa atunci cand afla ca un fost profesor de facultate este pe moarte, Mitch il viziteaza, iar acesta reuseste sa ii readuca in atentie...

  Regia: Mick Jackson
  0 0
  7.4
 • The Naked Man (1999)

  Omul cu două fețe

  Ajuns in acel moment al vietii in care importante devin casa, familia si copiii, Edward Bliss isi pregateste retragerea din lumea wrestlingului, numai ca doi criminali decid sa-i omoare familia si atunci prioritatile lui se schimba.

  Regia: J. Todd Anderson
  0 0
  5.2
 • Mercury Rising (1998)

  Nume de cod: Mercury

  Bruce Willis in rolul unui agent FBI care, cazut in dizgratie, ocoleste regulile stricte ale Biroului Federal pentru a-l apara pe Simon, un baietel autist in varsta de 9 ani care a spart un cod guvernametal considerat imposibil de spart.

  Regia: Harold Becker
  33 0
  6.2
 • A Thousand Acres (1997)

  Ferma din Iowa

  Inspirat din romanul premiat cu premiul Pulitzer "A Thousand Acres", filmul prezinta povestea familiei Cook, al carei cap este Larry Cook (Jason Robards). Regatul lui Cook este o ferma fertila care se intinde pe o mie de acri, dar semintele...

  Regia: Jocelyn Moorhouse
  5 0
  6.1
 • Volcano (1997)

  Vulcanul

  Orasul Ingerilor, Los Angeles, este o metropola cu o stralucire fara egal, dar si un oras care se confrunta cu poluarea si delincventa. Nesigur, terenul pe care este construit, ascunde sursele unor dezastre ce se pot declansa oricand cu usurinta.

  Regia: Mick Jackson
  15 1
  5.5
 • Face/Off (1997)

  Față în față

  De la început până la sfârșit, o tensiune dramatică fără egal străbate acest film în care, pentru a prinde un ucigaș psihopat, un polițist talentat, gata de orice sacrificiu, renunță la propria identitate și preia înfățișarea celui urmărit.

  Regia: John Woo
  40 3
  7.2