Filmele și serialele cu Jon Bernthal

 • Sicario (2015)

  Sicario: Asasinul

  În limba spaniolă, Sicario înseamnă asasin. În zona de frontieră fără legi care se întinde între SUA și Mexic, o agentă FBI idealistă e înscrisă de un oficial guvernamental într-un grup operativ destinat luptei tot mai mari împotriva drogurilor

  Regia: Denis Villeneuve
  139 7
  7.6
 • Me and Earl and the Dying Girl (2015)

  Eu și Earl și fata muribundă

  Greg, un licean excentric, își propune să își petreacă ultimul an de liceu ascunzându-se în biroul profesorului de istorie și făcând parodii cam nerușinate la filmele clasice ale cinematografului,

  Regia: Alfonso Gomez-Rejon
  10 1
  7.7
 • Daredevil (2015)

  Diavolul cutezător al lui Marvel

  Matt Murdock luptă împotriva nedreptăților ca avocat în timpul zilei și ca supererou odată cu lăsarea nopții. Acțiunea se desfășoară în zilele noastre, în același cartier mărginaș al Manhattan-ului descris în benzile desenate, Hell’s Kitchen.

  Scenariul: Drew Goddard
  116 4
  8.6
 • Fury (2014)

  Furia: Eroi anonimi

  1945. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman și pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigașă care ar trebui să dea ultima lovitură forțelor armate ale Germaniei naziste.

  Regia: David Ayer
  81 2
  7.6
 • The Wolf of Wall Street (2013)

  Lupul de pe Wall Street

  Filmul este bazat pe bestseller-ul cu același titlu scris de Jordan Belfort, în 1990, în care este urmărit destinul unui tânăr, din anii '80, până în anii '90 (când cariera lui este zdruncinată și ajunge să fie condamnat la închisoare)

  Regia: Martin Scorsese
  53 4
  8.2
 • Mob City (2013)

  Orașul mafiei

  „Mob City” ne prezintă orașul Los Angeles așa cum este el: casa starurilor de cinema, dar și orașul mafiei, căci Los Angeles este prins între polițiștii puternici și corupți și mafia determinată să transforme orașul în Vestul Sălbatic.

  Scenariul: Frank Darabont
  9 0
  7.5
 • Snitch (2013)

  Capcana

  John (Dwayne Johnson), un om de afaceri, este devastat când fiul său de 18 ani primește o condamnare minimă de 10 ani într-o închisoarea federală după ce e prins cu un pachet pe care i l-a dat un prieten, iar în pachet se aflau droguri.

  Regia: Ric Roman Waugh
  30 2
  6.4
 • Rampart (2011)

  Rampart este o nouă drama de la regizorul filmului The Messenger, Oren Moverman, iar în film joacă Woody Harrelson în rolul unui polițist corupt ce face parte dintr-un scandal în care e implicată Divizia Rampart a Departamentului de Poliție din L.A..

  Regia: Oren Moverman
  7 0
  5.8
 • Day Zero (2007)

  Ziua zero

  Trei prieteni sunt recrutati de armata Statelor Unite si au la dispozitie 30 de zile pentru a se inrola. In acest timp barbatii trebuie sa reconsidere tot ce credeau despre curaj, datorie, dragoste, prietenie si onoare.

  Regia: Bryan Gunnar Cole
  1 0
  5.9
 • 11 septembrie 2001 a fost o zi neobisnuit de c

  Regia: Oliver Stone
  13 0
  5.9