Filmele și serialele cu Jude Ciccolella

  • Jude Ciccolella

    Jude Ciccolella

    76 de ani
    Data nașterii: 30.11.1947
    Locul nașterii: Burlington - Vermont - USA
  • Game of Assassins (2016)

    Jocul asasinilor: Provocarea

    Cinci străini se trezesc intr-un castel inundat aflat sub pământ. Nu au mâncare. Nici apă. Nici amintiri. Și nici o cale de ieșire. Ei trebuie să se organizeze și să isi uneasca fortele pentru aventura sinistră care ii așteaptă.

    Regia: Matt Eskandari
    12 0
    5.0
  • Beautiful & Twisted (2015)

    Cazul Novack

    În iulie 2009, Ben Novack, moștenitorul averii lanțului hotelier Fontainebleu, a fost omorât. Crima oribilă a atras atenția presei imediat, iar Nancy, soția lui Ben, a devenit suspectul principal.

    Regia: Christopher Zalla
    7 0
    5.6
  • Matador (2014)

    Scenariul: Jay Beattie, Dan Dworkin, Andrew Orci
    2 1
    5.8
  • Alpha Alert (2013)

    Regia: Matthew Thompson
    0 0
    4.8
  • Nereuşind să-şi lase soţia însărcinată, Tommy îşi recrutează prietenii şi le dă o misiune pe cât de importantă, pe atât de stânjenitoare: să fure un depozit de spermă de la o bancă de profil la care a făcut o depunere cu ani în urmă

    Regia: Jay Chandrasekhar
    3 1
    5.0
  • Stolen (2009)

    Vieți furate

    În timp ce trebuie să depășească moartea timpurie și extrem de dureroasă a propriului fiu, un detectiv trebuie să descopere identitatea unui băiat al cărui cadavru mumificat a stat îngropat timp de 50 de ani

    Regia: Anders Anderson
    6 0
    6.1
  • Julia (2008)

    Povestea unei femei alcoolice care, total lipsita de scrupule, incearca sa obtina bani rapind baietelul prietenei si cerand rascumparare de la bunicul sau. Numai ca planul ei are o hiba. Bunicul are legaturi stranse cu mafia mexicana a drogurilor.

    Regia: Erick Zonca
    7 1
    7.0
  • The Wager (2007)

    Pariul

    Cand viata usoara a starului de film Michael Steele, interpretat de Randy Travis, este clatinata zdravan chiar inainte de cea mai importanta zi din viata lui, credinta ii este pusa la grea incercare.

    Regia: Judson Pearce Morgan
    0 0
    5.0
  • Sin City (2005)

    Orașul păcatelor

    Bine ați venit în Sin City. Acest oraș atrage bandiții, corupții și suferinzii. Unii îl numesc întunecat. Dur. Pe de altă parte, alții îl numesc "casă". Polițiști necinstiți. Femei sexy. Gardieni disperați. Unii caută răzbunarea. Alții salvarea.

    Regia: Frank Miller, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez
    48 6
    8.0
  • The Terminal (2004)

    Terminalul

    Terminalul spune povestea lui Viktor (Tom Hanks) venit din Europa de Est să viziteze New York-ul. În timpul zborului, în țara sa are loc o lovitură de stat. Viktor aterizează la aeroportul John F. Kennedy având un pașaport care nu mai e valabil

    Regia: Steven Spielberg
    32 1
    7.4
  • High Crimes (2002)

    Crimă de înaltă trădare

    O tanara avocata este nevoita sa-si apere sotul in fata curtii martiale, el fiind declarat dezertor si acuzat de uciderea a 8 persoane, in urma cu 12 ani in El Salvador.

    Regia: Carl Franklin
    26 3
    6.4
  • Dupa ce sunt indreptati de catre Federatie catre planeta Romulus, echipajul de pe Enterprise descopera ca de fapt Romulanii nu vor sa negocieze un tratat de pace, ci vor sa atace Pamantul.

    Regia: Stuart Baird
    46 0
    6.4
  • 24 (2001)

    24 de ore

    Agentul federal Jack Bauer nu-si poate permite prea des sa joace dupa reguli. Ca membru al Unitatii Anti-tero din L.A., Jack trebuie sa dezamorseze bombe, virusuri, sa impiedice asasinate si uneori sa salveze, in acelasi timp, si pe cineva drag....

    Scenariul: Joel Surnow, Robert Cochran
    48 2
    8.4
  • Beloved (1998)

    Preaiubita

    O poveste socanta despre o familie alcatuita din mama si fiica, ce locuiesc intr-o casa bantuita. Setha se intalneste cu un sclav, cu care era prieten, si nu dupa mult timp la usa lor apare o tanara pe nume Beloved, foarte ciudata.

    Regia: Jonathan Demme
    10 0
    6.0
  • Mad Love (1995)

    O iubire nebună

    Matt si Casey sunt doi tineri de liceu, indragostiti unul de celalalt. Parintii lui Casey o interneaza intr-un spital de psihiatrie, iar Matt o ajuta sa scape. Cei doi incearca sa fuga spre Mexic, insa pe drum lui Casey ii revin problemele psihice.

    Regia: Antonia Bird
    1 0
    5.3