Filmele și serialele cu John Hawkes

  • John Hawkes

    John Hawkes

    64 de ani
    Data nașterii: 11.09.1959
    Locul nașterii: Alexandria, Minnesota, USA
  • End of Sentence (2019)

    Călătoria

    După ce rămâne văduv, Frank Fogle pornește reticent într-o călătorie pentru a onora dorința finală a soției lui, aceea de a-i arunca cenușa într-un lac izolat din Irlanda și de a-l lua cu el pe fiul lui înstrăinat, Sean. Când băiatul iese din...

    Regia: Elfar Adalsteins
    5 0
    6.6
  • The Peanut Butter Falcon (2019)

    De neoprit, pentru un vis

    Filmul spune povestea lui Zak (Zack Gottsagen), un tânăr cu sindromul Down, care fuge dintr-un cămin ca să-și îndeplinească visul de a merge la școala de wrestling a idolului său, The Salt Water Redneck (Thomas Haden Church).

    Regia: Tyler Nilson, Michael Schwartz
    42 5
    7.6
  • Deadwood: The Movie (2019)

    Lemnul Mort

    Personajele inconfundabile din apreciatul serial HBO revin după 10 ani ca să sărbătorească statutul de stat al Dakotei de Sud. Fostele rivalități se reaprind, alianțele sunt testate și vechi răni sunt redeschise.

    Regia: Daniel Minahan
    52 7
    7.4
  • Scenariul: Nicolas Winding Refn, Ed Brubaker
    37 7
    7.3
  • Unlovable (2018)

    De neiubit

    După ce își pierde iubitul, slujba și se trezește goală în mijlocul unei petreceri de burlaci din cauza dorinței sale constante de intimitate fizică, Joy își dă seama că are o problemă: este dependentă de sex!

    Regia: Suzi Yoonessi
    0 0
    6.1
  • Regia: Eshom Nelms, Ian Nelms
    69 10
    6.6
  • Everest (2015)

    Everest: Cu prețul vieții

    Inspirat de evenimentele incredibile din jurul unei încercări periculoase de a ajunge în vârful celui mai înalt munte din lume, filmul documentează călătoria a două echipe diferite ce vor fi testate de una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă.

    Regia: Baltasar Kormákur
    49 4
    7.1
  • The Pardon (2013)

    Regia: Tom Anton
    4 0
    5.5
  • Life of Crime (2013)

    Schimb de dame

    În anii '70, un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit aranjează cu doi infractori mărunți să-i răpească soția, dar aceștia îi dau peste cap planul când decid să-l șantajeze cu informațiile despre afacerile lui dubioase.

    Regia: Daniel Schechter
    8 1
    5.8
  • The Playroom (2012)

    Camera de joacă

    Patru copii se refugiază în ascunzătoarea lor din pod pentru a crea o poveste fantastică. În tot acest timp, părinții se află în partea de jos a casei și au parte de aventura lor care este foarte diferită de aceea pe care o trăiesc micuții.

    Regia: Julia Dyer
    0 0
    5.3
  • The Sessions (2012)

    Terapie specială

    Mark a avut poliomelită la vârsta de 6 ani, iar coloana vertebrală i-a fost atat de deformată încât bărbatul a rămas țintuit la pat. Când i se propune să scrie un articol despre sex și persoane cu handicap fizic, el decide să își piardă virginitatea.

    Regia: Ben Lewin
    5 0
    7.2
  • Lincoln (2012)

    Bazat pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin "Rivalii: Geniul politic a lui Abraham Lincoln", filmul se concentrează în special pe ultimele luni de viață ale lui Lincoln, romanul fiind prea stufos pentru a fi cuprins în întregime în film.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    27 3
    7.3
  • Higher Ground (2011)

    Calea cea bună

    Filmul relatează călătoria spirituală a Corinnei Walker, o femeie pe care un accident de mașină în care a fost pe punctul de a-și pierde viața o determină să îmbrățișeze cu fervoare religia și să se alăture unui grup de adoratori ai lui Hristos.

    Regia: Vera Farmiga
    3 0
    6.2
  • Bazat pe un caz real, filmul spune povestea Marthei, o tânără care fuge de acasă și ajunge în sânul unei noi "familii", atipice. Mentorul grupului îi ghidează pe membrii acestuia, fete și băieți, într-o direcție din care nu va mai exista scăpare.

    Regia: Sean Durkin
    4 2
    6.8
  • Contagion (2011)

    Contagiunea: Pericol nevăzut

    Un action-thriller senzațional, Contagion prezintă omenirea din nou în pericol de extincție. Apariția unui virus cumplit, care se răspândește cu o viteză fulminantă și are puterea de a ucide în câteva zile, stârnește groază peste tot în lume.

    Regia: Steven Soderbergh
    178 15
    6.8