Filmele și serialele cu John Cleese

  • John Cleese

    John Cleese

    84 de ani
    Data nașterii: 27.10.1939
    Locul nașterii: Weston-Super-Mare, Somerset, England, UK
  • The Palace (2023)

    Regia: Roman Polanski
    6 1
    5.4
  • Rally Road Racers (2023)

    Piloții de raliu

    Pentru a salva casa bunicii sale și întregul sat, un animăluț simpatic, dar extrem de lent, trebuie să își depășească propriile limite și lipsa de experiență pentru a câștiga cursa plină de peripeții Drumul Mătăsii.

    Regia: Ross Venokur
    12 3
    5.2
  • Clifford the Big Red Dog (2021)

    Clifford: Marele câine roșu

    Tânăra Emily primește în dar un pui de cățel roșcovan care se va dovedi un câine magic: cu cât este mai iubit, cu atât el crește mai mare, și mai mare. Nu va trece mult timp până când apartamentul de oraș în care locuiesc va deveni neîncăpător,...

    Regia: Walt Becker
    66 8
    5.9
  • Father Christmas Is Back (2021)

    Un tată de Crăciun

    Regia: Mick Davis, Philippe Martinez
    9 1
    4.5
  • Arctic Dogs (2019)

    Cățeii arctici: Cursă pe zăpadă

    Swifty (Jeremy Renner), o vulpe polară, visează să devină Top Dog, adică să intre în elita curierilor husky. Ca să își demonstreze abilitățile de câine de top, Swifty pornește în misiunea de a livra în timp record un colet către o locație secretă.

    Regia: Aaron Woodley
    3 0
    4.8
  • Regia: Bill Jones, Kim Leggatt, Benjamin Timlett
    0 0
    7.1
  • Charming (2018)

    Prințul fermecător

    Trei prințese de poveste descoperă că sunt logodite cu același prinț fermecător. Animația 3D Charming reunește voci celebre precum cea a lui Demi Lovato, Avril Lavigne, Ashley Tisdale sau Sia.

    Regia: Ross Venokur
    35 2
    5.6
  • Trolls (2016)

    Trolii

    Filmul de animație Trolii transportă publicul către o lume colorată și minunată populată de Troli extraordinar de optimiști, care dansează și cântă continuu dar și de Bergenii de un pesimism comic, care sunt fericiți numai când au Troli în stomac.

    Regia: Walt Dohrn, Mike Mitchell
    19 1
    6.4
  • Planes (2013)

    Avioane

    Dusty este un avion pentru munci agricole care visează să participe la o faimoasă cursă aeriană. Care este problema? Îi este teamă de înălțimi. Cu ajutorul mentorului său Skipper și al unor noi prieteni, Dusty încearcă să-și îndeplinească visele.

    Regia: Klay Hall
    10 0
    5.7
  • The Big Year (2011)

    Anul cel mare

    Stu, Brad și Kenny, trei pasionați observatori de păsări, sunt gata de orice pentru a câștiga concursul perfect pentru hobby-ul lor: ei trebuie să descopere cele mai rare specii de zburătoare din America de Nord.

    Regia: David Frankel
    8 1
    6.2
  • Beethoven's Christmas Adventure (2011)

    Aventura de Crăciun a lui Beethoven

    Iarna este sezonul preferat al St. Bernad-ului Beethoven. Când elf-ul Henry fuge cu sania și cu sacul magic plin de jucării al lui Moș Crăciun, Beethoven și amicul său prieten adolescent Mason, luptă împreună pentru a aduce înapoi jucăriile.

    Regia: John Putch
    6 0
    4.4
  • Winnie the Pooh (2011)

    Winnie de pluș

    "Ursulețul neîndemânatic" se întoarce cu o poveste plină de aventuri, dar și cu prietenii săi Tigru, Iepure, Purceluș, Bufnița, Kanga, Roo - și nu în ultimul rând Aiurel, care și-a pierdut coada, pentru a-i încânta pe micuții de pretutindeni.

    Regia: Don Hall, Stephen J. Anderson
    1 0
    7.1
  • Shrek Forever After (2010)

    Shrek pentru totdeauna

    După ce te-ai luptat cu un dragon malefic, ai salvat o prințesă frumoasă, dar și regatul socrilor tăi, ce mai poți tu să faci, ca un căpcăun adevărat ce ești? Păi, dacă te cheamă Shrek, ce altceva, decât să ajungi un soț cuminte și devreme acasă...

    Regia: Mike Mitchell
    53 0
    6.3
  • Planet 51 (2009)

    Planeta 51

    Daca acum multi ani si noi traiam cu paranoia ca intr-o zi vom fi invadati de o rasa extraterestra, atunci locuitorii Planetei 51 traiesc si ei cu frica unei invazii extraterestre

    Regia: Jorge Blanco, Javier Abad, Marcos Martínez
    8 0
    6.0
  • The Pink Panther 2 (2009)

    Pantera roz 2

    După ce a fost recompensat pentru că a rezolvat misterul Diamantului Pantera roz, inspectorul Jacques Clouseau a fost pus să soluționeze cazuri minore, asta ca să nu-l mai încurce pe inspectorul Dreyfus, dar faimosul diamant este din nou dat...

    Regia: Harald Zwart
    29 2
    5.6