Filmele și serialele cu Julio Oscar Mechoso

  • Julio Oscar Mechoso

    Julio Oscar Mechoso

    68 de ani
    Data nașterii: 31.05.1955
    Locul nașterii: Florida, USA
  • The Forger (2014)

    Falsificatorul

    Un hoț și un falsificator lucrează cu tatăl și cu fiul lui ca să falsifice o pictură de-a lui Monet și să fure originalul. Ei pun la cale jaful vieții lor.

    Regia: Philip Martin
    5 2
    5.8
  • The Baytown Outlaws (2012)

    Joc sângeros

    Dupa ce este împușcată aproape mortal de către fostul ei soț, Carlos (Billy Bob Thornton), și îi este răpit nepotul, e timpul ca și Celeste (Eva Longoria) să joace murdar. Ea merge până în Texas, unde angajează trei frați certați cu legea.

    Regia: Barry Battles
    17 0
    6.3
  • Beyond the Blackboard (2011)

    De cealaltă parte a tablei negre

    După ce tânăra învăţătoare Stacey îşi găseşte primul serviciu, spre dezamăgirea ei, acesta nu este deloc ceea ce se aştepta. În loc să predea într-un loc liniştit şi agreabil, femeia învaţă copii din familiile nevoiaşe într-o "Şcoală fără nume"...

    Regia: Jeff Bleckner
    2 0
    7.6
  • Justice for Natalee Holloway (2011)

    Ultima călătorie: Goana după adevăr

    Justice for Natalee Holloway pornește pe urmele tinerei Natalee, adolescenta din Alabama dispărută în mod misterios în urma unei excursii cu școala în Aruba.

    Regia: Stephen T. Kay
    2 0
    5.3
  • El Dorado (2010)

    El Dorado: Templul soarelui

    Jack caută o comoară în Peru. Este antrenat într-o aventură palpitantă, se prăbuşeşte cu avionul în junglă, este luat prizonier de sălbatici, dar se împrieteneşte cu ei şi încearcă să descifreze toate indiciile care duc la comoară.

    4 1
    4.7
  • In Janky Promoters este vorba despre o echipa de promoteri, care au sansa mareata de a avea ca si client un artist hip hop de notorietate. Cei doi nu sunt pregatiti pentru o asemenea provocare, si totul merge cum nu se poate mai prost.

    Regia: Marcus Raboy
    0 0
    5.1
  • The Go-Getter (2007)

    Dupa moartea mamei lui, un adolescent fura o masina si pleaca intr-o calatorie pentru a-si regasi fratele plecat cu mult timp in urma. Pe parcursul calatoriei, tanarul descopera o legatura profunda si ciudata intre el si proprietarul masinii.

    Regia: Martin Hynes
    0 0
    6.5
  • Planet Terror (2007)

    Planeta terorii

    Planet Terror înfățișază lupta dintre o armată de zombi și supraviețuitorii speciei umane, hotărâți să lupte până la capăt. Cherry, o femeie cu o armă automată în loc de picior, și partenerul ei sunt cei mai fioroși apărători ai oamenilor.

    Regia: Robert Rodriguez
    27 3
    7.0
  • Little Miss Sunshine (2006)

    Fiecare se crede normal

    Olive, in varsta de sapte ani, are o singura dorinta: sa castige concursul de frumusete Little Miss Sunshine. Insotita de familia ei disfunctionala, Olive porneste intr-o calatorie plina de aventuri spre California.

    Regia: Jonathan Dayton, Valerie Faris
    Oscar-uri:
    17 2
    7.8
  • Lords of Dogtown (2005)

    Lorzii din Dogtown

    LORDS OF DOGTOWN infatisaza povestea adevarata a trei surferi adolescenti care practica acest sport pe plajele din Venice, California si care duc skateboard-ul la extrem, schimband astfel lumea sporturilor pentru totdeauna.

    Regia: Catherine Hardwicke
    3 0
    7.1
  • The Legend of Zorro (2005)

    Legenda lui Zorro

    Legendarul Zorro pornește într-o nouă aventură pentru a proteja viitorul Californiei și al cetățenilor ei. De data asta el se luptă cu rău-făcători cu ajutorul frumoasei sale soții, Elena, și al tânărului lor fiu, Joaquin

    Regia: Martin Campbell
    66 1
    5.9
  • Assassination Tango (2003)

    Tango criminal

    John J. Anderson, un ucigas profesionist, este trimis in misiune in Argentina. Tinta sa: un cunoscut general. Insa acesta din urma isi amana sosirea in Argentina, asa ca John isi petrece timpul cu Manuela, o dansatoare frumoasa.

    Regia: Robert Duvall
    6 1
    5.7
  • Ken Park (2002)

    Regia: Larry Clark, Edward Lachman
    9 2
    5.8
  • Pumpkin (2002)

    Pregateste-te sa-ti concurezi toate prejudecatile. Christina Ricci e Carolyn, o studenta perfecta careia, in aparenta, nu-i lipseste nimic, si care se ambitioneaza sa-l transforme pe umilul Pumpkin dintr-un tanar retardat, intr-un atlet elegant....

    Regia: Anthony Abrams, Adam Larson Broder
    4 0
    6.1
  • Tortilla Soup (2001)

    Bucatarul si fetele lui

    Remake american al filmului Eat Drink Man Woman al lui Ang Lee, Tortilla Soup e povestea intalnirilor de duminica seara intr-o familie mexicana din L.A. Cina de duminca e un eveniment pregatit cu grija de Martin (Hector Elizondo) pentru cele...

    Regia: María Ripoll
    2 0
    6.7