Filmele și serialele cu John Goodman

  • John Goodman

    John Goodman

    71 de ani
    Data nașterii: 20.06.1952
    Locul nașterii: Saint Louis, Missouri, USA
  • Monsters at Work (2021)

    Monștri la muncă

    De când era un băiețel, Tylor Tuskmon a visat să devină un Sperietor, ca și idolulu lui, James P. Sullivan, iar acum visul îi devine realitate... sau nu chiar. Din ziua în care ajunge la Compania Monștrilor pentru a începe jobul mult dorit, de...

    Scenariul: Roberts Gannaway
    7 1
    7.0
  • The Freak Brothers (2020)

    Frații Freak

    Scenariul: Courtney Solomon, Alan R. Cohen, Alan Freedland
    0 0
    6.0
  • The Righteous Gemstones (2019)

    Familia Gemstone

    Danny McBride se întoarce cu un serial de comedie despre o familie faimoasă de tele-evangeliști, familie ce are o lungă tradiție de lăcomie și opere de caritate.

    Scenariul: Danny McBride
    31 2
    8.1
  • Captive State (2019)

    Starea de captivitate

    Plasat într-un cartier al Chicago-ului la zece ani după o ocupaţie extraterestră, Captive State explorează viaţa localnicilor - atât a colaboratorilor, cât şi a disidenţilor.

    Regia: Rupert Wyatt
    102 33
    6.0
  • 4 0
    7.5
  • Atomic Blonde (2017)

    Agenta sub acoperire

    Cel mai de preț agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton își etalează toate atuurile de spion și apelează la senzualitate și brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viață și a-și duce misiunea la bun sfârșit.

    Regia: David Leitch
    466 70
    6.7
  • Once Upon a Time in Venice (2017)

    Câinele... sau viața

    Steve Ford este un detectiv privat din Los Angeles a cărui viață e dată peste cap când multiubitul său câine, Buddy, e furat de o bandă extrem de periculoasă. Urmează o avalanșă de evenimente, care mai de care mai periculoase, dar și mai amuzante

    Regia: Mark Cullen
    176 36
    5.3
  • Kong: Skull Island (2017)

    Kong: Insula Craniilor

    Un film de acțiune/aventură ce explorează originile legendarului King Kong. O echipă de exploratori se aventurează spre locul periculos și misterios unde locuiește regele maimuțelor.

    Regia: Jordan Vogt-Roberts
    514 50
    6.7
  • Patriots Day (2016)

    Ziua patrioților

    Patriots Day este relatarea atacului cu bombă de la Maratonul din Boston din 2013. Povestea prezintă rezultatul atacului, cât și vânătoarea care a urmat apoi pentru prinderea teroriștilor responsabili.

    Regia: Peter Berg
    139 14
    7.3
  • Ratchet & Clank (2016)

    Ratchet și Clank. Cavalerii galaxiei

    Ratchet, un lombax naiv, și ciudatul roboțel Clank se văd nevoiți să-și unească forțele pentru prima dată pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea să masacreze galaxia pentru a-și construi planeta perfectă doar pentru el.

    Regia: Kevin Munroe, Jericca Cleland
    7 1
    5.5
  • 10 Cloverfield Lane (2016)

    Strada Cloverfield 10

    După ce este implicată într-un accident rutier, o tânără se trezeşte în casa şi grija a doi bărbaţi care pretind că lumea exterioară a fost grav afectată de un atac chimic de amploare.

    Regia: Dan Trachtenberg
    49 6
    7.2
  • Love the Coopers (2015)

    Haos de Crăciun

    Când patru generații ale clanului Cooper se reunesc pentru celebrarea anuală Crăciunului, o serie de vizitatori neașteptați și evenimente improbabile îi duce spre redescoperirea surprinzătoare a legăturilor familiale și a spiritului sărbătorii

    Regia: Jessie Nelson
    13 0
    5.8
  • Cand lui George i se cere sa ia parte la o misiune importanta in spatiu, "maimuta" din el aterizeaza fortat in Africa, unde colinda si isi face noi prieteni...

    Regia: Phil Weinstein
    1 0
    5.5
  • The Gambler (2014)

    Jucătorul

    Jim Bennett, un profesor de limba engleza, duce in secret o viata de jucator pe mize mari. Cand Jim e fortat sa se imprumute de la un cunoscut gangster, el pune in pericol viata celor dragi. Mark Wahlberg ofera o interpretare ce ii defineste cariera.

    Regia: Rupert Wyatt
    18 3
    6.0
  • The Monuments Men (2014)

    Eroii monumentelor

    În timp ce Adolf Hitler încerca să pună stăpânire pe vest, într-o cursă contra cronometru în spatele liniilor inamice, o grupare specială formată din istorici de artă și-au riscat viețile pentru a preveni distrugerea a mii de ani de artă.

    Regia: George Clooney
    29 3
    6.1