Filmele și serialele cu John Pyper-Ferguson

  • John Pyper-Ferguson

    John Pyper-Ferguson

    60 de ani
    Data nașterii: 27.02.1964
    Locul nașterii: Mordialloc, Australia
  • Casa Grande (2023)

    Scenariul: Ali Afshar, Lorynn York
    0 0
    6.3
  • The Remaining (2014)

    Cei care au rămas

    Un thriller supranatural care pune în balanță întrebări despre viață, dragoste și credință pe un fundal apocaliptic. Mai mulți prieteni se adună la o nuntă, dar petrecerea este întreruptă de evenimente apocaliptice teribile și dușmani care au fost...

    Regia: Casey La Scala
    10 4
    4.3
  • Wolves (2014)

    Lupii

    Povestea îl are în centru pe Cayden, un fericit al sorții: este căpitanul echipei de fotbal, are cele mai bune note și cea mai frumoasă iubită. Însă totul se schimbă. Părinții îi sunt omorâți, iar el constată că începe să se transforme în lup.

    Regia: David Hayter
    18 2
    5.3
  • Hannah's Law (2012)

    Legea lui Hannah

    Hannah Beaumont, o orfană ajunsă vânător de recompense, are o singură misiune în viață: să prindă și să aducă în fața justiției membrii clanului McMurphy, nimeni alții decât cei care i-au ucis brutal părinții și frățiorul mai mic.

    Regia: Rachel Talalay
    5 0
    5.2
  • Regia: Jonas Pate
    28 0
    6.9
  • Born to Race (2011)

    Pilot înnăscut

    Danny Krueger este un tânăr pilot amator de curse de stradă aflat pe punctul de a se ciocni frontal cu. o mulțime de belele. După un grav accident petrecut la o cursă ilegală, Danny este obligat să se mute într-un oraș mic, la tatăl lui - fost pilot.

    Regia: Alex Ranarivelo
    14 0
    5.9
  • Alphas (2011)

    Scenariul: Michael Karnow, Zak Penn
    8 1
    7.2
  • Die (2010)

    Regia: Dominic James
    1 0
    4.9
  • Conviction (2010)

    Condamnarea

    Betty Anne Waters își petrece zece ani din viață studiind dreptul și obținând o diplomă de licență în acest domeniu pentru a se putea ocupa ea însăși de cazul fratelui său, acuzat pe nedrept de jaf și crimă, și condamnat la închisoare pe viață.

    Regia: Tony Goldwyn
    16 1
    7.2
  • Night Stalker (2005)

    Vanator nocturn

    Moartea sotiei, ucisa in conditii misterioase, il determina pe jurnalistul Carl Kolchak sa-ncerce sa afle adevarul. Desi el este principalul suspect al FBI-ului, Carl, ajutat de prietena si colega sa Perri Reed, declanseaza o ancheta pe cont...

    Scenariul: Frank Spotnitz
    5 0
    6.4
  • Black Dawn (2005)

    Teroare în zori

    Fostul agent CIA Jonathan Cold (Steven Seagal) reapare în mod misterios în vizorul CIA când ajută un periculos traficant de arme să evadeze din închisoare şi intermediază obţinerea unei arme nucleara de către o grupare teroristă.

    Regia: Alexander Gruszynski
    12 0
    3.8
  • Jeremiah (2002)

    Într-un viitor post-apocaliptic, un virus a omorât cea mai mare parte a omenirii. Au supravieţuit doar cei care, la momentul în care virusul a devenit activ, nu ajunseseră la vârsta pubertăţii. Zece ani mai târziu, într-o lume fără bătrâni, un...

    Scenariul: J. Michael Straczynski
    3 2
    7.0
  • The Waiting Game (1998)

    Jocul așteptării

    Sarah si Amy, tinere artiste si prietene de-o viata, viseaza la intalnirea cu barbatul perfect, dar n-ar recunoaste asta nici sa le pici cu ceara. Cand doi domni interesanti le ies in cale, vietile lor cuminti vor lua o cu totul alta turnura

    Regia: Vic Sarin
    2 0
    5.9
  • Drive (1997)

    În luptă cu mafia

    Toby Wong este un luptator de arte martiale de doua ori mai puternic si mai rapid decat orice om datorita unui implant energetic facut de compania Leung. Cand afla adevaratele planuri ale companiei, Toby fuge in San Francisco.

    Regia: Steve Wang
    28 2
    6.6
  • For Richer or Poorer (1997)

    La bine și la rău

    Dupa ce afla ca datoreaza statului impozite de milioane de dolari si ca vinovatul, contabilul lor, a disparut din oras, sotii Brad si Caroline fug si se ascund intr-o comunitate Amish. Aici afla ce inseamna viata grea, insa redescopera iubirea.

    Regia: Bryan Spicer
    16 0
    5.8